Tuesday, August 28, 2012

Το Αποχετευτικόν Σύστημα Στο Κούριον


Εσηκωστήκαμεν με την Ημι-ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ παρέα να πάμε Πάφο εχτές! Την Κυριακή τη νύχτα πιάννουμε τηλεφωνο και λαλούν μου.."Πάμε Πάφο αύριο??? Η ωρα 7 ξεκινούμε!" ααααα??? λαλώ τους? Θέλω οργάνωση εγώ εν τζε μπόρω..Επια να τους έβρω να το συζητησουμε. Εκανονίσαμεν τα τζε αποφάσισα να οδηγήσω εγώ! Τζίνοι ειπαν θα μείνουν στο διαμέρισμα του Φαφα στην Λεμεσό. Εγώ επειδή ειμαι δύσπιρος ήρτα πίσω σπίτι μου!

Ξεκινούμε λοιπόν πρωί πρωί η ωρα 8 να παμε Πάφο..
 • Πρώτος σταθμός το Κούριον. Πολλά ωραίος τόπος με υπέροχη θέα. Έκατσα τζε εσκέφτηκα τζιαμέ που εθώρουν τα ψηφιδωτά πόσο αθκιασεροί ήταν οι αρχαίοι για να κάθουνταν να βάλλλουν μιαν μιαν τες ψηφίδες σε τζίνα τα τεράστια ψηφιδωτά!  Είπα του Φάφα την σκέψη μου τζε απαντά μου:- Ρε σκέφτου ότι εν είχαν Ίντερνετ... Ίνταμπου να κάμναν ούλη μερα???
  Χαχαχαχα εφύρτικα του γέλιου! χαχαχ

  • Δεύτερος σταθμός η Πέτρα του Ρωμιού...Ο τόπος που εγεννήθηκεν η Αφροδίτη λέει ο μύθος... Πολλοί...συμπεριλαμβανομένου του Πεζουνιού έν ξέρουν τον Μύθο για το πως εβρέθηκεν τζιαμε ο ρότσος..Πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν ο Διγενής το Παλλικάρι τζε εμάλλωνε με τον Χάρο στον Πενταδάκτυλο. Πας το πάλιωμα τους, ο Χάρος εκούντησεν τον Διγενή τζε εκούμπισεν πάς τον Πενταδάκτυλο. Και έτσι εσχηματιστήκαν τζινες οι 5 μεσοδακτυλιές που θωρούμε σήμερα. Ενευρίασεν ο Διγενής, Αρπάσσει μιαν ρότσα τζε βουρνά την του Χάρου...Τζινή η ρότσα επροσγειώθηκεν στην περιοχή πέτρα του ρωμιού...Τζε εν τζίνος ο βράχος που πάμε τζε θωρούμε σήμερα.


  •  Τρίτος σταθμός το λιμανάκι της Πάφου και το Αρχαιολογικό Πάρκο.  Επία μόνος μου στο Αρχαιολογικό Πάρκο γιατί εβαρκούνταν ναρτουν οι άλλοι. Είναι πανέμορφο. Να θωρείς τούτην την ιστορία του τόπου σου τζε να σιέρσε. Εν τεράστιο. Οφείλω να πω ότι εφκικεν η πίστη μου τζοιμέσα! Ήταν τζε καμίνι που την πυρά! Στην πολλή ώρα σαν εγύριζα μόνος μου μες το πάρκο, βρίσκω ένα μεγάλο γρούπ με Ιταλούς! Εμπήχτηκα μιτά τους τζε έκαμνα οτι εκαταλάμβενα τζιόλας! Είχεν πολλή χάζι! Εμίλαν πουρ πουρ ο ξεναγός τζε δεν εκαταλάμβενα κουβέντα. Στην πολλή ώρα εσίντιχεν μου τζε ένας που το γκρούπ τζε έσουσα την κκελλέ μου.. Ανάθεμαν τα ίνταμπου μου είπε.  Αηστον μπελάς σε λίες μέρες παω Ιταλία τζε δεν έκαμα πράκτις τα Ιταλικά μου!
   any way!!!  • Tέταρτος σταθμός οι Τάφοι των Βασιλέων. Απίστευτος χώρος. Μαγευτικός. Η αρχιτεκτονική αυτών των μνημείων με συνεπείρε. Υπόγειοι τάφοι σκαλισμένοι στους βράχους. Και υπόγειες κολώνες. Ήταν πολλά ωραία. Εν εξαναπία ποττε. Ήταν η πρώτη φορα. Τζε ενθουσιάστηκα που έχουμε έτσι όμορφους τόπους.


  • Μετά ήρτεν η φαηνεί ιδέα του περτιτζιού να πάμεν στην παραλία που γεννούν οι χελώνες καρέτα καρέτα, περιοχή Ακάμα. Ίντα έθελα?? Επκίασαμεν την στράτα να πάμε..Στην αρχή καλός ο δρόμος, αλλά μεταααααα....Πιιιιιιιι Ττακκα ττούκκου χαζίρι να ποφκάλω το αυτοκίνητο. Επετάσσετουν όπως το πελλόν! Δεν εξαναείδα πιο χάλια δρόμο! Εν τα εκαταφέραμε να παμεν στη επονομαζόμενη παραλία της Λάρας που γεννούν οι χελώνες. Σταματησαμε 2-3 χιλιόμετρα πιο πίσω.. Είχεν χελωνοφωλίες αλλά οι πολλές. Η παραλία ήταν υπέροχη. Ο άμμος υπέροχος. Αλλα έισεν κατι κυμματάρες..2 μέτρα!!!!!!! εν εμπηκαμε μες την θάλασσα εφοηθήκαμε. Ούτε χελωνες να φκεννουν που τα αφκά είδαμε. Ετραβίσαμεν τζίνο το σουζούλισμα μες το αυτοκίνητο άδικα!


  • Επρορπαθήσαμε να πάμε τζε λουτρά του Άδωνη αλλά τζε τζιαμέ ο δρόμος ήταν χάλια τζε δεν επίαμε τελικά.
  Υ.Γ1: έχω να ομολογήσω πως οι Παφίτες έχουν τεράστιο πρόβλημα με τους δρόμους. Έν έχουν ένα δρόμο που να αξίζει οι καημένοι....

  Υ.Γ2: Στο εστιατόριο τζιαμέ που εν η Πέτρα του Ρωμίου ήβρα ένα περτίτζι! Ηταν σε κλουβί!

  Υ.Γ3: Μεν γελαστείται ποττε να κάμετε έτσι ταξίδι τζε νάρτετε πίσω την ίδια μέρα! εποφκάρτηκα! Οδήγουν πανω που 4:30 ώρες τζε 360 χιλιόμετρα! Άξιζε τον κόπο όμως!

  Υ.Γ4: Εξίασα να βάλω μια σημαντική φωτογραφία! Όντως είχαν αποχετευτικό τότε!

  Saturday, August 25, 2012

  Συνδρομο Καταναλωτικης Μανίας!

  Επαρατήρησα οτι πάσχω που το σύνδρομο της καταναλωτικής μανίας!!!!

  Έιχα ένα γραμμάτιο μικρό στην τράπεζα που μου το εκαμε ο παπας μου πριν χρονια! Εν ηταν μεγαλο, 3000 ευρω. Ειπεν μου τουτες τες μερες πριν φυω να το σπασω τζε να χρησιμοποιησω τα λεφτα για πραγματα που "χρειάζουμε". Ιντα ηεθελε να μου πει ετσι πραμα? Μολις το εσπασα εξεκινησαν τα ριαλια να πετουν που τζοιμεσα!!!! Καμνουν φτερα παντες τζε ήπιαν ρετ μπουλ!
  Είμαι πολλα άρρωστος με τες αγορές. Οτι θωρώ θέλω το! Εν αντέχω. Αν δεν το αγοράσω εννα σπάσω! Κάτι άλλο άσσημο πανω μου είναι οτι εν μπορώ να θωρώ το τσεντί μου γεμάτο! Πρέπει να το φκερώνω συνέχεια!!!!

  Επίαμε που λέτε εχτές να πάρουμε την αρφή του πεζουνιού τζε την φίλη της στη Λευκωσία. Ήταν να παν κάμπιγκ!!! Αφήκαμεν τες στους φίλους τους, τζε λαλώ του πεζουνιού! Πάμε
  Μολ να δούμε τίποτες?? Πάμε λαλεί μου... Αντά τζε παμε τζε μπαίνουμε μέσα εμαγνητίστικα! Είδα τζινες τες τιμές του Ζάρα τζε έθελα να τα αγοράσω ούλλα! Ήταν πάμφτηνα! ¨Το πεζούνι κάμνει 3 ώρες ώσπου να αποφασήσει ίνταμπου θέλει! Εγώ πάλε μες σε 15 λεπτά επία 2 φορές στο ταμείο! Το πεζούνι έσβησε που με εθώρε με την μανία τζε γρηγοράδα που εγόραζα πράματα! Μετά την 3 επίσκεψη στο ταμείο λαλεί μου το πεζούνι: ΦΕΡ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΑ! ΚΑΝΕΙ! Τζίνον ήταν, λαλώ που μέσα μου: περτίτζι πιας την στράτα φύε γιατί εννά φκείς φαλλημέτο! Ετράβησεν με το πεζούνι κωλοσυρτό έξω που το Ζάρα! Τζε έθελε να παει να δει κάτι στο Μπέρσκα! (ήταν 8 παρα δέκα εντομεταξυ τζε εμαχουνταν να κλείσουν τα καταστήματα).. Εμπήκαμε μέσα τζε εμένα έπιασε με πάλε τζίνο το πράμα! Εθέλα έθελα έθελα! Αλλά ευτυχώς έθκιωξεν μας η κοπέλλα γιατί έιχαν κλείσει! Ενι γουέι εφύαμεν με το πεζούνι αφού εκλείσαν. Τζε έιμαι σίουρος εννά μου το φακκά μιαν εφτομά!

  Ώρες ώρες αναρωθκιούμε! Ώσπου μπορεί να φτάσει η μανία του ανθρώπου για κατανάλωση??? Ξέρω το ότι εν λάθος. Ξέρω το οτι εν πρέπει να το κάμω! Αλλά πάλε θέλω τα! Έχει φορές που μπορεί να μεν έχω λία λεφτα μες το τσεντί μου, τζε να νοίωθω την ανάγκη να το φκιερώσω πάλε! Έν μπορώ! Κάτι πρέπει να κάμω! Να έβρω τρόπο να έχω όριο πας την κάρτα μου στες αγορές που θα κάμνω! Εντά τωρά που εννά πάω αγλλία τζε θα σιονοστώ μες την Όξφορτ στρήτ να δείς χάζι! Εννά κλεέι μερόνυχτα η κάρτα μου! Εννά φκιρρώσει κάποτε που θα πάει! (αλλά αν φκερώσει εν εγώ που θα κλεώ)
  Ξέρτε τι νομίζω εγώ? Επειδή ποττέ εν τα ελήφτηκα τα λεφτά (μετρημένες στα δάκτυλα οι περιπτώσεις που εν είχε ο παπας μου πολλα έξτρα λόγω κρίσης) πάντα έιχα, πάντα εδίαν μου ο παπάς μου, πάντα έβρησκα ποτζί ποδά! Γι αυτό με πιάννει τούτο το πραάμα! Εν εστερήθηκα κάτι να δω τι σημαίνει. Τζε εν άσσημο τούτο! Γιατί κάποτε μη κακό εγινεν κάτι τζε μέινω χωρίς λεφτά, εννά έχω μεγάλο πρόλημα. Έν θα ξέρω πως να τα φκάλω πέρα!

  Προς το παρών είμαι δαμέ. Αγοράζω αγοράζω αγοράζω....Ανττίλ δε φτζιέρωμα οφ μαη κάρτ!  Υ.Γ: έφυα τζίνο το σπαστικό πράμα που πρέπει να βάλεις κωδικό για να κάμεις κόμετν! εν ήξερα ότι υπήρχε!

  Wednesday, August 22, 2012

  Αντβεντιαρ Ναητ!

  Κατι παει Χ τουτες τες μερες...Ουλλα παν αριστερα αντι δεξια..Να τα παρω που την αρχη...την παρασκευη εσπασεν το λαστιχο μου...(60 ευρω). Την δευτερα τη νυχτα η ωρα 3 το πρωι εφικεν με το αυτοκινητο μου μισοστρατα τζιαμε στες φοινικουδες που μπαταρια! (120 ευρω να την αλλαξω), ελυξεν τζε η κυκλοφορια μου (60 ευρω). Πρεπει να πληρωσω τζε τα καινουργια μου γυαλια γιατι η μυωπια μου εκτοξεφτηκε στους 5.25 βαθμους! (150 ευρω) Εχουμε ενα σύνολο....390 ευρω σε 5 μερες! Τζε τωρα πριν λιο κατι εκαμα του iphone μου τζε δεν δουλευκει! Ενευριασα τωρα! (βασικα ζώννουν με οι δαιμόνοι)!!!!!

  Ενι γουει ειπα σας στα οικονομικα μου, παμε παρακατω....

  Ηρταν τρεις ξαδερφες μου που την αγγλια για διακοπες. Ντα?? Ειπα τζε εγω να τες ηφκαλω εξω την δευτερα με το πεζουνιν μου τζε τον παρεα μου τον ντριμερ, τζε επειρα τες λιο τζιαμε στο Margarita στες φοινικουδες που τους αρεσκει τζιολας! Επια επιασα τες να τες παρω...Εκατσαμεν..ηπιαμεν τα ποτα μας....τζε κατα τες 2:30 ειπαμε να φυουμε. Παμε περπατιτοι στο αυτοκινητο, ξεκινουμεν να φυουμεν τζε αθυμουντε οι κορουες οτι θελουν μακντοναλτς...-ατε να σας παρω λαλω τους..Επαρκαρα μες τον δρομο ποξο που το μακντοναλτς φοινικουδες. Επιασαν, τζε παμε να φυουμε. Γυριζω το σουιτς του αυτικινητου..ακουω ενα ξσξσξσξσξσξσ...Εν ξεκινα! ξαναδοκιμαζω....ξδξσξσξσξσξσ τιποτε! θκιαολε λαλω, εμεινα που μπαταρια! Ηταν 3 το πρωι! τι ηταν να καμω???? Αρκεψα τζε ερωτουν ποτζι ποδα αν εχει κανενας πολους! Τιποτε κανενας εν ειχε! (ειχεν κατι ταξιτζιδες τζιαμε που σιουρα ειχαν αλλα εν μου εδωκαν τα μαλακισμενα) Τι να καμω? Το πεζουνιν  ειχεν φυει πριν λιο, τζε πιαννω το  τηλεφωνο ναρτει πισω να παρουμε τες κορουες σπιτι τουλαχιστον να μεν ειναι πεταξουμενες μες την στρατα! Ερκεται με το αυτοκινητο της μανας του...Εμπηκαμε μεσα να τες παρουμε. Ξεκινουμε τζε σε 3 λεπτα νεφκουν μας αστυνομικοι να σταματησουμε για ελεγχο! Ουπς! το πεζουνιν ηρτεν με τες παντοφλες! ουτε ταυτοτητα ειχε πανω του, ουτε αδεια, τιποτε! Εκατσαμεν πανω λαλω! Ευτυχως ηταν οκ η αστυνομικινα που μας εσταματησε και δεν εκαμε προβλημα. Ειπεν της το πεζουνι οτι εξεχασεν τα σπιτι και επιστεψεν μας! Εξεκινησαμε που τζιαμε, και εγω επροσπαθουν να πιασω την 24 βοηθεια της Μινερβας της ασφαλιστικης μου ναρτουν να με βοηθησουν με το αυτοκινητο! Ειπεν μου η καλοσυνοτατη αστυνομικινα οτι εν υποχρεοι ναρτουν! Ποτζι ποδα ηβρα το τηλεφωνο τους που τες πληροφοριες τζε επιασα. Χτυπα ντιγκι ντιγκι...τιποτε εν απαντα κανενας! ξαναδοκιμαζω! ντιγκι ντιγκι...απαντα ενας τζε λαλει μου τελεια τζιμοισμενα: ασφαλιστικη ?Μινερβα???? παρακαλω! τζε χασμουρκετε στο τελος! Τελεια ειπα! εδωκαμεν πας την πιττα με το μελι! Ο κουμπαρος ετζοιματουν του καλου τζερου! Ειπα του τι εγινηκεν τζε λαλει μου: ενταξει τωρα να στειλω εναν! τζε εκλεισεν μου το μες τα μουτρα! Πιιι λαλω! Εξαναεπιασα τον 2-3 φορες να σιουρευτω οτι εν τζοιματε...Επιαμε τζιαμε στο αυτοκινητο μου με το πεζουνι τζε εκαρτερουσαμε ναρτει ο ανθρωπος. Πανω σανεμο ξεκινα να παιζει ο συναγερμος του friday's. Λαλω του πεζουνιου: πιαννω την αστυνομια! Πιαννω τους ναρτουν τζε σε 5 λεπτα 2 περιπολικα γεματα αστυνομικους ηρταν να ελεγξουν! χαχαχαχα! ηταν πολλα γελοιο..τελικα εν ειχεν τιποτε, επαιζε μονος του ο συναγερμος! Στο μεταξυ ηρτεν ο ανθρωπος που την ασφαλιστικη(ηρτεν πολλα γληορα, εν το επεριμενα!)  Εξεκινησεν το μεσα σε 10 δευτερολεπτα!
  Ειπαμεν του ευχαριστω εγω τζε το πεζουνι τζε παμε προς τα αυτοκινητα μας να φυουμε...Τσακ πετασσετε τζε μια αμπουλα! Εν την εκαλεσα εγω παντως! Ηρτεν μονη της! εν ξερουμε τι εγινηκε τελικα τζε ηρτε η αμπουλα!

  Ναι, ναι. Ηταν μια πολλα κουραστικη νυχτα, επια εσσο πτωμα! Εσυμβηκαν μου τοσα πολλα πραματα τουτες τες μερες οσα δεν μου εσυμβηκαν 2 χρονια! Το καλο ενι οτι ετσι αξυππα αποφασισα να κοψω εισητηριο για Ιταλια! 4 του Σεμπτεβρη πετω! Ως τες 9! Χρειαζουμε λιες διακοπες νομιζω.. Πριν τες σπουδες...! Το εισητηριο εν 67 ευρω μονο! Τζε δεν θα πληρωσω ξενοδοχειο αφου θα μεινω σε μια φιλη που σπουδαζει τζιαμε τζε επεθυμησα την πολλα! θελω πολλα να την δω!

  Ενι γουει...ευχουμε να μεν σας τυχουν τουτα ουλα που επαθα εγω ετσι μονοφατσια γιατι θα τραβατε τα μαλλια σας!

  Ciao!!!!!

  Sunday, August 19, 2012

  Η εξόρμηση στα Λαμα!

  Ο φιλος μου ο πουτσος εχει φάρμα.....ναι ναι φάρμα κανονικη με κουβελλες(=πρόβατα),τσουρες(=κατσικες) κγιαρους τζε τραουλλους(= εν τα αρσενικά των προαναφερθέντων αντίστοιχα).
  Ηταν να παει προχτες να φκαλει τα κτηνα να βοσκησουν τζε ειπαμε εγω η Μεγινα τζε ο Φάφας να παμε. Χαχαχαχα ετσι γελοίο εν εξανακαμαμε. Η μεγινα έπαιζεν το cowgirl....εν την εκάνε εθελε να συνεννοειται μαζι με τα κτηνα τζιολας. Εκαμναμεν τους: μπεεεεεε! Τζε απαντούσαν μας ! Αχαχαχαχαχα. Εκαμναμεν τζε τα μοντελλα αηστονπελάς.Εφκαλαμεν φωτογραφιες βουττημενοι μες τα άχυρα τζε με τζινο το τεταστιο πηρουνι που πιαννουν το σανό! Εν πολλά γελοίες αμαν τρων τζοινες οι κουβέλλες!

  Η Μέγινα εν θυμάτε τες χωρκάτικες ονομασίες των ζώων τζε τες τσούρες φωνάζει τες λάμα! Γιατί λαλεί οτι μοιάζουν. Αμαν μας ερωτούσαν που θα παμε τζε απαντουσαμεν τους στα λαμα εμινισκαν τζε εθωρουσαν μας με ενα ύφος: what the hell?? εν εσιει λαμα στην κύπρο!!! Έλα ντε που ήβραμεν.

  Οι πετε μου μοιαζει τουτο το πραμα με λάμα????

  Friday, August 17, 2012

  Μαηρεματα

  Μολις προσφατα εσυνειδητοποιησα οτι σε....ενα λεπτο να τες μετρησω....σε 32 μερες φεφκω για σπουδες τζε δεν ξερω να μαηρεφκω ΤΙΠΟΤΕ! ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.

  Επανηκοβληθηκα. Λαλω τζε εγω ενυστικος που θα την ηφκαλλω τζιπανω. Εν ξερω να καμω τιποτε. Ειμαι της φασης : αφκα βραστα τζε πατατες τηανιτες ( τζε τζινες κρουσμενες). Εεεε ίντα νακμω??? Επιασαν την στρατα οι γονιοι μου τζε επιαν Μαλτα 5 μερες. Εμεινα μονος μου εσσο.
  Λαλω εν η ευκαιρια μου να πειραματιστω πας τα μαηρεματα! Η πρωτη προσπαθεια ηταν απο απογοητευτικη ως καταθλιπτικη.Ηβρα μια συβταγη στο ιντερνετ τζε επροσπαθησα να καμω φατζι. Εεε εβαλα την να ψηνεται. Υστερα που λιο ειδα την να φκεννει καλη( ήταν λιο πριν τελειωσει) Που τη χαρα μου πιαννω τον φιλο μου τον Πούτσο να τον προσκαλεσω ναρτει να φαμε (πρωτη φορα εκαμνα φαη! ημουν πολλα ενθουσιασμενος!!!) εεε πας την κουβεντα τζιαμε που τον επιασα τηλεφωνο, εξεχαστηκα τζε εφηκα την φατζι πανω!!! Οταν αθυμηθηκα ηταν πολλα αργα. Παω πανω που την μαηρισσα τζε τι να αντικρυσω???? Η φατζι εγθινηκε ποζαβλι. Εκρουσα την τζε εκαουρτησα την! Εβρωμεν τζε χτιτζιο! Οπως τον καττο τον ψοησμενο! Απογοητευτικα πολλα...Αλλα επεταξα την τζε εσειρα αλλη μαηρισσα πανω!
  Ειπα θα καμω καρμποναρα! Τσακ...συνταγη που το ιντερνετ τζε αρκεψα.....Εκπλαγηκα! Εκαμα μιαν τελεια καρμποναρα!!!! Εν επαιζετουν! εφαεν τζε ο αρφος μου μετα που ηρτε τζε αρεσεν του πολλα! ;ςξηφυγηθυγη78ρυγηςρυγ( η χαρα μου με keyboard mash!)

  Την επομενη εκαμα κοτοπουλο φιλεττο με ασπρη σαλτσα και μανιταρια.! τζε παει το πραμα..καθε μερα αλλη συνταγη! Παντως εκπλαγηκα που τες ικανοτητες μου στη μαγειρικη. Εσιει λιες μερες εδωκα της μες τα φκια! Ώσπου να φυω θα ειμαι αρκετα καλος για να μεν την φκαλλω νυστικος!

  Τελικα θα μπορεσω να ζησω μονος μου, αν και φοουμε το λιο ακομα, τωρα νιωθω πιο ανετα που ξερω οτι σε τουτο τον τομεα ειμαι οκεη. Τωρα ερκουντε τα λιο πιο δυσκολα..η μετακομιση. Αλλα θα τα φκαλω πέρα που θα παει....

  Tuesday, August 14, 2012

  14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  14 Αυγούστου...Αυτή την μέρα ο Ελληνισμός κλαίει τρεις φορές!

  14 Αυγούστου 1974 Η δεύτερη εισβολή του Αττίλα.Η Βασιλεύουσα Αμμόχωστος πέφτει στα χέρια των βαρβάρων. Η κόρη του Ευαγόρα σφραγίζει τις πόρτες της και μας περιμένει. Γιατί θα γυρίσουμε!!!

  14 Αυγούστου 1996 Οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφονούν τον Σολωμό Σολωμού,τον Έλληνα μάγκα,τον σερνικό που επιχείρησε να κατεβάσει το κουρελλόπανο από τον ιστό κοντά στην θαλασσοφίλητη Αμμόχωστο. Ο Κενάν Ακίν πατάει την σκανδάλη υπό το βλέμμα του αρχιδολοφόνου Ραούφ Ντεκτάς!

  14 Αυγούστου 2005 Η μέρα που μας κρύψανε τον Ήλιο. 121 ψυχές χάθηκαν σε εκείνη την καταραμένη πτήση της Ήλιος από την Λάρνακα προς την Πράγα. Μια πτήση που ποτέ δεν έφτασε στην Πράγα αφού συνετρίβη στον Γραμματικό. Ορφανά,μάνες,χήρες,συγγενείς ρωτούν το ΓΙΑΤΙ;;; Καμία απάντηση!!! Τα δικαστήρια κρίνονται ανάξια να τιμωρήσουν τους ενόχους... Όμως εμείς θα επιμείνουμε...

  Sunday, August 12, 2012

  ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΚΥΛΛΩΝ


  Επηα εχτες να παρω τον σσιηλλο μου βολτα στη θαλασσα με το πεζουνι μου, την αρφη-πεζουνι τζε τον σσιηλο τους. τζε αφου τον εφερα λαλω αφηστον να καμει τζε κανενα μακροβουττι.Επηραμεν τους σε παραμερη παραλια ποτζι στα περβολια που εχει ελαχιστο κοσμο. Εχει αρκετα εξοχικα ομως. Εμπηκαμε μεσα στη θαλασσα ουλλοι τζε εσπαζαμε χαζι με τους σσιηλλους που κολυμπουν ετσι γελοια. Εμενα εν τζε τελεια σπιννος ο δικος μου ( mini pinscher καθαροαιμο!) τζε εν πολλα γελοιο αμα κολυμπα ετσι σκεδιο....

  Μετα που καμποση ωρα ερκεται μια κοτζιακαρη τζε καμνει μας: "Να σας παρακαλεσω να φυγετε που δαμε. Δεν επιτρεπονται τα σκυλλακια και εδω ειναι ιδιωτικη παραλια.! "
  Ειπα εγω: what the hell???????? Που ποτε εχει ιδιωτικες παραλιες στην κυπρο? Ενταξι ειχε εξοχικο τζιαμε η πετσια αλλα η παραλια εν δημοσια. Εν μπορει να σου πει εν ιδιωτικη η παραλια! Τζε ηρτεν με εναν αερα. Νταξι τα σκυλλακια απαγορευονται κυρια μου, αλλα οι να κοτσιανιασεις τζε τη θαλασσα. Τελικα οι Κυπραιοι νομιζουν οτι ο κοσμος εν δικος τους. Νομιζουν ό,τι θελουν μπορουν να καμνουν. Ενευριασεν με. Ισια που εν της επεψα. Ουτε ταπελλα ειχε που να γραφει οτι απαγορευονται οι σκυλλοι, ουτε καποια αλλη προειδοποιηση. Με ποιο δικαιωμα ναρτει να με θκιωξει που τζιαμε. Αν εφερνε τζε αστυνομια να δεις χαζια. Ηταν να την πελλανω.

  Μετα που τουτο ουλλο το μασκαραλικκι εκατσα τζε εψαξα με το πεζουνι τζε ηβραμε οτι στην Κυπρο έχει 5 παραλιες σκυλλων. Στη Λαρνακα εβρισκεται στην περιοχη Σοφταδες(νομιζω εν Μαζωτος τζιαμε). Αρα που δαμε τζε να παει θα πιαννω τον σπιννω μου τζε θα τον περνω στους Σοφταδες να καμνει τα μπανια του. Εν τζε να με σπασουν εμενα!

  ΠΕΡΤΙΚΟΦΙΛΙΑ! χχχχχχχχ

  Υ.Γ1: Ο σσιηλλος στη φωτο εν ο δικος μου. Αλλα η φωτο ειναι edited στο instagram
  Y.Γ2: Εμπατε να δειτε που εν οι παραλιες να παιρνετε τζε εσεις τους σσιηλλους σας!!!!

  Thursday, August 9, 2012

  40 ΜΕΡΕΣ

  Ετελειωσαν τα ψεματα...Σε 40 μερες φεφκω οριστικά! Παω για σπουδες. Αγχώθηκα. ΠΟΛΛΑ! Εν ξερω γιατι. Ειμαι άτομο που συνήθως έχει πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό του, τζε δεν μου αρμοζουν τετοιου είδους άγχοι. Πριν 2 χρονια εκαμνα πόλεμο με τον παπα μου γιατι έθελα να παω Αγγλία να σπουδάσω σαν είχα θέση στο ΤΕΠΑΚ και στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εδέχτηκε ο παπας μου γιατί έχει μου εμπιστοσύνη.

  Αλλά τωρα εγω φοούμε πολλα. Νομιζω εν θα τα φκαλω περα. Πέφτω την νυχτα να τζοιμηθω τζε ερκουντε μου στο νου εικόνες την ώρα που θα κατεβαίνω που το τρενο στες 18 του Σεμπτέβρη και θα αντιρκύσω τζινα τα άχαρα τα εγγλέζικα τα σπίθκια. Σκέφτουμε την στιγμη που θα συνειδητοποιήσω ότι δεν ξερω κανενα μες τζινη τη χωρα! Ότι την ώρα που θα φύει ο παπας μου που το σταθμό του τρένου για να έρτει πισω Κύπρο εγώ θα πανικοβληθώ τζε θα πω: ΤΙ ΣΤΟ ΘΚΙΑΟΛΟ ΚΑΜΝΩ ΔΑΜΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θα πιασω την στρατα να παω πίσω τζε δεν θα έχω κανενα να μιλήσω. Θα είμαι σε ενα δωματιο μονος μου!!!!!! Ουφ νομιζω εννα κατσω έσσο μου τζε δεν θα παω πουποτε. Να παω δαμε διπλα στη Λεμεσο στο ΤΕΠΑΚ που έχω την θεση τζε κανει. Ιντα να μπαίνω σε έτσι διαδικασιες τωρα???? Βαρκουμε!

  Τούτο που με νευριάζει ομως είναι οτι εγω επελεξα να φυω να παω Αγγλία, τζε τωρα σσιεζουμε πανω μου. Πως γινετε να επέλεξα κατι που τελικα φοούμε τόσο πολλά?

  Tuesday, August 7, 2012

  ΔΙΔΥΜΟΣ

  Εν ξερω ποσοι που εσας ασχολουνται με ζωδια..Παντως εγω με το δικο μου εχω προβλημα. Εν ασχολουμε καθολου με ζωδια, αλλα τουτο που συμβαινει συνεχια εν σπαστικο.

  Οπως πολλες φορες το εχω παθει, γνωριζω ενα καινουριο ανθρωπο. Πας την κουβεντα ρωτα με τι ζωδιο ειμαι. Μολις του πω διδυμος ξινιζει τα μουτρα του. Και τι δεν εχουν να πουν.
  Αρκεφκουν: εισαι διπλοπροσωπος, συμφεροντολογος, επιφανειακος, αδιακριτος, αγενης, ασυνεπης, αναποφασιτος, ανυπομονος τζε νευρικος. Εεεεε τζε σφυγκουντε να ξεστομησουν οτι εισαι :φιλικος, ευφυης τζε αστειος.

  Πως μπορουν να κρινουν ενα ανθρωπο με βαση το ζωδιο??? Πρωτα πρωτα τουτα ουλλα εν μασκαραλλικκια. Τιποτε που τουτο δεν κολλα στον εαυτο μου. Τζε δεν το λαλω εγω αλλα οι ανθρωποι που με περιτριγυριζουν τζε θωρουν με πως συμπεριφερουμε. Ο καθε ανθρωπος εν ξεχωριστος. Εν μπορεις να τον κρινεις με βαση τουτες τες βλακεις. Τζε αηστον μπελας εσιει ανθρωπους που τα πιστεφκουν τζε λαλουν: μα εισαι διδυμος??? ΜΑΚΡΥΑ! ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. Ποσο κλειστομυαλη εν η κοινωνια μας τελικα? Βαλλουν τους ουλλους παρωπιδες με τον ενα η αλλο τροπο τζε δεν τες φκαλλουν με τιποτε! Εν εχει κανενας δικο του τροπο σκεψης τζε κριτικης πλεον. Οτι τους πλασαρουν στο πιατο συναουν το τζε δεν τον ξαπολουν! Ακομα τζε τες σχεσεις τους χτιζουντες με βαση τα ζωδια!!!!!!!!!

  Νομιζω θελουμε ενα ριφρεσς για να φερουμε τα μιλια μας σαν κοινωνια!

  Monday, August 6, 2012

  Η ΕΠΙΦΩΤΗΣΗ

  Στο προηγουμενο μου ποστ ονοματι ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ αναφερω σε ενα σημειο οτι ηρτεν μου η επιφωτηση μια μερα να γινω γκει...
  Δεν ειναι σε μια μερα που μου ηρτε αγαπητη Georgia. Αλλα μετα που πολλα χρονια συλλογισμου τζε σκεψης.
  Οταν το αντιληφθηκα για πρωτη φορα οτι εν μου αρεσκουν οι κορουες πρεπει να ημουν 12-13 χρονων. Τωρα ειμαι 20, τζε αποφασισα οτι εν παει αλλο πριν 4 μηνες περιπου. Τοσα χρονια αγνοουσα το, δεν εδιουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ.( Ειχα σχεση με 2 κορουες μες την εφηβεια μου..)
  Ο λογος που το αγνοουσα? Η ηλιθια κοινωνια που ζουμε τζε η ανατροφη που μου εδωκε ο παπας μου εκαμε με να πιστεφκω οτι ειναι το μεγαλυτερο λαθος τουτο που επελεξα εγω. Τοσα χρονια εκουντουν εναν αλλο εαυτο μου, ενα ψευτικο να φκενει προς τα εξω. Αλλα εφτασε η φαση που ειπα ΚΑΝΕΙ!
  Εφοουμουν παρα πολλα να το καμω. Ημουν στρατο ακομα οταν αποφασισα οτι ειμαι γκει. Τζε μες το στρατο ξερετε ενταλως παν τουτα τα πραματα.
  Ακομα εχει φορες που σκεφτουμαι: Ωσπου εννα παεις με τουτην την κουβεντα (λαλω του εαυτου μου), Αν μαθευτει ετσι πραμα μες το χωρκο (ποττε δεν θα γινει ομως γιατι δεν διω αφορμη κανενου ποτε) εννα με κραξουν! Θα με φκαλουν πας τη μουττι του σσιπεττου! Αν το μαθει ο τζιρης μου τζε ο αρφος μου εννα με σφαξουν τζε να με κρεμασουν αναποδα μες την πλατεια του χωρκου! Ο παπας μου εν καθετως πας τουτο το θεμα. Αμα δει πουστη στην τηλεοραση ή καπου αλλου ξεκινα να ξιτιμαζει τζε τες μαναες τους τζε τους τζιρουες τους.
  Γι'αυτο εφοουμουν τοσα χρονια να το δεχτω. Γιατι εβλεπα την αντιδραση των δικων μου αμαν εβλεπαν εναν γκει.
  Τωρα αρκεψα να καταλαμβαινω ποσο δυσκολο πραμα ειναι να εισαι μες τουτη τη ζωη. Αμαν το αποφασιεις τζε μετα δεν εχει επιστροφη.

  Το να δεχτω τουτο το πραμα ομως, εβοηθησεν με παρα πολλα το παιδιν που εχουμε σχεση τωρα. Το πεζουνιν μου. Ηταν ο πρωτος που εγνωρισα τζε ανοιχτηκα του ετσι. Εν κανει που μολις τον ειδα πρωτη φορα (στο στρατο) αναψαν τα λαμπουθκια μου, εσυμπαραστεκετουν μου τζε εβοηθησε με να ξεπερασω τουτη τη φοβια που ειχα. Τζε να ανακαλυψω καλυτερα το ποιος ειμαι.

  Το μονο πραμα που θα λυπηθω πολλα, ειναι που θα το μαθει ο παπας μου. Γιατι καποτε μετα που χρονια ή θα του το πω, ή θα το καταλαβει μονος του. Θα ππεσει που τα συννεφα. Γιατι εσσει με τζιπανω! 2 γιους μας εχει τζε εμενα εννα με σπουδασει τζιολας. (οπως τες υπολογισαμε εν πας τες 70000 χιλιαδες ευρω! που θα φαει πανω μου!) Τοσα χρονια οτι ηθελα ειχα το. Ποττε δεν μου ειπε οι σε τιποτε. Ειμαι 20 χρονων τζε ποττε δεν με εδερε. Αγαπαμε πολλα! Τζε λυπουμε τον πολλα. Εν θελω να αντιμετωπισω ποττε τζινη τη στιγμη που θα το μαθει. Αγαπω τον πολλα....................................................................................................................

  Sunday, August 5, 2012

  ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ

  (παναηα μου, εκαμα μπλοκ τζε οσα εν εγραφα τοσα χρονια εννα τα γραψω σε λιες μερες)- Παρενθεση!

  Οπως ουλλοι οι ροκολοι της ηλικιας 17-20  σημερα, εχω μια παρεα. ( ιντα εχω?, ειχαμε. εκαμαμε τα σκατα!) Τουντην παρεα εφα την ζωη μου να την δημιουργησω καπου στο 2010. Ηταν ανθρωποι που  εγνωριζουνταν ανα 2. Μερικοι δεν εγνωριζουνταν καθολου. Τζε επροσπαθησα να τους σμειξω, να γινουμε μια παρεα. (αλλα τελικα μετα που 2.5 χρονια, εφκικεν μια μιξ σουβλακια με πικλα!) Ειμαστεν 7 πλασματα ουλλοι.Εκαμαναμεν τελεια παρεα ουλλοι μαζι. εν εμηνισκε πελλαρα που να μεν καμουμε. Οποθεν ερεσσαμεν με το αυτοκινητο εταρασσαμεν τους τοπους τζε εμηνισκαν ουλλοι τζε εθωρουσαν μας.!  Το καλυτερο που ουλλα ειναι οτι ελυαμεν ( και λυουμεν ακομα με μερικους) στην μπιριμπα! Εσιει φορες που θα παιζουμε για κανενα 6ωρο χωρις μπρεηκ! Εφκαλαμεν της τζε ονομα της παρεας μας! ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ! που θα παει: τρομοκρατικο μπουρδελλο τσουζοπουλλων!
  Ενι γουεη...  Ουλλα τα προβληματα εξεκινησαν οταν η Μεγινα τζε ο Τηανις επιαν στες Αγγλιες να σπουδασουν. Ο Φαφας επηεν εις την Λεμεσο στο τεπακ! Ο Γρικ ηταν στες αγγλιες αφου τζιαμε μινισκει. Η Χεφνερ στην Λευκωσια, τζε εγω με τον Πουτσο, που εν ο καλυτερος μου φιλος εδω και 7 χρονια σχεδον (μεν παει ο νου σας τζιαμε, ετσι τον φωναζω χαιδευτικα!) ειμασταν στρατο.Οπως εκαταλαβετε εχωριστηκαμε κατα καποιο τροπο. Ασσημο πραμα! αλλα το προβλημα εννε τουτο. Υστερα που λιο τζερο , μες τον Νοεμβρη  ερκετε ο Φαφας τζε λαλει μας : ειμαι γκει! ουυυυ! ετα ουλλα τζιαμε ειπαμεν εμεις. Υστερα που λιο λαλει μας τζε ο τηανις που την αγγλια : ειμαι τζε εγω γκει! Εγινηκεν το σωσε. Εγω με τον πουτσο νευριασμενοι, οχι γιατι ειχαμεν προβλημα που εν γκει τα πεθκια. εν φιλοι μας πανω απο ολα. Αλλα οι μαλακιες που εκαμναν ετρωαν μας το βλατζι μας! Η Mεγινα να κλεει ουλλη μερα που το οβο γιατι εσκωτονουμασταν μεταξυ μας. ( εξιασα να σας πω οτι ο Γρικ ειπεν μας το που την αρχη που εγνωριστηκαμε οτι εν γκει). Εσκωτονουμασταν εν εμιλιουμασταν. (εγω btw ημουν λιο επιθετικος προς τους γκει, με οτι εκαμναν, οτι ελαλουσαν, τζε ο πουτσος το ιδιο)

  Αρα το συμπερασμα: μια παρεα με 7 ατομα, 5 αγορια, 2 κοριτσια. που τους 5 οι 3 εν γκει. Οκ ως τζιαμε. εγω εν ειχα μιλησει ακομα. Μετα που ενα μηνα, τον Φερβαρη εσταθηκαμε στα ποθκια μας τζε εκαμαμε μια προσπαθεια να συνεχισουμε τη φιλια μας. Ωσπου τον Απριλη ηρτεν μου εμενα η επιφωτηση οτι ειμαι Γκει! Μπαααααααααμ! εκαμα τα μαυρα τζε γεριμα. Εφερα τους τζε το στρουθο, τον γκομενο μου τζε εγνωρισα τους τον. Ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Ο Πουτσος ενευριασε πολλα, οι με εμενα. γενικα που εμεινε ο μονος straight που τους 5 μες την παρεα. Τον Μαη εσυναχτηκαμεν ουλλοι. Εθελε να κοψει που ουλλους ο πουτσος, εκτος που εμενα τζε την Μεγινα που ημασταν πιο δεμενοι μεταξυ μας. .Εν εθελε να φκει το ονομα του. Ζουμε σε χωρκο, ( τζε σε πιο μαλιστα....!)τζε οτι γινει μαθενετε σε κλασματα δευτερολεπτου! Τους αλλους λαλει μου οτι φιανεται τους πολλα τωρα που εγινηκαν γκει. Απελευθερωθηκαν, εγινηκαν πεταλουδιτσες! Εμενα λαλει μου δεν μου φαινετε καθολου!( καλο τουτο) 

  Τωρα εν Αυγουστος. Τζε οντως εξεκοψαμεν αρκετα με τα πεθκια. Παραπανω ειμαι εγω με τον Πουτσο, την Μεγινα αλλα τζε τον Φαφα. Εγω προτιμω το ετσι. Αφου εφτασαμε σε σημειο που δεν επερνουσαμε καλα τζε εσκοτωνουμασταν. Ελυπηθηκα παρα πολλα που ηρταν ετσι τα πραματα. Τελικα ζουμε σε πολλα μικρη και απαισια κοινωνια. Ουλλοι κρινουν σε, τζε ουλλοι φοουμαστε να μεν μας κρινουν. Το κουτσομπολιο παει τζε ερκεται. Εμενα παντως αρεσκει μου να θωρω τι γινισκετε μες τη δικη μου τη φωλια, οχι μες τες φωλιες των αλλων. ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ.....!

  Με αγαπη, ο Περτικος σας!

  Saturday, August 4, 2012

  Το τσιγαρο.....

  Εν αντεχω αλλο, εγινηκαν τα νευρα μου σσινια! εννα σπασουν!

  Εσιει 4 μηνες που εκοψα το μαυρογερημο το τσιαρο τζε επιασα τζε εβαλα το μες το στομα μου παλε. Λαμπρος να με καψει πιον. Εν η δευτερη φορα που το κοφκω για ετσι μεγαλο διαστημα, τζε παλε τσουκκ με ενα αγχος πιαννω τζε ξεκινω το. Ινταμπου να καμω??? Τραβαμε τα γερημα. Εν θελω να πιννω ομως. Εν τζε ο τομεας μου ετσι ιατρικης φυσης τζε ξερω τι κακο καμνει στον οργανισμο. Εν εμεινε σεμιναριο τζε συνεδριο που εν επια στο σχολειο για το καπνισμα. Τζε παλε το γινατι μου τζιαμε. Τωρα που θα παω αγγλια εν εσιει τσανς να πιω παντως. Τζιαμε θα το κοψω σιουρα γιατι εν προκειται να σπουρτω 8 λιρες για ενα πακετο! ( 10.ευρω!) Τουτο καθησυχαζι με λιο. Γιατι εν με κανουν τα αγχοι μου, αγχωνουμε τζιαλλο γιατι πιννω τσιαρο! 

  Πρεπει να εβρω κατι αλλο να ποσκολιουμε να μεν το εχω μες το νου μου συνεχεια....

  Friday, August 3, 2012

  Ερωτευτηκα ο μαλακας, φταιω?

  εν ειμαι καλα...ειμαι χαλια...η ζωη εννεν ευκολη.
  ακουτε,

  εχω μιαν σχεση με εναν παιδιν..νταξι? εεε τουντο παιδιν εγνωρισα το μες τον στρατο. ( ναι μες τον στρατο πιον εν το παραξενο) εγνωριστηκαμε καπου τον φερβαρη φατσαρω. εν ενα κουκλι ο καταραμενος, ετσι ψηλος μελαχρινος με τα γυαλλουθκια του (μολις τον ειδα εταραξαν τα σωθηκα μου!)..τζε επαιχτηκε μια φαση...τζε μετα που λιο τζαιρο τσουκκου επιασαμεν τα! εεε λιο ποδα λιο ποτζι, περνουμε τελεια. εν αυγουστος(  εκλεισαμε εχτες 4 μηνες). εσιει τοσους μηνες καμνουμε τα πιο τελεια τζε adventure πραματα που εκαμα ποττε στη ζωη μου..επιαμε σε τοπους που εν θα ξεχασω ποττε. ουλλη μερα ειμαστε μαζι, πρωι νυχτα. Φκεννουμε εξω μαζι, παμε σινεμα, επηαμε τζε καμπινγκ( ο θεος να το καμει),θαλασσα.... δοξασι ο θεος εν εχει συγκατσι ο κωλος μας. Αμαν ειμαστε μαζι νιωθω οτι ειμαι ο εαυτος μου. ειμαι χαρουμενος. εν ειμαι αγχωμενος...... το προβλημα ενει, οτι τον σεμπτεμβρη φεφκουμε τζε οι θκιο για σπουδες. παμε τζε οι θκιο αγγλια βεβαια, αλλα ο ενας στην ανατολη τζε ο αλλος στη δυση. τζε εν θελει να εχουμε σχεση εξ' αποστασεως, θελει να το τελειωσουμε τον σεπτεμβρη. εγω εν θελω ομως. Πιστεφκω οτι μπορουμε να εχουμε μια σχεση τζε ας ειμαστε λιο μακρια ( 3 ωρες με το τρενο ενι). Εδεθηκα μαζι του.. καμνω να τον δω μια μερα τζε εν μπορω! τραντασσετε το νευρικο μου συστημα! πριν λιες μερες εγυρισα ο μαλακας τζε ειπα του οτι αγαπω τον! λαμπρός να με καψει! ιντα εθελα να ανοιξω φαλιες! αν θελει να χωρισουμε τον σεπτεμβρη,  να χωρισουμε. Αλλα εννα υποσχεθουμε ο ενας του αλλου οτι εν θα χαθουμε, οτι θα μεινουμε φιλοι. Τζε θα βρεθουμαστε. Εξαλλου τουτος εν ο λογος που σκεφτετε να χωρισουμε. Για να μεν τα σκατωσουμε τζε να μεν μιλιουμαστε μετα. ΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΤΕ. αρεσκει μου η παρεα του, το να ειμαστε μαζι, οι ωραιες του ιδεες τζε τα πραματα που θελει να καμνουμε. Εν το ΙΔΑΝΙΚΟ κοπελλουι για εμενα. Αφου ειμαστε τζε οι θκιο πολλα ευτυχισμενοι μαζι, ιντα να το χαλασουμε???...αλλα δυστυχως η π....μπιιιιιπ... η ζωη φερνει τα ετσι.
  Ενι γουει εν τζε να κατσω να χολοσκω. Τζιπανω που θα παω θα γνωρισω τζενουρκα ατομα, τζενουρκες παρεες.

  Ατες εσιετε γεια βρυσουλλες...σι γιου σουν!

  Thursday, August 2, 2012

  ΚΑΡΤΑΝΕΗΣΙΟΝ!!!!!!


  ΑΡΕΣΚΟΥΝ ΜΟΥ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΑΝΕΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ


  Η ζωη εν δυσκολη, αλλα γλυτζια!

  Ειμαι ενα 20 χρονο αγορι…Μολις εχω απολυθει απο το στρατο και αρχιζει η ζωη μου. Κανει σιορ! ποσο τζαιρο τζιμεσα τζι! εφκαλαμε ριζες 2 χρονια! εν πασι γουει! Τωρα ξεκινα η ζωη λεμε. Ξενυχτια…χορκοιρκο τζε κουνοσκιλιο!Μπιριμπα ουλη μερα τζε ουλλη νυχτα με την παρεα μου. Δουλεια εν αναφερω προς το παρων γιατι παμε για σπουδες εις τες αγγλιες! γουιιι! Ναι ναι! εμεαλωσα τζε παω να σπουδασω. Τωρα που το λαλω αγχονουμε λιο. Οι λιο! ΠΟΛΛΑ! εννα παω σε μια ξενη χωρα, που μιλουν αλλη γλωσσα, εν θα ξερω κανενα τζε εννα αρκεψω μαθηματα σε ενα πανεπηστιμιο! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ινταλως εννα τα φκαλω περα τζικατο εγω? Ποττε εν εξαναεμεινα μονος μου..παντα ειχα την μανα μου και τον παπα μου διπλα μου! Εν ξερω με να μαιρεφκω με να πληννισκω με να σιερωννω με τιποτε! Νομιζω εκατσα πανω! εν τουρισμο που θα παω να καμω τρια χρονια! αεις τον μπελας ξεκινουν οι Ολυμπιακοι του Λονδινου οπου νασε τζε εν να τους χασουμε! 19 του Σεμπτεβρη πετω! Αλλα ετσι εν η ζωη πρεπει να φυω να παω να μαθω πεντε πραματα τζε να πιασω τζιντο κωλοχαρτο  που υποτιθεται θα μου δωκει δουλεια. αλλα σκατα! οπως εγινηκαν τα πραματα ουλλοι ανεργοι θα μεινουμε! Η ζωη εν γλυτζια ομως.
  Εν πολλα ωραιο πραμα να ξερεις οτι σαν εισαι τζικατο να σπουδαζεις να εχεις τον τζιρη σου να εν δαμε να σκοτωνεται στη δουλεια για να σου στελει 2 μπακκιρες να μεν πεινασεις τζε την μανα σου να κρουζει που εισαι μακρια της! Να εχεις καποιους να σε αγαπουν τζε να σε περιμενουν τελος παντων! Αγαπω τους γονιους μου, τζε εχω πολλα καλη σχεση μαζι τους! τζε αρεσκει μου τουτο. γιατι οι παρπανω μιτσοι εν στα μασιερκα με τους γονιους τους! εν μιλουν καν! Αν παθω τιποτε εννα πεθανουν οι δικοι μου… θκιο μας εχουν ουλους τζε ουλους! εμενα τζε τον αρφο μου τον αμπαλατο τον αχαηρεφτο! εν πιο μεαλος μου! εν 25 γρονων γαρος! Τι ωραια η οικογενειακη θαλπωρη που εχουμε!
  Εγω παντως ενα εχω να πω! σαν τους κυπραιους εν εσιει! ξερουν να ζουν να διασκεδαζουν τζε να αγαπουν! ιδιως την οικογενεια τους! ειμαστε πολλα διαφορετικη ρατσα που τους κρυοκωλους τους ευρωπαιους! εν κολλουμεν μιτα τους!
  Ενι γουει….αυτα για την ωρα! τσιοα μπελισσιμα!

  To blog

  Το λοιπον κοπελλια….Εσσιει πολλην τζαιρον που ακουω για τουτα τα μπλογκ που κυκλοφορουν τζε εγενηκαν πολλα της μοας! Ετσι ειπα τζε εγιω  να καμω μπλογκ να δω ινταμπον τουτο το μαραφεττι. Βασικα οτι αθυμηθει ο καθενας καθεται τζε γραφει το δαμεσα…οκ ωραιο αμα εχεις ενδιαφεροντα πραματα να πεις. αλλα που την αλλη εν ωραιο να χωνεσαι δαμεσα δα???  Σε καποιες φασεις εν ακρετα διασκεδαστικο μπορω να πω. Φυρνουμε που τα γελια. χατες. να αρκεψω τζε εγιω να ποσταρω ωσπου εγληορα…τσιαο!