Wednesday, October 24, 2012

Αποπειρα Δολοφονιας!!

Ξυπνω σημερα το πρωι η ωρα 11.  Ηταν ενα ομορφο πρωινο με μιαν ομιχλη να μεν θωρεις την μουττη σου., (εσιει 3 μερες που εν ετσι). Εν ειχα μαθημα σημερα σοου ημουν ηρεμος τζε χωρις αγχος. Εκαμα τα κορνφλεηκς μου τζε καθουμε να δω το ημεηλ του πανεπιστημιου. Πρωτο ημεηλ :IMPORTANT!!!! Λαλω εκαμαν καμια ματσουτζια με το προγραμμα μου παλε! Ανοιω το ημεηλ τζε αρκεφκω να διαβαζω. Σημερα τα ξημερωματα λαλει καποιος ετσακκωθηκε με μιαν κοπελλα σε ενα που τα squares του πανεπιστημιου. Απο οτι φαινεται τουτος εκρατεν μιαν μπουκκαλα τζε εδωκεν την της μιτσιας που πανω τζε εσπασεν η μπουκκαλα πανω της. Ετραυματιστηκε πολλα σοβαρα η μιτσια. Στο στηθος και το χερι. Ηρτεν αστυνομια ιστοριες κακα τζε εκλεισαν ουλλο το square τζε αρκεψαν τες ερευνες.
Το τι επικρατουσε στο Πανεπιστημιο την υπολοιπη μερα, ειδικα οι κυπραιες οι μιτσιες :"Περτιτζι ελα μαζι μου να παμε στο ΙΤ ντεσκ τζε φοουμε μονοι μου", Περτιτζι ελα μαζι μου να με παρεις μαθημα τζε φοουμε"," Περτιτζε μεν φεφκεις που κοντα μου".
- ΕΕΕΕΕΕ ΣΑΤΣΙΝ ΣΙΟΡ! ΑΠΠΩΜΕΝΕΣ ΟΥΛΛΕΣ! Αλλην ενοια εν ειχαμεν να τες γλεπουμε τουτες. Δαμε χαζιρι να πεθανει πλασμα εχτες τζε τουτες που σου νεφκω που παεις.

Εν η αληθκεια εταραχτηκα τζε εγω λιο αλλα οι σε ετσι σημειο! Ειπαν μου παλιοι φοιτητες οτι προπερσι καποιος εππεσεν που τες σκαλες της εστιας τζε πεθανε. Τζε περσι αυτοκτονησε καποιος δαμε στην εστια που μηνισκω εγω.. Scary enne?
Αλλα οκ εννεν αναγκη να καμνεις ετσι πανικο.

Change of topic!
Εγραφτηκα γυμναστηριο επιτελους! εσιει που την μερα που ηρτα που ελαλουν να παω. Αυριο ξεκινω εντατικα! ποσον καθησι κανει! Στην Κυπρο το καλοτζαιρι ελυσα με το πεζουνι μες τζινο το γυμναστηριο! Αυριο ξεκινω ξανα!

Αλλη σημαντικη λεπτομερεια; οτι ελυσα στο θκιαβασμα. Αλλα ακομα φκαλλω τα περα. Αναλογως εν καλοι οι καθηγητες μου. Εχτος που εναν που εν τελια μαρθακας τζε καμνει μου Animal and Plant Biology.  (θελω να παιχτω σε τζινα τα lectures!)

Anw αυτα απο την φωλια του Περτικου για την στιγμη αυτη!



Monday, October 15, 2012

Το πετημα του Πεζουνου!

Ηταν μια δυσκολη Παρασκευη η προχτεσινη..Ειχα που τες 10 το πρωι μαθημα ως τες 5 το  απογευμα! (1-5 ηταν πιντωμενο χωρις διαλειμα) Ηρτα σπιτι το απογευμα τζε εθελα να παιχτω! Tζε τι μαθηματα αγαπητη πρασιναδα! 2 ωρες Animal and Plant Biology! Ηταν να κοψω φλεβα κυριολεκτικα. Εν κανει που δεν εκαταλαβαινα χριστο, επιασεν με τζε μια νυστα τζε εποκαματιζα μες το lecture!

 To λοιπον ηρτα σπιτι πτωμα κυριολεκτικα. Την νυχτα ειχε ενα  μεγαλο event σε ενα απο τα κλαπ του πανεπιστημιου. Το flirt ετσι το λαλουν. Γινισκεται καθε παρασκευη, τζε ηταν το πρωτο που θα επηεννα! Ημουν ενθουσιασμενος εν η αληθκεια! Εκανονισα με την φιλη μου την Φάρα να παμε μαζι στο φλερτ! (η φαρα εν πολλα καλη φιλη του πεζουνου τζε εγινηκαμεν κολλητοι αφου σπουδαζει εσσεξ μαζι μου). Η Φάρα εν τριτο χρονο τζε ξερει τα κατατοπια.
 Εντομεταξυ ειπεν μου να πιασω τικετ εξτρα για ενα φιλο της που θα ερτει που Brighton. Τζε ειπεν μου τζε το ονομα του...Κωνσταντινος λαλει μου.  Σοου ειπα της να ερτει που ποδα σπιτι μου κατα τες 10 και να παμε κατα τες 12 κλαπ. Ωσπου ναρτει η φαρα επιασα την snowflake τζε εμιλουσαμε στο σκαηπ.  Btw  εγω ημουν  νευριασμενος γιατι ηταν 10 η ωρα τζε ο πεζουνος εν εδωκεν σημεια ζωης! Tζε νευριαζω αμαν γινισκετε ετσι, τζε ξερει το! 
Ελαλουν της : κορη εν τελεια βλακας, ουτε ενα τηλεφωνο εν με επιασε σημερα ουτε μηνυμα ουτε τιποτε, τζε εν θελει ναρτει εσσεξ λαλει. Εγινηκεν 10, τιποτε, 10:30 παλε τιποτε, 11:30 ηρτεν η φαρα δαμε σασμενη στρολιασμενη μονη της. Χωρις τον φιλο της. Ειπεν μου οτι ενναρτει σε λιο.  Ηταν λιο σικκυρτισμενη εκαταλαβα την. Επερασεν λιη ωρα. Κατα τες 11;50 πιαννει την καποιος τηλεφωνο τζε παει βουρητη κατω! Μινισκω στον τεταρτο τζε σε μερικα δευτερολεπτα εβρεθηκεν στο ισογειο! Ελα κατω λαλει μου! Πιαννω κλειθκια τζε παω βουρητος κατω! εν εφτασα να κατεβω λια σκαλια τζε τι να δω καρτζι μου? Το τελευταιο πραμα που εκαρτερουν να δω! 
ΤΟΝ ΠΕΖΟΥΝΟ κοστουμαρισμενο! 

Ενομιζα οτι εκουτουλλησα πουποτε τζε εθωρουν αστερουθκια! ετριφκα τα μαθκια μου. Εν μου ειπε τιπτοτε τζε ηρτε το βλημμα! Ωσπου να συνηδητοποιησω τι εγινηκεν αππηησα ππανω του τζε εμπηξα τον μες την αγκαλη μου τζε δεν τον εξαπωλουν! εν το επιστεφκα! Ηταν πολλα μεγαλη εκπληξη..
Εκανονισεν τα ουλλα μετην Φάρα την φαραονα ο τζερρατας! εταξιδεφκεν ουλλη νυχτα για ναρτει δαμε που τα τριβιλλουρα! 4 ωρες που εκαμεν ο καημενος μες τα τρενα. Τζε εφτασε η ωρα 12 παρα, τα μεσανυχτα!
 Εμεινεν δαμε ως το απογευμα της Κυριακης. Μπορω να πω οτι ενθουσιασεν με ο καταρραμενος τζε επερασα τες πιο ωραιες μου μερες στο εσσεξ μεχρι στιγμης. Εν το επεριμενα γιατι εν τζε τζινος πολλα μπιζι με τα μαθηματα του. Τζε ηρτεν all the way from S....... για να με δει. Ενι γουεη!

Αυτα απο το απροβλεπτο πεζουνη!

Σημερα που εφυεν το πεζουνη ειπα το στες συγκατοικες μου....Οι συγκατοικες μου οι κυπραιες τοσο τζαιρο εξεραν οτι εχω μιτσια που λαλου(εν λεμεσιανες τζε οι 3 αχαχαχαχα) ναι εχω μιτσια που σπουδαζει στο S.......... Εεε αντι μιτσια ηρτεν τους μιτσης που το S..........  ινταμπου να τους πω. Ερωτουσαν με ενταλως τζε ηρτεν ο φιλος σου ο πεζουνος τζε δεν ηρτε η μιτσια σου ακομα. Ελαλουν τους καμποσες μαλακιες ως σημερα. Ηρτα σπιτι μετα που επηρα το πεζουνι στο σταθμο. Τζε εκατσαμεν να φαμε. Σαν ετρωαμε ανοιχτηκε κουβεντα τζε λαλουν μου: 
-εε ποτε ενναρτει η  μιτσια σου? -
Τζε απαντω τους εγω; Ηρτεν (χωρις να το πολλο σκεφτω)
Εμειναν τζε εθωρουσαν με. 
-Εεε γιατι εν ηρτε δαμε??? Εχωρισετε?
-Ηρτεν τζε δαμε.....Τζε ετζοιηθηκαμε τζε μαζι
Παλε εμειναν τζε εθωρουσαν με...Μολις το εκαταλαβε η πρωτη λαλει...ΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα εκαταλαβα.... τζε λαλει των αλλων που εν εκαταλαβαν: ΕΝ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝΗ Η MΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,τζε εχαμογελασαν.

Μπορω να πω οτι εξαφνιαστηκα γιατι εν εσιοκαριστηκαν καθολου που εμαθαν οτι ο συγκατοικος τους εν γκεη.Επηραν το πολλα κουλ τζε εχαρηκα. Εσυμπαθησαν τον πολλα τζιολας. Που την πρωτη ωρα που τον ειδαν εκαμναμε αστεια τζε πραματα. 

Πρωτη φορα το λαλω σε ατομα που γνωριζω τοσο λιο, Τζε ενιωσα ανετα. Εν με εκαμαν να νιωσω περιεργα. Τζε εδιαβεβαιωσαν με οτι εν θα που τιποτε που μονες τους. 

Ενι γουεη, το πεζουνι εφυε. Αυριο παλε πανεπιστημιο τζε θκιαβασμα.. Until the next time!


Υ.Γ: Το τρενο εν με 'ε' οξα με 'αι'? Εχω το απορια!
Υ.Γ2:. Οι συγκατοικες μου εν 18χρονες τζε επεριμενα να το παρουν ασσημα.αλλα ειχα αδικο τελικα.
Υ.Γ3: τουτο το ποστ επηρεν μου πανω που 1:30 ωρα να το γραψω! τζε εν 1:10 τα μεσανυχτα μανι μανι!

ΑΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟ!

Thursday, October 11, 2012

ΑΜΜΑ ΡΕ!

Σημερα εν ειχα μαθημα...Ειχα μερα φρι. Ωραια ευκαιρια να κατσω να διαβασω λαλω...Ε τζε σιγα το διαβασμα που εκαμα δηλαδη. Ισια ισια που εκαμα το pre-lab session που εχω για αυριο τζε ενα worksheet.

Το δειλης λαλω να παω τεσκο στην πολη να πιασω λια πραματα που ηθελα. Btw το πανεπιστημιο που την πολη εν 15 λεπτα με το λεωφορειο, 25 περπατητος. Επια με το λεωφορειο το οποιο καρτερας στη σταση για κανενα μισαωρο! Σκατα εγγλεζοι που ενε δαμεσα..Ηρτα μες τα χωρκα μες τα τριβιλλουρα γαμω το κερρατο μου. Καρτερω το πουστο-λεωφορειο μιση ωρα μες το σιονι! Τζε θελω 2 ωρες να παω τζε ναρτω να ψουμνισω! τζε του χρονου εν θα δικαιουμε εστια τζε θα πρεπει να μινισκω στην πολη! Τελεια...Μια μεταγραφη νομιζω παιζει του χρονου. Εν κανει που εχω κατι πενταωρα πιντομενα μαθημα. Π.χ την παρασκευη εχω 11 το πρωι με 5 το απογευμα! που τες 1 ως τες 5 χωρις διαλειμα!
Θκιαολε ινταμπου ενομισαν?

Που το τεσκο ηρτα περπατιτος γιατι εβαρκουμουν να καρτερω το λεωφορειο. Τζε σαν ερκουμουν θωρω γυρω μου.... Τζε θωρω τα τριβιλλουρα. Τζε λαλω που μεσα μου: Τι στον θκιαολο καμνω δαμε? Μονος μου? μες τα χωρκα τα ξενα? Εδυσπιρκασα.
Εγω τζε οι αλλοι οι συμφοιτητες μου οι  Κυπραιοι της Βιολογιας(3 ειμαστε μεν νομισετε, μες το law Τζε το bussines εσιει ολακαιρα χωρκα κυπραιους) επανικοβληθηκαμεν λιο, γιατι σε 2 μερες ηρτεν μας μια υλη ΒΟΥΝΟ κυριολεκτικα, τζε τα χειροτερα επονται. Δυσκολεφκουμε τζε με την γλωσσα. Η μαλακια ειναι οτι εκαμα apply για foundation, τζε δεν εβαλα το Sheffield που τοσο πολλα ηθελα να παω γιατι δεν ειχεν foundation στην βιολογια, τζε τελικα ουλλα τα πανεπιστημια που εβαλα που ειχαν foundation βιολογια αντι να με πιασουν με το foundation  που εβαλα, επιασαν με ΟΥΛΛΑ πρωτο χρονο! Θκιαολε την τυχη μου.

Θελω  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΘΚΙΑΒΑΣΜΑ για να φερω την ισια μου. Τζε αρκεψαν τζε τα essays τζε τα assesments. ΟΙΕΗΠς9θεηυ8ς9ΓΥΗς08ΓΗΘ;Π

ΚΑΝΕΙ ΣΙΟΡ ΕΣΣΟ ΜΟΥ ΤΖΕ ΚΑΝΕΙ!! ΑΜΜΑ ΡΕ!

Monday, October 8, 2012

Χρονοκοπτης

Εσυνηδητοποιησα κατι.... Τουτες οι μερες που ειμαι συνεχεια busy and i have lots of things to do περνουν αφανταστα γληορα. Ειμαι δαμε που τες 18 του Σεμπτεβρη και σημερα εχουμε 8 του Οκτωμβρη τζε εν σαν να εν εχτες που εφυα που την Κυπρο. Επερασαν τοσες μερες ομως.

Λειπουν μου. Ποττε εν εκαμα τοσες μερες να δω την μανα μου. Ο παπας μου την περασμενη Κυριακη εφυε. Επεθυμησα τους ουλλους. Γραφω το τωρα τζε νιωθω τζινον το κομπο στο λαιμο που το παραπανο. Λειπει μου τζε το πεζουνι πολλα. Εν ξερω πως να το περιγραψω...Σιερουμε τζε λειπουμε ταυτοχρονα. Εκαμα φιλους δαμε. Εν καλα πεθκια. Αυριο εχω το πρωτο μου μαθημα. Η ωρα 2 το μεσημερι. "Scientific and transfarable skills for Biosciences" λεγεται. Ελπιζω να τα παω καλα.



Τουντην μουσικουα ακουσα την που το πεζουνι τζε ηρεμα με αφανταστα.Ακουω την τζε ταξιδεφκω..Enjoy...


Thursday, October 4, 2012

Περτικο life!

Αυτη τη στιγμη που σας γραφω, εβρισκομαι στο Πανεπιστημιο του Εσσεξ αγαπητοι συμπλογκερς.
Ναι εν ωραια. Αρεσεν μου. Θα ηθελα να τονισω οτι υπαρχει μια ολοκληρη αποικια Κυπραιων δαπανω δα. Ειμαστε ενα χωρκο μονοι μας οι κυπραιοι...five points...

To δωματιο μου εν ωραιο τζε πιο μεγαλο που τες συνηθισμενες εστιες. Εν ανετο τζε ζεστο. Προσπαθω να το καμω customize εστι ωστε να μεν νιωθω τοσο μακρυα που τους φιλους τζε την οικογενεια μου. Εκολλησα φωτογραφιες πας τους τοιχους, εικονες, αφισες and many othe μαλακιες. Εδημιουργησα τα δικα μου σπεσιαλ πραματα π.χ memory box, ενα συρταρι γεματο λυξια, και ενα σπεσιαλ τοιχο με πραματα που θα βαλω πανω να μου θυμιζει τους φιλους μου τζε την κυπρο....10 points...


To πανεπιστημιο αρκετα καλο. Εχει ωραια κλαπς και μπαρ. Εν οργανωμενο και συγυρισμενο....5 points...

Ο κλαδος μου θεωρειται ο πιο δυσκολος δαμε τζε εφοιτσασαν με αρκετα οι παλιοι φοιτητες που ξερω του κλαδου. Βασικα απο οτι μου ειπαν θα φκει ο κωλος μου σε σχεση με τους αλλους κλαδους δαμε,αλλα τι να καμω?? τουτο εθκιαλεξα. Εχω 7 μαθηματα..(οι αλλοι εχουν το πολλυ 4) 3 εξετασεις χριστουγεννα,πασχα, καλοκαιρι (οι αλλοι κλαδοι εχουν μονο καλοκαιρι) και το καλυτερο ειναι οτι εχω υποχρεωτικο summer school. Δηλαδη μετα που θα τελειωσουν ουλλοι, το καλοκαιρι εγω πρεπει να μεινω δαμε να λυω μονος μου ως το τελος του ιουνη.(οι αλλοι κλαδοι τελειωνουν 6 του ιουνη). -54545485753354586 points!!!!!reuhf2oih;qygh3;2pougf42...Ενευριασα τωρα θκιαολε. Επηεν το καλοτζερι του κωλου φατσαρω! Λαλειτε να αλλαξω κλαδο? Φταννω ακομα! Να παω κανενα Law ή Bussines tze accounting που παν ουλλοι οι κυπραιοι? Μα σατσιν πιον! Εμαθαν ουλλοι το Bussines τζε το Law τζε το Economics γαμω το κερρατο μου. Ειμαι σιουρος οτι τα τμηματα που θα καμνουν μαθημα σε τουτους τους κλαδους θα ειναι ξισσηλα με Κυπραιους!
Κατα τα'λλα νομιζω εννα περασω. Με πολλη θκιαβασμα, υπομονη, τζε ξεσπασμα νευρων πας τους τοιχους θα φκαλω την χρονια.
Εξιασα να σας πω, εχω πεντε συγκατοικους. 3 Κυπραιες τζε 2 εγγλεζους. Οι εγγλεζοι εν τελεια σαγλωμυλλωμενοι τα γερημα. Οι κορουες εν καλες. Οι θκιο κωλλουν μου μανι μανι. Που να ξεραν μανα μου οτι το Περτιτζι εν δικλά να τες δει γιατι εσιει αλλες προτιμησεις! Ενι γουει! Βασικα οι Κυπραιες οι μιτσιες μολις ερτουν να σπουδασουν στρινιαζουν! Ανοιει το ματι τους για τα καλα! Σκοτωνουνται για ενα αντρα οι ευλοημενες! Γιακκαν πιον! Ελυσσιασαν ουλλες! 2εξβφωθβογφι

Τελος παντων ατε εφυα τζε εσιει house party με κυπραιους! ατε γεια!
Περτικοφιλια! χχχχχ