Friday, December 21, 2012

ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΚΡΕΤ ΣΑΝΤΑ

Ηρτεν η σειρα του περτικου να γραψει ποστ ως Σικρετ Σαντα.... (εσπασα την την καημενη που ειμαι ο σαντα της, αλλα ειμαι αρρωστος εν φταιω!)

Την μπλοκερ που ετυχε να ειμαι ο σαντα της για φετος δεν την εδιαβαζα μεχρι που μου ανατεθηκε η αποστολη απο την μεγαλη Πρας. Αντα τζε εσπουρτισεν μου το ημεηλ η πρας ενω ημουν στες Αγγλιες ακομα, αρκεψα τζε εδιαβαζα με διψα το μπλοκ της κοκονας.

Της κοροσιας τουτης αρεσκει της να μαηρεφκει, να καμνει γλυκα. (Εν ξερω αν τα τρωει μονη της..)
Κατι συγκεκριμενα γλυκα που μου αρεσκουν πολλα, (ετσι για να εσιεις υποψη σου.) Τα γλυκα της εχουν σχημα τζε χρωμα. Τζε εν μεγαααλα. Εσιει ωραιο χιουμορ, αρεσεν μου που εδιαβασα 94854156498.3 ποστ της μεσα σε λιες μερες. 
Αγαπα πολλα τες κορες της τζε ακομα ενα πολλα σημαντικο προσωπο στη ζωη της, το παλλουτζι τον Στυλλο του σπιθκιου της.

Ναι Κολονα, ειμαι ο Σικρετ σαντα σου. Τζε εδυσκολευτηκα πολλα στο να αποφασισω για το δωρο σου...Αλλα ηβρα κατι τζε ελπιζω να σου αρεσει.


 Τουτη αγαπητη Κολονατσα εν μια Τουρτα κρεβατι.. Απο οτι εκαταλαβα αρεσκει σου πολλα να καμνεις τουρτες τζε ουλλοι ζητουν σου να τους καμεις. Εεε τωρα ειπα να σου δωκω εγω μιαν.
Εν ωραια εννε? Τουντην τουρτα κρεβατι διω σου την για να εχεις ξεκουραστες νυχτες τζε παθιασμενες με τον αγαπημενο σου πασσαλλο εεεε στυλλον εθελα να πω...(η τουρτα εν που το εξωτερικο μπαη δε γουεη!)













Οι οι εν θα σε αφηκω μονο με το κρεβατοτουρτο. Εννα σου το δωκω τζε τουτο. Εννα μου πεις ινταμπον τουτο το μασκαραλικκι. Αυτα ειναι εργαλεια συντηρησης για κολονες αγαπητη. Τζε ιντα σου τα διω? Οι πως εννα τα χρειαστεις τωρα στο κοντινο μελλον αλλα εν πειραζει. Μετα που καμποσους γρονους που θα αρκεχεις να εχεις μερικα ραγισματα, μαυρισματα πας το μαρμαρο τζε εννα θελεις ττεκκαλεμι, θα σου φανουν πολλα χρησιμα.. Ετραμπαρα τα που την Ακροπολη, εν τζε μαρκα...

Μεν τα υποτιμησεις εν πολλα καλα εργαλεια..Εχω τζε αποδειξεις....

  
               ΠΡΙΝ                                                                                                         ΜΕΤΑ













Τζε κατι τελευταιο...Εχεις ενα δωρο θεου εκτος που τουτα τα υπεροχα δωρα που σου εκαμα. Εχεις τες κορες σου τζε τον αντρα σου. Τα κολονακια τζε τον στυλλο... Να τους χαιρεσαι τζε να εισαστε παντα καλα και αγαπημενοι. 



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΛΟΝΑ!







Sunday, December 16, 2012

Στο Στραφιν

Ηρτα.... Λαλω τουτο το πραμα τζε νιωθω τοσο ανακουφισμενος..

ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Εν ψοφος. Ο τζαιρος επελλανε. Εφτασα στο αεροδρομιο ( μετα που μας εφκαλεν τα αντερα μας ο πιλοττος) η ωρα 4:30 το πρωι. Εκαρτεραν με ο φαδερ και οι φιλοι μου ( Μεγινα, φαφας, Πουτς.) Ειδεν τον σκουλαριτζι τζε εκαμεν πως εν το ειδε..επαιξε πελλο. Επεθυμησεν με. Τζε εγω επεθυμησα τον. Εφκαλα το σημερα. Εβαλα μισηνα.

Αλλαξεν μου το αυτοκινητο μου.. Επιασεν μου ενα RAV 4, εν χαννει.Εννα του φκαλο τον..........

Εγυρισα. Επια ειδα την μανα μου που εφαηθηκεν ναρτω.. Φιλους ποτζι ποδα. Ειμαι αρρωστος τζε βασικα ειμαι χαλια. Με ιντα ορεξη να γυριζω ετσι οπως ειμαι.
Εν μπορω να περιγραψω το πως ειναι να ερκεσαι σπιτι σου..Να θωρεις τους δικους σου μετα που τοσο τζαιρο..! Πεθυμας τους..Αγαπας τους... Νιωθεις την απουσια τους. 

Εφα μουσακκα που τον ειχε ετοιμο η γυναικα του παπα μου... Τζε μακαρουνια του φουρνου στην Μεγινα!! μουααχαχαχ!!!

Επια στην πολη να δω ινταλως ειναι..Επεθυμησα την Λαρνακα...Εστολισαν την ωραια! τζε η ντακερ ειχε δικαιο...Εκαμαν τελεια την πλατεια Ερμου.! Αρεσεν μου!

Απογοητευτηκα γιατι ηταν Σαββατο σημερα τζε τα μαχαζια επαντουσαν μουγιες κυριολεκτικα! Εν εισιε ψυχη...Εφατσιεν μας κατατζεφαλα η κριση. Στην Αγγλια σφυζουν που ζωη τα μαχαζια..Εν παμε καλα.... Ο κοσμος εν βαστα πλεον... Εμεις?????


Εν νομιζω να πεθυμησω το Εσσεξ... Εννα πεθυμησω τους φιλους τζε την παρεα μονο που καμνουμε τζιαμε.  Προς το παρω ειμαι δαμε... Ηρτα να ξεσκασω τζε να νιωσω λιο γιορτες.. ΚΑΝΕΙ

Υ.Γ: Εν εσιει....

Tuesday, December 11, 2012

Ολα του Εσσεξ Δυσκολα

Ετελειωσε το τερμ.. Παω πισω Κυπρο την Παρασκευη. Επιτελους. Το πρωτο εξαμηνο των σπουδων μου εχει τελειωσει..

Εχει μια βδομαδα εν ειμαι καλα. Εν μπορω να κατσω σπιτι. Εν μπορω να ειμαι μες τουτους τους 4 τοιχους. Πνιουμε. Τες νυχτες εν τζοιμουμε. Βλεπω εφιαλτες τζε ξυπνω συνεχεια. Συνηθως τζοιμουμε η ωρα 5-6 το πρωι. Εν με πιαννει ο υπνος. Εν ανοιξα βιβλιο εδω τζε μια βδομαδα. Εν ξερω τι με επιασε. Το μονο που θελω ειναι να παω πισω στην Κυπρο, να δω την μαμα μου, τον παπα, μου, τους φιλους μου.
 Ερκουμε πισω στες 2 του Γενναρη, ιντα λεημ α? Εχω εξετασεις. Την επομενη της Πρωτοχρονιας εννα ειμαι μες το αεροπλανο να ερκουμε Αγγλια. Ωσπου το σκεφτουμε θελω να πηδησω που το αεροπλανο κατω. Τελικα εφκικεν το προγραμμα των εξετασεων τζε γραφω στες 9 του Γεναρη 2 μαθηματα, 1 στες 10 τζε ενα στες 11. Εχω διαβασμα που δεν περιγραφετε αγαπητη πρασιναδα...Ασεν καλα ο κλαδος.

Το Πεζουνι εν μου μιλα. Ετσι απλα εξαφανιστηκε. Χωρις να γινει κατι. Την μια μερα ημασταν μια χαρα τζε την επομενη εν μου απανταν ουτε μηνυμα ουτε τηλεφωνο. Εχει που την περασμενη Τριτη να μου μιλησει. Στελνω του μηνυματα, θωρει τα (ασεν καλα τα αηφον) τζε δεν μου απαντα. Ετσι του εκαυλωσε να χαθει. Ξερω οτι διαβαζει το τουτο. Αλλα εν ξερω τι του εκαμα..Τι τον επηραξε. Ας μου ελαλε επειραξεν με το ταδε, ή θελω να χωρισουμε. Οι απλα να χαθει. Εν επεριμενα ΠΟΤΤΕ να μου καμει ετσι. Φτεει το οτι ενδιαφερουμουν πολλα για τζινον? Το οτι τον αγαπησα τοσο πολλα? Που τα εδωσα ουλλα σε τζινη τη σχεση? Μεχρι να φτυσω τους φιλους μου για τζινον? Ή που εν επηεννα πουποτε τζε εμινησκα σπιτι για να φυλαω τα λεφτα μου να πηεννω να τον θωρω? Εν ξερω....

Εννα τον δω στην Κυπρο.. Οι φιλοι του εγινηκαν τζε φιλοι μου.. Ειδικα η σιονομαππα μου. Τζε με τον ντρημερ εν θελω να χαθω..( αη λαβ γιου ντρημερ γιου νοου δατ..). Η Φαρα που εν δαμε μαζι μου στο Εσσεξ τζε αγαπω την παρα παρα πολλα.

Τεσπα. Εμαθα ενα τζινουρκο πραμα σημερα που μου εκινησε το περτικο-ενδιαφερων. Ονομαζεται Banners Broker. Γνωριζει κανεις τι εν τουτο το πραμα? Εγω ενα περιπου ακουσα. Αλλα εννα μου εξηγησει ενα φιλος αυριο ακριβως τι ειναι. (καμια σχεση με World Ventures παντως)
Εφανηκεν μου καλη ιδεα τζε εξυπνη. Θα μαθω φερδερ ινφο και θα σας πω!

Ατε ξεκινα τζε Σικρετ Σαντα να ποσκολιστουμε λιο. Με το καλο θα γραψω στην Κυπρο που το δωματιο μου το ποστ του συμπλοκερ.. Αυριο θα μαθω ποιου θα γραψω ποστ...Την Παρασκευη πετω ομως τζε εν ξερω αν θα προλαβω ως τοτε..Αν οχι τοτε φρομ Σαηπρους με το καλο.

Θα σας ξαναγραψω περτικο-ποστ φρομ Σαηπρους..Μπαη μπαη Ινγκλαντ φορ δε κριστμας!




Υ.Γ: εν μας εκαμε την χαρη να χιονισει τζε να στοιβασει για να παιξουμε χιονοπολεμο. Εν πειραζει τζε τζινο το λιο που εκαμε εμενα αρκουσεν μου. Που θα ερτουμε παλε!





Thursday, December 6, 2012

Απορριψη τζε αποδοχη

Εχουμεν 6 του Δεκεμβρη του 2012. Η ωρα εν 3:50. Οι αυπνιες καλα κρατουν. Εχω μαθημα η ωρα 10 αυριο αλλα εν μπορω να κοιμηθω. Εχει νυχτες που ειμαι ετσι. Εν ξερω τον λογο. Το πιο πιθανον εν το αγχος, υποσυνειδητο βεβαια γιατι προσπαθω να το παιζω οσο πιο αναισθητος μπορω. Αλλα εν μπορω να κοντρολαρω τουτο το αγχος που κρουζει που μεσα μου.

Σημερα εξυπνησα η ωρα 12:30 (γιατι εψες παλε η ωρα 5 εππεσα). Ηταν ουλα σιονισμενα. Γουαου λαλω! Ηταν πολλα ξαφνικο, εν το ειχαν προβλεψει τζε επιασεν μας ουλλους απροετοιμαστους. Εκλεισαν τα αεροδρομια, τραινα γιοκ, ετρακκαραν μες τους δρομους και τα συναφη. Αλλαξεν λιο το μουτ μου. Αλλα παλε τα ιδια σκατα. Μες το αγχος ουλη μερα ρε κουμπαρε. Τζε να εχω τες μιτσιες τες αλλες του κορς μου να με αγχωνουν παραπανω. Προσπαθω να ξεκοψω λιο γιατι εν μπορω να μου μεταφερνουν τουτο ουλο το αγχος, κανουν με τα δικα μου.

Σκεφτουμαι πολλα....περνω πολλη ωρα μονος μου μες τουτο το δωματιο τζε σκεφτουμαι...εν μπορω να σταματησω. Ο νους μου βουρα με ταχυτητα φωτος. Σκεφτουμαι ενταλως ηταν η ζωη μου 8 μηνες πριν...Πριν....να αποφασισω τι ειμαι. Ειμαι τουτο που ειμαι οκ...Τζε τα πεθκια δαμε εδεχτηκαν το ουλοι που μονο 2 μηνες με ξερουν.  Σκεφτουμαι το μελλον ομως. Ξερω το εννεν ωρα, ακομα σπουδαζω. Αλλα εν μου ξεκολλα που το νου. Τι θα απογινω με τουτο που αποφασισα? Που θα το μαθουν οι γονεις μου? Πως θα αντιδρασουν? Εχω μερικους πολλα καλους μου φιλους που δεν τους το ειπα ακομα. Φοουμαι. Φοουμαι οτι εννα με απορριψουν. Γιατι ομως να με απορριψουν? Γιατι η κοινωνια μας να εν ετσι? Να σε καμνει να φοασε να μιλησεις?

Παω ακομα πιο πισω...Πριν 1 χρονο..Που ημουν στρατο ακομα...νομιζω η ζωη μου ηταν καλυτερη πριν αποφασισω οτι ειμαι γκεη. Εν ξερω γιατι. Εκαρφωθηκεν μου στο νου. Ουλλο προβληματα τζε αγχος εχω το τελευταιο διαστημα. Καποιοι κοντινοι μου που το ξερουν εχουν προβλημα. Εν θελουν να το δειχνουν, αλλα εχουν. Πως αντιμετωπιζω ετσι κατασταση? Σαζεται?

Εν εσυνηθισα να γραφω ετσι ποστ..νομιζω πρωτη φορα εκφραζω ακριβως τουτα που νοιωθω ετσι...φαινεται μου περιεργο...











Monday, December 3, 2012

Στου κουφου την πορτα....

-Σε 11 μερες παω Κυπρο...ουτε που εκαταλαβα πως επερασε ο τζαιρος. Τζε βεβαια εν θα το καταλαβω πως θα περασει στην Κυπρο αφου μονο 18 μερες θα κατσω...τζε θα θκιαβαζω για εξετασεις! ς'ριεωοηαςρποωηβςάβ

-Εκρυαδισεν για τα καλα...εν ξεκολλα που τους -2 η θερμοκρασια. Αρρωστησα ασσημα...αμπα τζε επαθα βροχοπνευμονια παλε τζε που να βουρω μες τες αγγλιες....

-Πιαννει με ενα πραμα τες νυχτες τζε οτι βρισκω μπροστα μου καμω το γυαλλι! θωρειτε τουντην μαυρη την κασια? Καθε λιες μερες παω Τεσκο τζε γεμωνω την λυξια τζε καθαριζω την!


-Εσκεφτουμουν οτι εν οι εκλογες σε λιο...Ινταμπον να ψωφισω/ψηφισω?

- Αραγε σου προφτενω να αλλαξω κορς τζε να παω γραφικ ντηζαην?

-Επεθυμησα το καλοτζαιρι...εν λεω ωραιος ο χειμωνας αλλα επαωσαν τα κωλομερκα μου!

-Επηεζα τον λαλειτε? εν καταλαβω την συμπεριφορα του ωρα ωρα..

-τζιντο φαριν λαχτε ποθω το ακομα..εν τζε εποκατσεν ο καμος μου....

-αυριο εχω ενα πειραμα με φκιορα..προλαμβαινω να πεχτω?

-Η γεωργια εσιει 2 μερες να καμει ποστ...που εχαθηκε? Ανησυχω!

-Ινταμπου γινισκετε με τον σικρετ σαντα? Ανυπομονω κορη Πρασιναδα!

-Τουτος εν ο Ευρυπιδης τζε θελει κλαδεμα....


-Ο τζιρης μου αλλαξεν μου το αυτοκινητο μου τζε επιασεν μου Rav 4, επειδη βαστα το τζινος τωρα που ειμαι Αγγλια οι για τιποτε αλλο δηλαδη...!

-Τουτος εν ο Μπιζαρ τζε ειναι ενα χιπστερ Αρκουδακι...Εκαμαμεν το μαζι με τον πεζουνο που ηρτεν δαμε. Τζοιμουμαστε μαζι τες νυχτες..δουλεφκει σαν υποκαταστατο!


-Παιζει να μεν εβαρεθηκα τοσο πολλα στη ζωη μου οσο ποψε! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Υ.: πιο κουλο ποστ που τουτο εν θα μπορουσε να υπηρχε...