Sunday, March 31, 2013

Μιξ με ταχι

Ηρτα πισω...Κατεβαινω στο αεροδρομιο. Το χαμογελο εφτανε ως πισω που τα αυτια μου που την χαρα της επιστροφης. Στον νου μου οι γονεις μου που εν εξεραν οτι ηρτα σημερα. Εκρατησα τους το κρυφο. Πιαννω τες βαλιτσουες μου που τον γυριλλα τζε βουρω ποξω που το αεροπορτι. Εκαρτερουσαν με η Μεγινα ο Φαφας τζε ο Πουτσος. Επιασαν με τζε επηραν με σπιτι. Καταιβενω φορτωμενος στο καντουνι για να μεν παρει πρεφα ο τζιρης μου. Παω σιγα σιγα εξω που την πορτα τζε χτυπω. Ανοιει τζε θωρει με. Ανοικσεν η καρκια του φυλλο φυλλο τζε εκατσεν με μες την αγκαλι του. Εν με επερημεναν με τιποτε.
Μες τουντο κακο ουλο που γινισκεται εν πολλα ηρεμος. Αν τζε εν ξερουμε πως ενναν το αυριο. Εγω φοουμαι πολλα. Πες εγινειν τιποτε τζε ξαφνικα πρεπει να σταματησω τες σπουδες? εν θα το αντεξω. Εν ξερω ποσο θα το αντεξει ο φαδερ τουντο πραμα. Δουλεια εν εσιει. Λεφτα εν θα εσιει για παντα. Η κατασταση θα γινει πολλα χειροτερη τα επομενα χρονια.

Η γενια μου ειμαστεν ενας κακτος γαμω τον καπιλε μου. Ουλλα εδωκαν πανω μας. Που τον τζαιρο που ημουν μωρο ουλλο κακα γινισκουνται μες τουντην κωλοτατσα. Εξεκινησεν με το χρηματηστηριο..Σκατα τζε αποσκατα τοτε. Μετα εμπηκαμε στην Ευρωπη τζε εκαμαμε χαρες. Μετα ηρτεν το σχεδιο του Αναν τζε εκαμεν μας σισκατους. Μετα εππεσεν το αεροπλανο της ηλιος, αλλα τραβαλλα τζιαμε. Μετα ελειψεν μας το νερο τζε φερε που ποτζι φερε που ποδα. Μετα εγινηκεν το Μαρι τα μαυρα τζε τα σκοτεινα. Τζε τωρα τουτο. Που εν το χειροτερο που ουλα. Μπορει να μεν υπηρξαν απωλειες ζωων που τουντο πραμα, αλλα εννα καταστραφουν χιλιαδες οικογενειες με τουντο πραμα. Εννα χασουν την δουλεια τους πολλοι. Εννα πεινασουν αλλοι. Τζε ακομα ειμαι 20 χρονων τζε ειδα τα τουτα ουλα. Τι αλλο να περιμενω δηλαδη? Μπορει να μεν εζησαμε πολεμο εμεις αλλα η περιγραφη τζε η υπενθυμιση της τοτε καταστασης μαζι με τουτα ουλα καμνει με να νιωθω πολλα απαισιοδοξος.

Ο αρφος μου παντρεφκεται. Ετσι στα αξυππα. Εν εγκυος η λεγαμενη τζε ετσι αρων αρων πρεπει να τους παντρεψουμε. Εν καλη κοπελλα, ησυχη. Μακαρι να παν ουλα καλα.

Καμνω καποιες σκεψεις για το μελλον. Σκεφτουμαι τι θα καμω μετα. Γιατι εν ειναι πολλης τζαιρος. Σε 2 χρονια που τωρα εννα πιαννω πτυχιο τζε να γυρεφκω δουλεια. Που θα γυρεψω? Που θα παω? Λαλω οτι εννα μεινω Αγγλια αλλα εν μπορω να με φανταστω τζιαμε, μονο μου, να δουλεφκω με σε ενα εργαστηριο με τους κρυωκολους τους αλουτους. Ναρτω πισω ιντα chance. Για να ειμαι ενας ανεργος βιολογος που θα δουλεφκει στο Starbucks ή σερβιτορος στες φοινικουδες?
ΟΙ. Εννα μεινω τζιπανω. Να εβρω κατι καλο για λια χρονια τζε βλεπουμε. Εννα μου πεις ακομα εν πολλα γληορα. Αλλα για να χωνεψω ετσι πραμα πρεπει να το βαλω που τα τωρα...

These are hard times coming.....

Wednesday, March 20, 2013

ΟΧΙ

Αρρωστησα παλε. Εξυπνησα το πρωι μια χαρα. Εππεσα μετα τον γαμο του κουτρουλλη  που λεγεται κυπριακη βουλη γιατι ειχα πονοκεφαλο. Στο λιο που ειπα να ππεσω, ξυπνω η ωρα 11! Με πονολαιμο, κλειστη η μυτη μου, να αφουνιζουμε καθε 57.3 δευτερολεπτα. Εσπασαν τα νευρα μου να αρρωστω δαμεσα γαμω το ανασοποιητικο μου γαμω.
Τεσπα ινταμπου να γραψω? Εν εχω με ορεξη να γραψω με τουτα ουλα που γινονται.
Εθωρουν την συζητηση του νομοσχεδιου για το κουρεμα στην βουλη. Τι να πω. Εξεκινησαν μια χαρα να τα λαλουν οι μικροι μικροι, ερκεται ο Αβερωφ τζε ο Κυπριανου τζε αντακωννουν το φκιολιν τους τζε εσκατωσαν τα ουλα τα μαλακισμενα. Αισιχτιρ λαλω... Ευτυχως αππορριφθηκεν. Και μετα τι αγαπητε κυπριε πολιτη? ΤΙ? εμειναμεν ετσι παλε! Εμειναμεν να κρεμμουμαστεν που τα χειλη του Πουτιν του ππεζεβεγκι. Λαμπρος να μας καψει παντως. Εκαμαμεν τα μαυρα τζε γεριμα τζε εβαλαν μας νευτη πας τον κωλο τωρα. Νομιζω εν σαζουντε τα πραματα. Παμεν προς χρεωκοπια. Να φυουμε τζε που την ευρωζωνη να πνασουμε. Εσιει που το 2004 που εμπηκαμε, ουλλο προβληματα. Ενα καλο εν ειδαμε που τουντη σκατο ενωση της διαλυσης.

Το τι λεγεται δαπανω παντως εν μεγαλη υποθεση. Εμαθαν μας ουλλοι. Τζε ο καθε κινεζος σημερα εμαθεν την κυπρο δαμε. Εκαμαμεν τζε μιαν εκδηλωση διαμαρτυριας στα squares του πανεπιστημιου. Εσυναχτηκαμεν καμιαν 50-60 Κυπραιοι τζε εκρατουσαμεν πανω με τα γνωστα συνθηματα και τα συναφη.  Ειμαστεν πρωτη ειδηση παγκοσμιως. Μια μικρη τατσα σαν την Κυπρο εσουσεν ολοκληρη την Ευρωπη τζε τες διεθνεις αγορες. Το "ΟΧΙ" μας παντως εννα αφηκει εποχη. Οι καημενοι οι καλαμαραες μες το τουιτερ εσυρναν καντηλια που τα νευρα τους. Εσιει 2 χρονια εποφκαλαν τους τζιμεσα.
Ελπιζω να μεν μας περιμενει τζε εμας το ιδιο.

Να δουμε ινταμπον να μας ξημερωσει αυριο! Ατε γεια τζε εχω τζε presentation να καμω γαμω την κοινωνια μου. Εβαλαν μες να τους πω για το Climate change, ετσι ερκεται μου να παω να τους τα καμω ουλα ισια ισια τζε να φυω, εβαρεθηκα.

Κυριακη σι γιου ιν Σαηπρους ντιαρ, αν υπαρχει δηλαδη ωσπου ναρτω! Αντε γεια!

Thursday, March 14, 2013

Η ΑΛΟΥΣΙΑ

Ξυπνω  η ωρα 10, 11 σηκωνουμε που το κρεβατι γιατι καμνω πολεμο ωσπου να αποφασισω να σηκωστω. Καθουμε στο κομπιουτερ λιο ωσπου να πεινασω, καμνω πρωινο, πεινω την πρωτεινη μου τζε κατα τες 1 σιουτταρω για το γυμναστηριο. Εχω ποθκια σημερα! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Παω, ξεκινω να καμνω το ποδηλατουι μου για ζεσταμα, καθουμε, βαλλω το χετ φοουνς μου. Μετα που λιο ερκεται ενας βρωμισενος τζε καθεται στο διπλα ποδηλατο. Εν μπορεις να φανταστεις ηντα ζολος ηρτεν τζε εδωκεν μες τα ρουθουνια μου! Αναουλιαστηκα γαμω τα! Εγυρισα που την αλλη να μεν αναπνεω τον ζολο! Αλλα ηταν αδυνατο γιατι το εαρ κοντισιον εφυσαν τον αερα προς τα πανω μου που την μερκα του! Ηταν να φυρτω! Τζε μετα που λιο που εκουραστηκα τζε αναπνεα πιο γληορα τζε βαθιες ανασες, ηρτεν μου αναουλιατος τζε χαζιρι να ξερασω μες το γυμναστηριο! Εσηκωστηκα τζε εφυα ιντα να καμω! Εχω να πω οτι οι Εγγλεζοι εν λουνουνται συχνα. Ο συγκατοικος μου π.χ βρωμοζολει αλουσια που τα 15 μετρα χωρις υπερβολη. Τα μαλλια του γινισκουντε ραστα που τον πολλη τζαιρο που εν αλουτος. Γιατι εν λουνουνται τα εβλοημενα? Εν ακριβο το νερο? Τζε αφου δαμε στην εστια εν πληρωνουμε λογαρισμους γιατι στον θκιαολο εν λουνουντε! τεσπα!
 Εσυνεχιασα μετα τες υπολοιπες ασκησεις κανονικα τζε εγινα  πτωμα. Σε συνδυασμο με την προβα χορου που ειχα η ωρα 6 αποτελειωσεν με! Μα τον θεο δεν εσωννα τα ποθκια μου κυριολεκτικα. Ξερετε τζινες τες πεταχτες τες φυγουρες των κυπριακων με τα καθιστα τζε τα φατσιματα των ποθκιων, παναηα μου παναηα μου! Ενομιζα οτι τα ποθκια μου εζυγιζαν 15 τονους. Αλλα ευχαριστιουμε το αφανταστα! Στην ιδεα τζε μονο οτι την παρασκευη εννα χορεψω μπροστα που 40 societies του πανεπιστημιου κυπριακους χορους καμνει με υπερηφανο που ειμαι κυπραιος! ΟΛΕ! Εννα χορεψουμεν συρτο, κουζα τζε σουστα για οσους εχουν ιδεα. Εσιει 2 εφτομαδες παμεν τρυφτοι που τες προβες. Αλλα εν τελιο το φιλιγκ να παρουσιασεις κατι δικο σου σε ξενη χωρα.

Εμεινασιν 10 μερουες για να συναξω τα ππουρτου μου τζε να παω κυπρο! Επερασεν πολλα γληορα τουτο το τερμ. Ειχα κατι να καμνω συνειχεια τζε ημουν ποσκολισμενος.
Ο καιρος δαπανω επελλανεν. Εσιει που το σαββατο σιονιζει ασταματητα. Ετσι χιονι εν εξαναειδα. Τζε φυσα ενας αερας με ρυπες,πιιιι Σιβηρια λαλω σας. Εν μπορεις να φκεις εξω που σπιτι. Σε λιες ωρες εστηβασεν 20 ποντους χιονι. Επαραλησαν ουλλα! Τζικατο στην Κυπρο λεει μου ο φαδερ εν με τα κοντομανικα τζε κρουζει πετρες ο ηλιος. Χατες ναρτουμεν να χαρουμεν τζε εμεις λιον ηλιο τζε εννα παθω καμιαν ραχητιδα δαμε που τον τζαιρο που εσιει να μου φατσισει ο ηλιος!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ!!!!
ΘΕΛΩ  ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Monday, March 11, 2013

Φακκουν τα ποθκια μου στον κωλο μου!

Oφφου εν μπορω.... Μεν με πατσαρκασετε αλλα εν μπορω να σεμμετεχω ετσι καιρους σε παιχνιθκια ειμαι πολλα πνιμενος/ποσκολισμενος/βουρω τζε εν φτανω, σιεσε μεσα ενα πραμα.

Επιασα τζε εμπηχτηκα μες σε 10000 σκατα μονος μου τζε εν τα προλαμβαινω! Εγλιτωσα που το βαρος τον εκλογων τουλαχιστων γιατι ακυρωθηκαν! -Γιατι? εν πολιτικα τα ζητηματα τζε βαρκουμαι να κατσω να τα ξαναλαλω! ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
Εχω να γραψω essay under examination conditions αυριο η οποια εννα βαθμολογηθει! Εχω να παραδωσω ενα genetics practical την τριτη τζε ακομα εν το αρκεψα! -Ντα? Εχω oral presentation στο Ecology! σε ποιον? sto Ecology γαμω την τυχη μου γαμω! Εν το μονο module που δεν εφακκουσα πεννα ουλλο το τερμ τζε δεν αννοια βιβλιο! οιωηαρόιηξαιφοαςξγφπ[κκγ

Ακουτε τζε το καλυττερο! This week its the internalional week, and the cypriot society decided to present here at the uni some cypriot traditional dances! Τζε εγω ο μαλακας οπου παναηρι μεσα! Επηα τζε εγω να δειξω τες χορευτικες μου ικανοτητες! ΑΛΛΑ ηρταν τζε 1546265 αλλα ατομα που εν εχουν ιδεα που χορο τζε παμε τζιαμε να τρωμεν τες ωρες μας να τα μαθουν! τζε να ποσκολιουντε τζε να χασκουν οπως τα παλαβα αντι να μαθαινουν τους χορους! Επιαστηκεν ο καθε μυς του σωματος μου δεν μπορω να ταραξω!

Οι οι τουτον εν το καλυττερο! Ειμαι σε σχεση! μεν μου πειτε ινταλως, ποτε, γιατι! Εν ξερω ουτε εγω! I am not single anymore! Το γελειο πιον ενι? οτι εν τον ειδα ακομα! Οτι ποψε ερκεται αγγλια! Εν κυπραιος!Εγνωριστηκαμεν μεσω chat room! τζε εσιει πολλες εφτομαδες που μιλουμε! τζε μετακομιζει αγγλια για τους επομενους 3 μηνες! τζε εννα συναντηθουμε τουντην εφτομαδα! να γελασω η να κλαψω? τα μαυρα τζε τα γεριμα!

Βουρ τζε αι ντοντ φταν! 

Tuesday, March 5, 2013

Μα σαννα μου τζε εννα δω περιοδο?


Ξυπνω σημερα η ωρα 9:45 με 3 ωρες υπνο. Να εχω λαπ η ωρα 10, να βουρω οπως τον πελλο να σαστω για να παω! Φεφκω που σπιτι χωρις νια πιω καφε! τζε νηστικος.Ειχα ενα πονοτζεφαλο που εν περιγραφετε! Βουρω οπως τον πελλο μες το καμπους. Φτανω στο λαπ η ωρα 10:05, μπεννω μεσα. Να θωρω τον πορτογαλλο καρτζι μου πρωι πρωι με την γαριλλα μες το ματι. Nα με σιερετα.(Εν κανει το λαπ που ειχα ηταν τζε ecology, my worst, εν τζε δευτερα γαμω το κερατο μου). Να καμνουμεν μαζι το λαπ εγω τζε τζινος! Φκαλουν μας εξω μες την φυση παλε μες τα κακκαφα! Να παμε να καμουμε μετρησεις of solar radiation. Να μεν θωρω καρτζι μου τζε να με φορτωνουν ενα μετρο, 2 καλαμια τζε ενα light transmitter. Βουρα ποτζι βουρα ποδα εκαμαμεν το λαπ. Τζε να του λαλω του γαρου μετα που ετελειωσαμεν, -What you doin now? going home? -τζε να μου λαλει ΝΑΙ Ο ΓΑΡΟΣ! ΤΖΕ ΕΦΥΕΝ!! ΑΕΡΩΛΚΘΑΣΣΑΡΦΒ

Επηα τζε εγω σπιτι, ανοιω μπενω μες το φλατ. Η πορτα του δωματιου μου ανοιχτη τζε να ακουετε θορυβος που μεσα! Μπαινω τζε τι να δω! Η καρτανα η κοτζιακαρη η καθαριστρια ηρτεν να μου καθαρισει το μπανιο παλε! ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΖΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΡΦΑ! ειπα της εν θελω να μου καθαριζει το μπανιο μου με τα ταντζικα τα σκατα της τζε παλε καμνει το! Τζε τα γεριμα τζε τα σκοτεινα εν 1 ωρα που το εκαθαριζα εψες! ΕΨΕΣ! τζε ναρτει σημερα να μου το καμει γεριμο παλε! Ασηχτηρισα την καλα καλα, εφα, τζε παω στο επομενο Lecture αντι να πεσω να κοιμηθω! Η κκελε μου καζανι ως τωρα!
Σηκωννουμε να παω. 2ωρο μαθηματικα. Την τυχη μου. Μπαινω μεσα στην ωρα μου. Καθουμε. Τζε θωρω αγνωστη καθηγητρια κατω. Ξεκινα να μιλα η ζαοκασια η ξιμαρισμενη, "Employability after university" λαλει πας το projector. ΤΖΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΖΕ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΥΝΙ!
Ετσι ηρτεν μου να σηκωστω πανω τζε να την ξιτιμασω τζε τζινη εστι νευρα που ειχα! 3 λεπτα αντεξα τζε εσηκωστηκα τζε εφυα!
Ουλλα ηβρα τα καρτζι μου σημερα θκια μαριτσα! Ηρτα σπιτι. Εππεσα να κοιμηθω! 1 ωρα εκαταφερα να κοιμηθω πριν να αρκεψουν τες τσιριλλιες οι συγκατοικες μου! Παντες τζε εσφαζαν τες γαμω το! Παναηα μου παναηα μου εφκικεν το γιεμα πας την τζεφαλη μου! Εφκικα εξω τζε αντακωσα παουρκες ετσι νευρα που ειχα! Η κκελε μου ηταν να σπασει!
Εσηκωστηκα να παω γυμναστηριο να ησυχαω λιο. ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...


Υ.Γ: Μα σαννα μου τζε εννα δω περιοδο?