Monday, May 19, 2014

Τα γεριμα τα χρονια

Μισω το να πληγωνω ανθρωπους! Αμαν το καμω εν αθελα μου! Αλλα παλε εκαμα το!!!

Εν φταιω τα γεριμα εξιασα τελια! Ηταν τα γενεθλια του Dior (ο γκομενος μου) τζε εξεχασα να του ευχηθω! Ιντα μαλακας ειμαι. το δαιμονα το μαυρο εξιασα. Τι να καμω? Επηξα μες το διαβασμα εχω την μιαν εξεταση μετα την αλλη! Αλλος τζε τζινος! Ηβρεν να εσιει γενεθλια μες την εξεταστικη! Τοσες μερες ο χρονος! Εν κανει εγραφα τζε το μαθημα που λοαρκαζω να κοπω τζινη τη μερα!
Εγινηκεν πυρ και μανια... αλλα μανα μου τον τι καλος, ουτε που μου το εδειξε. Εσιει μεγαλο παραπονο. Εσιει μιαν ωρα μαχουμαι να τον καλμαρω. Ουφου τα γεριμα τζε τα σκοτεινα εν το εκαμα επιτηδες. Εν νους ο γερημος εξιασε. Εγινηκεν μακαρουνια ο νους μου τουντες μερες που το διαβασμα.

Αηστον μπελας εκλεισε τζε τα 30 τζε εν σημαντικο νουμερο. Ασσοηλε ρε κοπελια εκαμα τα σιονι παλε. Αυτος ειναι ο περτικος θαυμαστε τον. Ειμαι ενας αχρηστος δι εντ

μπαη

Saturday, May 10, 2014

Φλέγων Θέμα : THE VOICE

Έσιει μέρες που θέλω να γράψω ένα πόστ για τούντο ΤΗΕ VOICE αλλά με την εξεταστική πας τη κκελλέ μου δυσκολέυκουμε.

Ήταν πριν τρείς εβδομάδες περίπου όταν υπέπεσε στην αντιληψη μου μια κόντρα ελληνων και κυπραιων στο σόου. Στην αρχη λαλω εν δυνατον???? Αντα τζε μπαινω σε ενα μπλοκ να δω τι γινεται.... εμεινα τα. Ελικρινα εσβησα. Κυριολεκτικα εσκοτώνουνταν μες τα μπλοκ για το "δε βοης". Αλλα οι Ελληνες ελεαν κουβεντες περαν καθε λογικης. Το πιο ενοχλητικο απο ολα, ηταν ενας 'κυριος" ο οποιος ειπε: "Εγω χρονια παρακαλαω να μπουν οι Τουρκοι και να παρουν την αλλη μιση" Μολις το ειδα τουτο εφκηκε το γιεμα πας την τζεφαλη μου. Εσκουλλισαν με κυριολεκτικα. Δηλαδη οι κοινωνια μας πως εκαταντησε σημερα???? Οι αδελφικες σχεσεις δυο χωρων κρινονται που ενα σοου? Επιπεδο αποπατος για μενα με το συμπαθκιο. Να εχω τον αλλο να λαλει: "να κανουν δικο τους σοου και να κερδιζουν, στο κατω κατω αλλη χωρα, αλλος πολιτισμος αυτοι." Χαχαχα δηλαδη ειναι για γελοια η κατασταση. Να τσακκωνουνται γιατι να εχει περισσοτερους κυπριους απο οτι ελληνες. Ε σορρυ δηλαδη αν τους αξιζε τους καλαμαραες ηταν να περνουν τους γυρους. Anw επειδη εσυγχιστικα παλε. Εχω να πω οτι η κοινωνια μας παει που το κακο στο χειροτερο. Τζε τι φταιει σε τουτο???? Εν ξερω. αλλα μακαρι να εξερα. Και το ανησυχιτικο κομματι ειναι οτι ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι "αδελφοί" ελληνες που εκαναν τετοια σχολια. Ακομα τζε στου τουιττερ ειδα πολλα αλλα επαιζα πελλον να μεν ανοικσω φαλιες. Καλυτερα να μεν γινουνται ετσι σοου, γιατι εκαταντησαν αηδια. Εκτος του οτι ειχαν τον Λιαγκα να μου πελλανικσει τα αυτια μου. Δηλαδη ηταν by far η χειροτερη επιλογη παρουσιαστη.  
Εγω παντως εχαρηκα πολλα που εφκικε η Μαρια-Ελενα. Αξιζε της. Τζε ας φακκουν οι σκατο καλαμαραες. Anw ατε τζε κανει. Παω να θκιαβασω!! Γραφω την ΤΡΙΤΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γεια