Thursday, August 9, 2012

40 ΜΕΡΕΣ

Ετελειωσαν τα ψεματα...Σε 40 μερες φεφκω οριστικά! Παω για σπουδες. Αγχώθηκα. ΠΟΛΛΑ! Εν ξερω γιατι. Ειμαι άτομο που συνήθως έχει πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό του, τζε δεν μου αρμοζουν τετοιου είδους άγχοι. Πριν 2 χρονια εκαμνα πόλεμο με τον παπα μου γιατι έθελα να παω Αγγλία να σπουδάσω σαν είχα θέση στο ΤΕΠΑΚ και στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εδέχτηκε ο παπας μου γιατί έχει μου εμπιστοσύνη.

Αλλά τωρα εγω φοούμε πολλα. Νομιζω εν θα τα φκαλω περα. Πέφτω την νυχτα να τζοιμηθω τζε ερκουντε μου στο νου εικόνες την ώρα που θα κατεβαίνω που το τρενο στες 18 του Σεμπτέβρη και θα αντιρκύσω τζινα τα άχαρα τα εγγλέζικα τα σπίθκια. Σκέφτουμε την στιγμη που θα συνειδητοποιήσω ότι δεν ξερω κανενα μες τζινη τη χωρα! Ότι την ώρα που θα φύει ο παπας μου που το σταθμό του τρένου για να έρτει πισω Κύπρο εγώ θα πανικοβληθώ τζε θα πω: ΤΙ ΣΤΟ ΘΚΙΑΟΛΟ ΚΑΜΝΩ ΔΑΜΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θα πιασω την στρατα να παω πίσω τζε δεν θα έχω κανενα να μιλήσω. Θα είμαι σε ενα δωματιο μονος μου!!!!!! Ουφ νομιζω εννα κατσω έσσο μου τζε δεν θα παω πουποτε. Να παω δαμε διπλα στη Λεμεσο στο ΤΕΠΑΚ που έχω την θεση τζε κανει. Ιντα να μπαίνω σε έτσι διαδικασιες τωρα???? Βαρκουμε!

Τούτο που με νευριάζει ομως είναι οτι εγω επελεξα να φυω να παω Αγγλία, τζε τωρα σσιεζουμε πανω μου. Πως γινετε να επέλεξα κατι που τελικα φοούμε τόσο πολλά?

11 comments:

  1. ετελειώσαν τα ψέματα. σε 40 μέρες φεύκω οριστικά, μέχρι τα Χριστούγεννα που θα έρτω για διακοπές δηλαδή. πάω για σπουδές!!! είμαι πολλά ενθουσιασμένος. πριν δύο χρόνια έκαμα πόλεμο με τον παπά μου να πάω Αγγλία να σπουδάσω σαν είχα θέση στο ΤΕΠΑΚ τζαι ο παπάς μου εδέχτηκε γιατί έσιει μου εμπιστοσύνη. ανυπομονώ πολλά. πέφτω τη νύχτα να τζοιμηθώ τζαι έρκουνται μου εικόνες την ώρα που θα κατεβαίνω που το τρένο τζαι θα αντικρύζω κάτι τόσο διαφορετικό που την Κύπρο. εν θα ξέρω κανέναν τζαι θα πάω στη σχολή μου τζαι θα γνωρίσω ένα σωρό άτομα που ούλλον τον κόσμο!!! την ώρα που θα φύει ο παπάς μου θα αγχωθώ τζαι θα αποφασίσω να σταθώ μόνος μου στα πόδκια μου. θα ανεξαρτητοποιηθώ τζαι εκτός που τα μαθήματα θα μάθω τζαι άλλες κουλτούρες. ΤΕΠΑΚ; ξέρεις ίντα πρόβλημα εν το πάρκινγκ μες το κέντρο της Λεμεσού ολάν; βαρκούμαι το!

    προσπάθησα να σου δώσω μια άλλη οπτική... μήπως έννεν απλά φόος αλλά ανυπομονησία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. λαλεις??? εν ξερω. εν εσιει τσανς να καμω πισω τωρα. αλλα νομιζω εν φοος...εν θα ερτω τα χριστουγεννα btw λογω οικονομικου

      Delete
  2. ακόμα καλύτερα: θα κάμεις λευκά χριστούγεννα :-))

    εν λογικό να φοάσαι κάτι άγνωστο, νομίζω να το αντιμετωπίσεις με περιέργεια τζαι ανυπομονησία... βασικά πιστεύκω πως μόλις πάεις εν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση να αγχωθείς :-)

    ReplyDelete
  3. Υπήρξα στην ιδια θέση πριν 11 χρονια τζαι μαλιστα εδιέσχισα τζαι Ατλαντικο (αλλα εν ειχα θεση ουτε ΤΕΠΑΚ, ουτε πουποτε αλλου εχτος Αμερικης γιατι εν εκαμα αλλου αιτησεις). Θα δεις οτι θα αυτοεντυπωσιαστεις που τον εαυτο σου. Θα ανακαλύψεις οτι εσhεις παραπάνω δυναμη τζαι θεληση απο οτι νομίζεις. Ηταν το μεγαλύτερο ρισκο της ζωής μου αλλα τζαι εμπειρια που με εμαθε ανεκτιμητα πραματα. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. εσυ ειχες τα κοτσια πρασιναδα μου, κορου μονη σου να σηκωστεις να παεις στες αμερικες! μπραβο σου!

      Delete
  4. Τί λαλέις ρα άχρηστη. Εν να πάεις αγγλία! Εν να είσαι δέκα βήματα που το Λονδίνο που τόσο πολλά σου αρέσκει. Χαντή! Τζε φίλους κάμνεις πολλούς, έισαι σοσιαμπολ άτομο, εν ανησηχώ. Χαντή! Ντάμπου τούτες οι σκέψεις.

    ReplyDelete
  5. ε εννοείται ασπούμε πάεις στο άγνωστο!! αλλά εν καλός ο φόβος, το άγχος όταν εν δημιουργικό, να σφίξεις τα δόντια σου, να γνωρίσεις κόσμο, να κάτσεις να δεις αγγλικές ταινίες να συνηθίζεις την προφορά τωρά πριν πάεις-έχεις 40 μέρες κάτσε δε. Και ούλλοι επεράσαμεν τα! με ο πρώτος είσαι με ο τελευταίος! και γενικά μεν σκέφτεσαι ότι έχω 4 χρόνια στην Αγγλία πιιιιιιιιι, να σκέφτεσαι έχω 4 χρόνια και ήδη εξεκινήσαν και λείφκουν, dont waste time moaning, δώκε μέσα και εκμεταλλεύτου τΑ!

    ReplyDelete
  6. niwthw se pertitzi,eshi pou ta extes pou ekleisa eisitirio pou niwthw etsi,alla ena ta kataferume jame men anisixeis!

    ReplyDelete
  7. εγω νιωθω ολα τα πτηνα τζιε το εγω (οι το δικο μου ολαν!). αλλα que sera que seraaaaaa

    ReplyDelete