Sunday, August 12, 2012

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΚΥΛΛΩΝ


Επηα εχτες να παρω τον σσιηλλο μου βολτα στη θαλασσα με το πεζουνι μου, την αρφη-πεζουνι τζε τον σσιηλο τους. τζε αφου τον εφερα λαλω αφηστον να καμει τζε κανενα μακροβουττι.Επηραμεν τους σε παραμερη παραλια ποτζι στα περβολια που εχει ελαχιστο κοσμο. Εχει αρκετα εξοχικα ομως. Εμπηκαμε μεσα στη θαλασσα ουλλοι τζε εσπαζαμε χαζι με τους σσιηλλους που κολυμπουν ετσι γελοια. Εμενα εν τζε τελεια σπιννος ο δικος μου ( mini pinscher καθαροαιμο!) τζε εν πολλα γελοιο αμα κολυμπα ετσι σκεδιο....

Μετα που καμποση ωρα ερκεται μια κοτζιακαρη τζε καμνει μας: "Να σας παρακαλεσω να φυγετε που δαμε. Δεν επιτρεπονται τα σκυλλακια και εδω ειναι ιδιωτικη παραλια.! "
Ειπα εγω: what the hell???????? Που ποτε εχει ιδιωτικες παραλιες στην κυπρο? Ενταξι ειχε εξοχικο τζιαμε η πετσια αλλα η παραλια εν δημοσια. Εν μπορει να σου πει εν ιδιωτικη η παραλια! Τζε ηρτεν με εναν αερα. Νταξι τα σκυλλακια απαγορευονται κυρια μου, αλλα οι να κοτσιανιασεις τζε τη θαλασσα. Τελικα οι Κυπραιοι νομιζουν οτι ο κοσμος εν δικος τους. Νομιζουν ό,τι θελουν μπορουν να καμνουν. Ενευριασεν με. Ισια που εν της επεψα. Ουτε ταπελλα ειχε που να γραφει οτι απαγορευονται οι σκυλλοι, ουτε καποια αλλη προειδοποιηση. Με ποιο δικαιωμα ναρτει να με θκιωξει που τζιαμε. Αν εφερνε τζε αστυνομια να δεις χαζια. Ηταν να την πελλανω.

Μετα που τουτο ουλλο το μασκαραλικκι εκατσα τζε εψαξα με το πεζουνι τζε ηβραμε οτι στην Κυπρο έχει 5 παραλιες σκυλλων. Στη Λαρνακα εβρισκεται στην περιοχη Σοφταδες(νομιζω εν Μαζωτος τζιαμε). Αρα που δαμε τζε να παει θα πιαννω τον σπιννω μου τζε θα τον περνω στους Σοφταδες να καμνει τα μπανια του. Εν τζε να με σπασουν εμενα!

ΠΕΡΤΙΚΟΦΙΛΙΑ! χχχχχχχχ

Υ.Γ1: Ο σσιηλλος στη φωτο εν ο δικος μου. Αλλα η φωτο ειναι edited στο instagram
Y.Γ2: Εμπατε να δειτε που εν οι παραλιες να παιρνετε τζε εσεις τους σσιηλλους σας!!!!

3 comments:

  1. cute cute cute!!! :-)

    πάλε καλά που υπάρχουν, ενόμιζα πως εμείναν στα χαρτιά!

    η δική μου φοάται τη θάλασσα, μια φορά που την επήρα εβούραν να φύει :-)))

    ReplyDelete
  2. εν ηξερεις την κουβεντα που, πριν 4-5 χρονια αν δεν καμνω λαθος, ενας ης την παφον, επατησεν τον ανθρωπο με το διπλοκαμπινο τζαι εσκοτωσεν τον επειδη αρεσκε του να καμνει μπανιο στη θαλασσα με τον σσηλλο του; ηταν θειος καποιου παρεα μου, τζαι κομα κλεουν τον, ποσο αδικο ηταν. πε του μεν τον λλουνεις, οι να τον σκοτωσεις. εν για αυτο τωρα που εφκαλαν official παραλιες για σκυλλους, λαλει ο νομος επροταθηκε το 2008 η κατι ετσι, μετα που τουτη τη φαση. τζαι πριν καμια εφτομα εφκαλαν ανακοινωση τες οφφισιαλ παραλιες

    ReplyDelete
    Replies
    1. μεν σοβαρομιλας? τωρα ακουω τουτω το πραμα εγω! i am in sock! εννεν τζε τιποτε σπουδαιο...εν μια απομερη παραλια χωρις αμμο...εν καθαρα ομως!

      Delete