Friday, August 17, 2012

Μαηρεματα

Μολις προσφατα εσυνειδητοποιησα οτι σε....ενα λεπτο να τες μετρησω....σε 32 μερες φεφκω για σπουδες τζε δεν ξερω να μαηρεφκω ΤΙΠΟΤΕ! ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.

Επανηκοβληθηκα. Λαλω τζε εγω ενυστικος που θα την ηφκαλλω τζιπανω. Εν ξερω να καμω τιποτε. Ειμαι της φασης : αφκα βραστα τζε πατατες τηανιτες ( τζε τζινες κρουσμενες). Εεεε ίντα νακμω??? Επιασαν την στρατα οι γονιοι μου τζε επιαν Μαλτα 5 μερες. Εμεινα μονος μου εσσο.
Λαλω εν η ευκαιρια μου να πειραματιστω πας τα μαηρεματα! Η πρωτη προσπαθεια ηταν απο απογοητευτικη ως καταθλιπτικη.Ηβρα μια συβταγη στο ιντερνετ τζε επροσπαθησα να καμω φατζι. Εεε εβαλα την να ψηνεται. Υστερα που λιο ειδα την να φκεννει καλη( ήταν λιο πριν τελειωσει) Που τη χαρα μου πιαννω τον φιλο μου τον Πούτσο να τον προσκαλεσω ναρτει να φαμε (πρωτη φορα εκαμνα φαη! ημουν πολλα ενθουσιασμενος!!!) εεε πας την κουβεντα τζιαμε που τον επιασα τηλεφωνο, εξεχαστηκα τζε εφηκα την φατζι πανω!!! Οταν αθυμηθηκα ηταν πολλα αργα. Παω πανω που την μαηρισσα τζε τι να αντικρυσω???? Η φατζι εγθινηκε ποζαβλι. Εκρουσα την τζε εκαουρτησα την! Εβρωμεν τζε χτιτζιο! Οπως τον καττο τον ψοησμενο! Απογοητευτικα πολλα...Αλλα επεταξα την τζε εσειρα αλλη μαηρισσα πανω!
Ειπα θα καμω καρμποναρα! Τσακ...συνταγη που το ιντερνετ τζε αρκεψα.....Εκπλαγηκα! Εκαμα μιαν τελεια καρμποναρα!!!! Εν επαιζετουν! εφαεν τζε ο αρφος μου μετα που ηρτε τζε αρεσεν του πολλα! ;ςξηφυγηθυγη78ρυγηςρυγ( η χαρα μου με keyboard mash!)

Την επομενη εκαμα κοτοπουλο φιλεττο με ασπρη σαλτσα και μανιταρια.! τζε παει το πραμα..καθε μερα αλλη συνταγη! Παντως εκπλαγηκα που τες ικανοτητες μου στη μαγειρικη. Εσιει λιες μερες εδωκα της μες τα φκια! Ώσπου να φυω θα ειμαι αρκετα καλος για να μεν την φκαλλω νυστικος!

Τελικα θα μπορεσω να ζησω μονος μου, αν και φοουμε το λιο ακομα, τωρα νιωθω πιο ανετα που ξερω οτι σε τουτο τον τομεα ειμαι οκεη. Τωρα ερκουντε τα λιο πιο δυσκολα..η μετακομιση. Αλλα θα τα φκαλω πέρα που θα παει....

7 comments:

  1. Άμα εκατάφερες που την πρώτη την καρπονάρα, μια χαρά θα είσαι!

    ReplyDelete
  2. τζιε εγω καμνω μαθηματα. εμεινα στο ρυζι με γλυκοξινη τζιε γαριδες ομως! τζιε για ονομα του θεου! φυε την επαλιθευση στα σχολια! εν σε θκιαβαζει κανενα ρομποτ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ποιαν επαληθευση τον γιο μου? εν ξερω που ετσι πραματα εγιο!

      Delete
  3. Μπράβο ρε!Να σε επιστρατέψουμε στα Ιστομαγειρέματα!!!

    istomageiremata.blogspot.com/


    ReplyDelete
  4. μεν αγχωνεσαι. το μαηρεμα εν το τελευταιο που πρεπει να σε ανησυχει. τζιαι γω περσι επηα για σπουδες τζιαι εν ηξερα ουτε τηανιτο αφκο να καμω. εμαθα.
    ειδα τζιαι που πιο παλια σου posts οτι γενικα αγχωνει σε το θεμα των σπουδων. εν θα σου πω οτι εν λαθος. εν λογικο τζιαι κατανοητο. αλλα μεν το αφησεις να σε επηραζει αρνητικα μολις παεις τζικατο.
    δε το σαν ευκαιρια να καμεις καινουργια αρχη στην ζωη σου.

    ReplyDelete
  5. περτιζιν μου.
    μεν αγχονεσαι τιποτε!
    για φαι, εννα καμνεις καθε μερα, τζαι εν μπιρζει αν σου κρουσει, καμνεις αλλο τζαι σιγα σιγα μαθαινεις τζαι καμνεις τζαι κολπουθκια. μπραβο που εβαλες καρμποναρα πανω τζαι εν τα επαρετισες. ξερω οτι εννα τα παεις καλα, τζαι εν ωραια φαση η φοιτιτικη ζωη ρε εννα δεις. απλα εν τωρα που εν ξερεις τι εννα εβρεις πως εννα ειναι.. σιγα σγια. σε φιλω x

    ReplyDelete
    Replies
    1. εν φοουμε τιποτε...αν θελεις να σου μαηρεψω τζε εσενα που θαρτω ιταλια!

      Delete