Wednesday, August 22, 2012

Αντβεντιαρ Ναητ!

Κατι παει Χ τουτες τες μερες...Ουλλα παν αριστερα αντι δεξια..Να τα παρω που την αρχη...την παρασκευη εσπασεν το λαστιχο μου...(60 ευρω). Την δευτερα τη νυχτα η ωρα 3 το πρωι εφικεν με το αυτοκινητο μου μισοστρατα τζιαμε στες φοινικουδες που μπαταρια! (120 ευρω να την αλλαξω), ελυξεν τζε η κυκλοφορια μου (60 ευρω). Πρεπει να πληρωσω τζε τα καινουργια μου γυαλια γιατι η μυωπια μου εκτοξεφτηκε στους 5.25 βαθμους! (150 ευρω) Εχουμε ενα σύνολο....390 ευρω σε 5 μερες! Τζε τωρα πριν λιο κατι εκαμα του iphone μου τζε δεν δουλευκει! Ενευριασα τωρα! (βασικα ζώννουν με οι δαιμόνοι)!!!!!

Ενι γουει ειπα σας στα οικονομικα μου, παμε παρακατω....

Ηρταν τρεις ξαδερφες μου που την αγγλια για διακοπες. Ντα?? Ειπα τζε εγω να τες ηφκαλω εξω την δευτερα με το πεζουνιν μου τζε τον παρεα μου τον ντριμερ, τζε επειρα τες λιο τζιαμε στο Margarita στες φοινικουδες που τους αρεσκει τζιολας! Επια επιασα τες να τες παρω...Εκατσαμεν..ηπιαμεν τα ποτα μας....τζε κατα τες 2:30 ειπαμε να φυουμε. Παμε περπατιτοι στο αυτοκινητο, ξεκινουμεν να φυουμεν τζε αθυμουντε οι κορουες οτι θελουν μακντοναλτς...-ατε να σας παρω λαλω τους..Επαρκαρα μες τον δρομο ποξο που το μακντοναλτς φοινικουδες. Επιασαν, τζε παμε να φυουμε. Γυριζω το σουιτς του αυτικινητου..ακουω ενα ξσξσξσξσξσξσ...Εν ξεκινα! ξαναδοκιμαζω....ξδξσξσξσξσξσ τιποτε! θκιαολε λαλω, εμεινα που μπαταρια! Ηταν 3 το πρωι! τι ηταν να καμω???? Αρκεψα τζε ερωτουν ποτζι ποδα αν εχει κανενας πολους! Τιποτε κανενας εν ειχε! (ειχεν κατι ταξιτζιδες τζιαμε που σιουρα ειχαν αλλα εν μου εδωκαν τα μαλακισμενα) Τι να καμω? Το πεζουνιν  ειχεν φυει πριν λιο, τζε πιαννω το  τηλεφωνο ναρτει πισω να παρουμε τες κορουες σπιτι τουλαχιστον να μεν ειναι πεταξουμενες μες την στρατα! Ερκεται με το αυτοκινητο της μανας του...Εμπηκαμε μεσα να τες παρουμε. Ξεκινουμε τζε σε 3 λεπτα νεφκουν μας αστυνομικοι να σταματησουμε για ελεγχο! Ουπς! το πεζουνιν ηρτεν με τες παντοφλες! ουτε ταυτοτητα ειχε πανω του, ουτε αδεια, τιποτε! Εκατσαμεν πανω λαλω! Ευτυχως ηταν οκ η αστυνομικινα που μας εσταματησε και δεν εκαμε προβλημα. Ειπεν της το πεζουνι οτι εξεχασεν τα σπιτι και επιστεψεν μας! Εξεκινησαμε που τζιαμε, και εγω επροσπαθουν να πιασω την 24 βοηθεια της Μινερβας της ασφαλιστικης μου ναρτουν να με βοηθησουν με το αυτοκινητο! Ειπεν μου η καλοσυνοτατη αστυνομικινα οτι εν υποχρεοι ναρτουν! Ποτζι ποδα ηβρα το τηλεφωνο τους που τες πληροφοριες τζε επιασα. Χτυπα ντιγκι ντιγκι...τιποτε εν απαντα κανενας! ξαναδοκιμαζω! ντιγκι ντιγκι...απαντα ενας τζε λαλει μου τελεια τζιμοισμενα: ασφαλιστικη ?Μινερβα???? παρακαλω! τζε χασμουρκετε στο τελος! Τελεια ειπα! εδωκαμεν πας την πιττα με το μελι! Ο κουμπαρος ετζοιματουν του καλου τζερου! Ειπα του τι εγινηκεν τζε λαλει μου: ενταξει τωρα να στειλω εναν! τζε εκλεισεν μου το μες τα μουτρα! Πιιι λαλω! Εξαναεπιασα τον 2-3 φορες να σιουρευτω οτι εν τζοιματε...Επιαμε τζιαμε στο αυτοκινητο μου με το πεζουνι τζε εκαρτερουσαμε ναρτει ο ανθρωπος. Πανω σανεμο ξεκινα να παιζει ο συναγερμος του friday's. Λαλω του πεζουνιου: πιαννω την αστυνομια! Πιαννω τους ναρτουν τζε σε 5 λεπτα 2 περιπολικα γεματα αστυνομικους ηρταν να ελεγξουν! χαχαχαχα! ηταν πολλα γελοιο..τελικα εν ειχεν τιποτε, επαιζε μονος του ο συναγερμος! Στο μεταξυ ηρτεν ο ανθρωπος που την ασφαλιστικη(ηρτεν πολλα γληορα, εν το επεριμενα!)  Εξεκινησεν το μεσα σε 10 δευτερολεπτα!
Ειπαμεν του ευχαριστω εγω τζε το πεζουνι τζε παμε προς τα αυτοκινητα μας να φυουμε...Τσακ πετασσετε τζε μια αμπουλα! Εν την εκαλεσα εγω παντως! Ηρτεν μονη της! εν ξερουμε τι εγινηκε τελικα τζε ηρτε η αμπουλα!

Ναι, ναι. Ηταν μια πολλα κουραστικη νυχτα, επια εσσο πτωμα! Εσυμβηκαν μου τοσα πολλα πραματα τουτες τες μερες οσα δεν μου εσυμβηκαν 2 χρονια! Το καλο ενι οτι ετσι αξυππα αποφασισα να κοψω εισητηριο για Ιταλια! 4 του Σεμπτεβρη πετω! Ως τες 9! Χρειαζουμε λιες διακοπες νομιζω.. Πριν τες σπουδες...! Το εισητηριο εν 67 ευρω μονο! Τζε δεν θα πληρωσω ξενοδοχειο αφου θα μεινω σε μια φιλη που σπουδαζει τζιαμε τζε επεθυμησα την πολλα! θελω πολλα να την δω!

Ενι γουει...ευχουμε να μεν σας τυχουν τουτα ουλα που επαθα εγω ετσι μονοφατσια γιατι θα τραβατε τα μαλλια σας!

Ciao!!!!!

5 comments:

  1. αααα... απελπιστηκα να τα θκιαβαζω μονο! εμεινεν μου τζιε εμενα μια φορα στες φοινικουδες μεταμεσονυχτιες ωρες. απο οτι φαινεται οι τυποι που τες οδικες βοηθειες καμνουν καλα την δουλεια τους (οχι οι τηλεφωνητες ισως!)

    ReplyDelete
  2. ε πελλε εφιεν η κκελε μου γουατ δα φακ ασπουμεντε! ηταν να αρκεψω να κλεω που τα νευρα μου. μαναμου το πεζουνι εν πολλα καλο. α τζαι ευτιχως που εφιες τζιντο πραμα, ωσπου να καμω ενα κομεντ επερνε μου 15 λεπτα!

    αρεσε μου το τσιαο στο τελος;)
    baci x

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα...μεν σου τυχει χιονονιφαδα μου! το πεζουνι ναι εν πολλα καλο τα γεριμα!
      καμνω πρακτις ξερεις πριν να παω ιταλια!

      Delete
  3. χαχαχαχαχ εν έχανε τζίνη η νύχτα! :Ρ Ο'υλα εγινίκασην! ¨Εφιρες με που το γέλιον.
    Ήταν πολλά αστείο που ο άθρωπος ήρτεν με ενα φορτιγό ως τζιπάνω (ποτζίνα που κουβαλούν αυτοκίνητα) τζε απλά εκατέβηκε με μιάν βαλιτσούαν τζε εκαμε τουκ τουκ τζε εξεκίνησε το αυτοκίνητο :Ρ Θέλω τζε εγώ μιαν ποτζίνες τες βαλιτσούες!

    ReplyDelete