Friday, August 3, 2012

Ερωτευτηκα ο μαλακας, φταιω?

εν ειμαι καλα...ειμαι χαλια...η ζωη εννεν ευκολη.
ακουτε,

εχω μιαν σχεση με εναν παιδιν..νταξι? εεε τουντο παιδιν εγνωρισα το μες τον στρατο. ( ναι μες τον στρατο πιον εν το παραξενο) εγνωριστηκαμε καπου τον φερβαρη φατσαρω. εν ενα κουκλι ο καταραμενος, ετσι ψηλος μελαχρινος με τα γυαλλουθκια του (μολις τον ειδα εταραξαν τα σωθηκα μου!)..τζε επαιχτηκε μια φαση...τζε μετα που λιο τζαιρο τσουκκου επιασαμεν τα! εεε λιο ποδα λιο ποτζι, περνουμε τελεια. εν αυγουστος(  εκλεισαμε εχτες 4 μηνες). εσιει τοσους μηνες καμνουμε τα πιο τελεια τζε adventure πραματα που εκαμα ποττε στη ζωη μου..επιαμε σε τοπους που εν θα ξεχασω ποττε. ουλλη μερα ειμαστε μαζι, πρωι νυχτα. Φκεννουμε εξω μαζι, παμε σινεμα, επηαμε τζε καμπινγκ( ο θεος να το καμει),θαλασσα.... δοξασι ο θεος εν εχει συγκατσι ο κωλος μας. Αμαν ειμαστε μαζι νιωθω οτι ειμαι ο εαυτος μου. ειμαι χαρουμενος. εν ειμαι αγχωμενος...... το προβλημα ενει, οτι τον σεμπτεμβρη φεφκουμε τζε οι θκιο για σπουδες. παμε τζε οι θκιο αγγλια βεβαια, αλλα ο ενας στην ανατολη τζε ο αλλος στη δυση. τζε εν θελει να εχουμε σχεση εξ' αποστασεως, θελει να το τελειωσουμε τον σεπτεμβρη. εγω εν θελω ομως. Πιστεφκω οτι μπορουμε να εχουμε μια σχεση τζε ας ειμαστε λιο μακρια ( 3 ωρες με το τρενο ενι). Εδεθηκα μαζι του.. καμνω να τον δω μια μερα τζε εν μπορω! τραντασσετε το νευρικο μου συστημα! πριν λιες μερες εγυρισα ο μαλακας τζε ειπα του οτι αγαπω τον! λαμπρός να με καψει! ιντα εθελα να ανοιξω φαλιες! αν θελει να χωρισουμε τον σεπτεμβρη,  να χωρισουμε. Αλλα εννα υποσχεθουμε ο ενας του αλλου οτι εν θα χαθουμε, οτι θα μεινουμε φιλοι. Τζε θα βρεθουμαστε. Εξαλλου τουτος εν ο λογος που σκεφτετε να χωρισουμε. Για να μεν τα σκατωσουμε τζε να μεν μιλιουμαστε μετα. ΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΤΕ. αρεσκει μου η παρεα του, το να ειμαστε μαζι, οι ωραιες του ιδεες τζε τα πραματα που θελει να καμνουμε. Εν το ΙΔΑΝΙΚΟ κοπελλουι για εμενα. Αφου ειμαστε τζε οι θκιο πολλα ευτυχισμενοι μαζι, ιντα να το χαλασουμε???...αλλα δυστυχως η π....μπιιιιιπ... η ζωη φερνει τα ετσι.
Ενι γουει εν τζε να κατσω να χολοσκω. Τζιπανω που θα παω θα γνωρισω τζενουρκα ατομα, τζενουρκες παρεες.

Ατες εσιετε γεια βρυσουλλες...σι γιου σουν!

13 comments:

  1. Μάλιστα, γιατί μου ακούεται πολλά φαμίλιαρ τούτη ούλλη η κουβέντα;
    3 ώρες πάντως η αλήθκεια ενεν μακριά αλλά που την άλλη πάεις φοιτητής πρώτη φορά, η δουλεία σου είναι να δώκεις της πελλάρας πάνω στη κκελέ (καλά τζαι του θκιεβάσματος), ενιξέρω κατά πόσο εν καλή ιδέα να κάθεσε τζαι να πεθυμάς τον άλλο συνέχεια. Ον δι άδερ χάντ ρε μάναμου άμα ερωτευτείς ετέλειωσε, η λογική εν έχει θέση.
    Οπότε υπομονή τζαι τα πράματα εννα εξελιχτούν όπως είναι εξελιχτούν, κε σερά σερά που λέμε. Χαλάρα όμως.

    ReplyDelete
  2. χμμ τζαι μένα ακουεται μου πολλα γνωστή τούτη η κουβέντα.

    "Ενι γουει εν τζε να κατσω να χολοσκω. Τζιπανω που θα παω θα γνωρισω τζενουρκα ατομα, τζενουρκες παρεες." συμφωνώ

    τζαι εγω τούτο καρτερώ που τον σεμπτεμβρη που ενα παω αγγλία.
    cheers!

    ReplyDelete
  3. εγω, μπορω να ρωτησω σε ποιο μερος της αγγλιας παεις?

    ReplyDelete
  4. εννα καμω υπομονη μαριλου μου, ινταμπου αλλο να καμω..καρτερω..!

    ReplyDelete
  5. εγιονι ειμαι μιση ωρα που τζιαμε! εσσεξ! γιουπι!
    (μπορεις να μου στειλεις λινκ του μπλογκ σου γιατι εν μπορω να σε καμω ατ????)

    ReplyDelete
  6. Ω! Μανα μου ρε...εισαστε γιανγκ εντ ινοσεντ! :)

    Been there, done that με τα εξ αποστάσεως. Ενιξερω αν θα το εξαναεκαμνα....να καμετε τζεινο που νομιζετε τζαι νοιωθετε σωστο. Η κάθε περίπτωση εν παντα διαφορετικη.

    Ατε καλορίζικο το μπλογκ! :)

    ReplyDelete
  7. προς το παρον εν μπορω περτιτζι μου
    έκλεισα το τζαι εν το δείχνει σε κανένα όμως προσπαθώ να κάμω αλλο τζαι να μπαίνουν μόνο τζίνοι που καλώ,όταν τα καταφέρω ενα σου στείλω =]

    ReplyDelete
  8. εφκαριστω πρασιναδα μου...οκ εγω, αη γουιλ γουεητ!

    ReplyDelete
  9. παναγία μου τα εξ αποστάσεως...

    ReplyDelete