Sunday, August 5, 2012

ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ

(παναηα μου, εκαμα μπλοκ τζε οσα εν εγραφα τοσα χρονια εννα τα γραψω σε λιες μερες)- Παρενθεση!

Οπως ουλλοι οι ροκολοι της ηλικιας 17-20  σημερα, εχω μια παρεα. ( ιντα εχω?, ειχαμε. εκαμαμε τα σκατα!) Τουντην παρεα εφα την ζωη μου να την δημιουργησω καπου στο 2010. Ηταν ανθρωποι που  εγνωριζουνταν ανα 2. Μερικοι δεν εγνωριζουνταν καθολου. Τζε επροσπαθησα να τους σμειξω, να γινουμε μια παρεα. (αλλα τελικα μετα που 2.5 χρονια, εφκικεν μια μιξ σουβλακια με πικλα!) Ειμαστεν 7 πλασματα ουλλοι.Εκαμαναμεν τελεια παρεα ουλλοι μαζι. εν εμηνισκε πελλαρα που να μεν καμουμε. Οποθεν ερεσσαμεν με το αυτοκινητο εταρασσαμεν τους τοπους τζε εμηνισκαν ουλλοι τζε εθωρουσαν μας.!  Το καλυτερο που ουλλα ειναι οτι ελυαμεν ( και λυουμεν ακομα με μερικους) στην μπιριμπα! Εσιει φορες που θα παιζουμε για κανενα 6ωρο χωρις μπρεηκ! Εφκαλαμεν της τζε ονομα της παρεας μας! ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ! που θα παει: τρομοκρατικο μπουρδελλο τσουζοπουλλων!
Ενι γουεη...



Ουλλα τα προβληματα εξεκινησαν οταν η Μεγινα τζε ο Τηανις επιαν στες Αγγλιες να σπουδασουν. Ο Φαφας επηεν εις την Λεμεσο στο τεπακ! Ο Γρικ ηταν στες αγγλιες αφου τζιαμε μινισκει. Η Χεφνερ στην Λευκωσια, τζε εγω με τον Πουτσο, που εν ο καλυτερος μου φιλος εδω και 7 χρονια σχεδον (μεν παει ο νου σας τζιαμε, ετσι τον φωναζω χαιδευτικα!) ειμασταν στρατο.Οπως εκαταλαβετε εχωριστηκαμε κατα καποιο τροπο. Ασσημο πραμα! αλλα το προβλημα εννε τουτο. Υστερα που λιο τζερο , μες τον Νοεμβρη  ερκετε ο Φαφας τζε λαλει μας : ειμαι γκει! ουυυυ! ετα ουλλα τζιαμε ειπαμεν εμεις. Υστερα που λιο λαλει μας τζε ο τηανις που την αγγλια : ειμαι τζε εγω γκει! Εγινηκεν το σωσε. Εγω με τον πουτσο νευριασμενοι, οχι γιατι ειχαμεν προβλημα που εν γκει τα πεθκια. εν φιλοι μας πανω απο ολα. Αλλα οι μαλακιες που εκαμναν ετρωαν μας το βλατζι μας! Η Mεγινα να κλεει ουλλη μερα που το οβο γιατι εσκωτονουμασταν μεταξυ μας. ( εξιασα να σας πω οτι ο Γρικ ειπεν μας το που την αρχη που εγνωριστηκαμε οτι εν γκει). Εσκωτονουμασταν εν εμιλιουμασταν. (εγω btw ημουν λιο επιθετικος προς τους γκει, με οτι εκαμναν, οτι ελαλουσαν, τζε ο πουτσος το ιδιο)

Αρα το συμπερασμα: μια παρεα με 7 ατομα, 5 αγορια, 2 κοριτσια. που τους 5 οι 3 εν γκει. Οκ ως τζιαμε. εγω εν ειχα μιλησει ακομα. Μετα που ενα μηνα, τον Φερβαρη εσταθηκαμε στα ποθκια μας τζε εκαμαμε μια προσπαθεια να συνεχισουμε τη φιλια μας. Ωσπου τον Απριλη ηρτεν μου εμενα η επιφωτηση οτι ειμαι Γκει! Μπαααααααααμ! εκαμα τα μαυρα τζε γεριμα. Εφερα τους τζε το στρουθο, τον γκομενο μου τζε εγνωρισα τους τον. Ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Ο Πουτσος ενευριασε πολλα, οι με εμενα. γενικα που εμεινε ο μονος straight που τους 5 μες την παρεα. Τον Μαη εσυναχτηκαμεν ουλλοι. Εθελε να κοψει που ουλλους ο πουτσος, εκτος που εμενα τζε την Μεγινα που ημασταν πιο δεμενοι μεταξυ μας. .Εν εθελε να φκει το ονομα του. Ζουμε σε χωρκο, ( τζε σε πιο μαλιστα....!)τζε οτι γινει μαθενετε σε κλασματα δευτερολεπτου! Τους αλλους λαλει μου οτι φιανεται τους πολλα τωρα που εγινηκαν γκει. Απελευθερωθηκαν, εγινηκαν πεταλουδιτσες! Εμενα λαλει μου δεν μου φαινετε καθολου!( καλο τουτο) 

Τωρα εν Αυγουστος. Τζε οντως εξεκοψαμεν αρκετα με τα πεθκια. Παραπανω ειμαι εγω με τον Πουτσο, την Μεγινα αλλα τζε τον Φαφα. Εγω προτιμω το ετσι. Αφου εφτασαμε σε σημειο που δεν επερνουσαμε καλα τζε εσκοτωνουμασταν. Ελυπηθηκα παρα πολλα που ηρταν ετσι τα πραματα. Τελικα ζουμε σε πολλα μικρη και απαισια κοινωνια. Ουλλοι κρινουν σε, τζε ουλλοι φοουμαστε να μεν μας κρινουν. Το κουτσομπολιο παει τζε ερκεται. Εμενα παντως αρεσκει μου να θωρω τι γινισκετε μες τη δικη μου τη φωλια, οχι μες τες φωλιες των αλλων. ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ.....!

Με αγαπη, ο Περτικος σας!

3 comments:

  1. Εν φυσικό να χαλούν παρέες και φιλίες. Εν κάτι που συμβαίνει. [παραδέχουμαι όμως πρωτοτυπία σεναρίου!]

    Η κοινωνία θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, όσο δεν κάμνουμε εκπτώσεις εμείς που συνειδητοποιούμε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι μίασμα. Ναι, υπάρχουν οι ομοφοβικοί και αυτοί που θα κρίνουν χωρίς να κάνουν προσπάθεια να καταλάβουν.
    Είναι δύσκολη και η θέση του στρέιτ όμως [αρνούμαι να γράψω το όνομα του :P] και δεν είναι και τόσο το θέμα τι θα πουν οι άλλοι. Σκέφτου ότι ξαφνικά εν θα έχει παρέα να πηγαίνει κλαπ να φλερτάρει γυναίκες! :P.

    Ενδιαφέρει με να γράψεις καμιά μέρα πώς σου ήρτεν ακριβώς η επιφώτηση ότι είσαι γκέι. Κάπου έγραψες ότι ήσουν λίο επιθετικός με τους γκέι.. γιατί και πώς;

    ReplyDelete
  2. να σου γραψω γεωργια μου..αλλα ειναι μεγαλο θεμα που μονο του το πως μου ηρτεν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όποτε τα καταφέρεις :). Εδώ θα είμαστε.

      Delete