Monday, August 6, 2012

Η ΕΠΙΦΩΤΗΣΗ

Στο προηγουμενο μου ποστ ονοματι ΤΡΟ.ΜΠΟΥ.ΤΣΟΥ αναφερω σε ενα σημειο οτι ηρτεν μου η επιφωτηση μια μερα να γινω γκει...
Δεν ειναι σε μια μερα που μου ηρτε αγαπητη Georgia. Αλλα μετα που πολλα χρονια συλλογισμου τζε σκεψης.
Οταν το αντιληφθηκα για πρωτη φορα οτι εν μου αρεσκουν οι κορουες πρεπει να ημουν 12-13 χρονων. Τωρα ειμαι 20, τζε αποφασισα οτι εν παει αλλο πριν 4 μηνες περιπου. Τοσα χρονια αγνοουσα το, δεν εδιουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ.( Ειχα σχεση με 2 κορουες μες την εφηβεια μου..)
Ο λογος που το αγνοουσα? Η ηλιθια κοινωνια που ζουμε τζε η ανατροφη που μου εδωκε ο παπας μου εκαμε με να πιστεφκω οτι ειναι το μεγαλυτερο λαθος τουτο που επελεξα εγω. Τοσα χρονια εκουντουν εναν αλλο εαυτο μου, ενα ψευτικο να φκενει προς τα εξω. Αλλα εφτασε η φαση που ειπα ΚΑΝΕΙ!
Εφοουμουν παρα πολλα να το καμω. Ημουν στρατο ακομα οταν αποφασισα οτι ειμαι γκει. Τζε μες το στρατο ξερετε ενταλως παν τουτα τα πραματα.
Ακομα εχει φορες που σκεφτουμαι: Ωσπου εννα παεις με τουτην την κουβεντα (λαλω του εαυτου μου), Αν μαθευτει ετσι πραμα μες το χωρκο (ποττε δεν θα γινει ομως γιατι δεν διω αφορμη κανενου ποτε) εννα με κραξουν! Θα με φκαλουν πας τη μουττι του σσιπεττου! Αν το μαθει ο τζιρης μου τζε ο αρφος μου εννα με σφαξουν τζε να με κρεμασουν αναποδα μες την πλατεια του χωρκου! Ο παπας μου εν καθετως πας τουτο το θεμα. Αμα δει πουστη στην τηλεοραση ή καπου αλλου ξεκινα να ξιτιμαζει τζε τες μαναες τους τζε τους τζιρουες τους.
Γι'αυτο εφοουμουν τοσα χρονια να το δεχτω. Γιατι εβλεπα την αντιδραση των δικων μου αμαν εβλεπαν εναν γκει.
Τωρα αρκεψα να καταλαμβαινω ποσο δυσκολο πραμα ειναι να εισαι μες τουτη τη ζωη. Αμαν το αποφασιεις τζε μετα δεν εχει επιστροφη.

Το να δεχτω τουτο το πραμα ομως, εβοηθησεν με παρα πολλα το παιδιν που εχουμε σχεση τωρα. Το πεζουνιν μου. Ηταν ο πρωτος που εγνωρισα τζε ανοιχτηκα του ετσι. Εν κανει που μολις τον ειδα πρωτη φορα (στο στρατο) αναψαν τα λαμπουθκια μου, εσυμπαραστεκετουν μου τζε εβοηθησε με να ξεπερασω τουτη τη φοβια που ειχα. Τζε να ανακαλυψω καλυτερα το ποιος ειμαι.

Το μονο πραμα που θα λυπηθω πολλα, ειναι που θα το μαθει ο παπας μου. Γιατι καποτε μετα που χρονια ή θα του το πω, ή θα το καταλαβει μονος του. Θα ππεσει που τα συννεφα. Γιατι εσσει με τζιπανω! 2 γιους μας εχει τζε εμενα εννα με σπουδασει τζιολας. (οπως τες υπολογισαμε εν πας τες 70000 χιλιαδες ευρω! που θα φαει πανω μου!) Τοσα χρονια οτι ηθελα ειχα το. Ποττε δεν μου ειπε οι σε τιποτε. Ειμαι 20 χρονων τζε ποττε δεν με εδερε. Αγαπαμε πολλα! Τζε λυπουμε τον πολλα. Εν θελω να αντιμετωπισω ποττε τζινη τη στιγμη που θα το μαθει. Αγαπω τον πολλα....................................................................................................................

5 comments:

  1. Εμένα τζεινο που με εσhοκαρεν στο ποστ εν τουτο "Ειμαι 20 χρονων τζε ποττε δεν με εδερε. Αγαπαμε πολλα! "

    Τα υπολοιπα εν η Κυπριακή δυστυχώς πραγματικότητα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. εν σιοκαριστηκο??? νομιζω εκακομαθε με πολλα...

      Delete
  2. an sagapa polla enna se dekti, ite grigora ite arga!

    ReplyDelete
  3. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Καταλαβαίνω σε που δεν θέλεις να το μάθει ιδίως ο παπάς σου. Κάποτε οι γονείς μας, μας εκπλήσσουν με την κατανόησή τους.. αυτό να το θυμάσαι. Φυσικά, πρέπει πρώτα να είσαι έτοιμος. Έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αντίδραση από μέρους του.
    Όσο για τα λεφτά για τις σπουδές σου, που σου φαίνονται πολλά, είναι πολλά. Έτερον εκάτερον όμως. Οι 70Κ βαραίνουν τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις, και σε αυτές θα πρέπει να βάλεις την προσπάθεια για να κάνεις τον παπά σου περήφανο.
    Το ότι είσαι γκέι δεν είναι μια επιλογή που έκανες για να νιώθεις ότι πήρες μια απόφαση που θα απογοητεύσει. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό/όμορφο από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι και πραγματικά χαίρομαι για σένα που αποφάσισες να το ζήσεις στις σωστές του διαστάσεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

    ReplyDelete
  4. Μπορει να πικραθει αλλα η κιντο εχει δίκαιο, σιγά σιγα θα το αποδεκτεί και θα σε δεκτει ξανά. Είσαι αίμα του, δεν ξεχνιούνται αυτά.

    ReplyDelete