Tuesday, August 7, 2012

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εν ξερω ποσοι που εσας ασχολουνται με ζωδια..Παντως εγω με το δικο μου εχω προβλημα. Εν ασχολουμε καθολου με ζωδια, αλλα τουτο που συμβαινει συνεχια εν σπαστικο.

Οπως πολλες φορες το εχω παθει, γνωριζω ενα καινουριο ανθρωπο. Πας την κουβεντα ρωτα με τι ζωδιο ειμαι. Μολις του πω διδυμος ξινιζει τα μουτρα του. Και τι δεν εχουν να πουν.
Αρκεφκουν: εισαι διπλοπροσωπος, συμφεροντολογος, επιφανειακος, αδιακριτος, αγενης, ασυνεπης, αναποφασιτος, ανυπομονος τζε νευρικος. Εεεεε τζε σφυγκουντε να ξεστομησουν οτι εισαι :φιλικος, ευφυης τζε αστειος.

Πως μπορουν να κρινουν ενα ανθρωπο με βαση το ζωδιο??? Πρωτα πρωτα τουτα ουλλα εν μασκαραλλικκια. Τιποτε που τουτο δεν κολλα στον εαυτο μου. Τζε δεν το λαλω εγω αλλα οι ανθρωποι που με περιτριγυριζουν τζε θωρουν με πως συμπεριφερουμε. Ο καθε ανθρωπος εν ξεχωριστος. Εν μπορεις να τον κρινεις με βαση τουτες τες βλακεις. Τζε αηστον μπελας εσιει ανθρωπους που τα πιστεφκουν τζε λαλουν: μα εισαι διδυμος??? ΜΑΚΡΥΑ! ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. Ποσο κλειστομυαλη εν η κοινωνια μας τελικα? Βαλλουν τους ουλλους παρωπιδες με τον ενα η αλλο τροπο τζε δεν τες φκαλλουν με τιποτε! Εν εχει κανενας δικο του τροπο σκεψης τζε κριτικης πλεον. Οτι τους πλασαρουν στο πιατο συναουν το τζε δεν τον ξαπολουν! Ακομα τζε τες σχεσεις τους χτιζουντες με βαση τα ζωδια!!!!!!!!!

Νομιζω θελουμε ενα ριφρεσς για να φερουμε τα μιλια μας σαν κοινωνια!

12 comments:

  1. Ένοχη! :). Η αστρολογία πάει πολλά πίσω, και σίγουρα δεν είναι κάτι που ξεφύτρωσε ξαφνικά. Η ερώτηση: "τι ζώδιο είσαι;" πολλές φορές σπάζει τον πάγο.. και αν σου "επιτεθούν" για τα αρνητικά του ζωδίου σου σίγουρα δεν θα πρεπε να το παίρνεις τόσο προσωπικά :P. Κουβέντα να γίνεται.
    Αλλά δίδυμος μάνα μου, νευρικός! :P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. χεχεχε...θα το παρω σαν κοπμπλιμεντο δεν...:p

      Delete
  2. Τζαι εγώ δίδυμος είμαι αλλά χου κέαρς γιατί προσωπικά δεν πιστευκω στα ζωδια.

    ReplyDelete
  3. άρεσεν μου η λέξη "κλειστομυαλη"... εχρησιμοποίησα την τζαι εγώ πρόσφατα τζαι εν είμαι σίγουρη αν υπάρχει... σαν αντίθετο του "ανοιχτόμυαλη" δλδ... :-))

    πάντως εν κλειστόμυαλη γενικά :/

    να τους κοιτάζεις με απαξίωση τζαι να λαλείς: "μα πιστεύκεις στα ζώδια;! τς τς τς" :ΡΡ

    ReplyDelete
  4. φίλε μου δίδυμε! ή λαλείς εν ασχολούμε με τουτα η λαλείς ο δίδυμος γίνεται τούτα ούλλα τα πράματα όταν τον περιβάλλουν boring άτομα, αν κάποιος εν ενδιαφέρον τύπος και κρατά μου την προσοχή τότε είμαι εκεί 100%. και επίσης δείχνω τουτο που είμαι, δεν υποκρίνομαι, γι αυτό βλέπεις και τα κακά μου. Πάντως τούτη την επίθεση κάμνουν μου την και μένα, και λαλώ το τούτο με ένα ανέμισμα των μαλλιών με με το χέρι μου στο τέλος, γίνεται χαμός :D

    ReplyDelete
  5. πρωτον: το αντιθετο του ανοιχτομυαλη, εν το στενομυαλη! ως τζιε σενα να σε διορθωνω ρε περτικε!!
    εγω ειμαι κριος. πετε μου τα χαρακτηριστικα μου πλις ρσεις που καταλαβετε γιατι εν τα ξερω!!!

    ReplyDelete
  6. κατσε στον τοπο σου dremer τζε εμενα εν με διορθωνει κανενας στα ελληνικα. το στενομυαλος ναι εν συνωνυμο του κλειστομυαλος. ισια μανι μανι..Εγω επηεννα παπλικ σκουλ ενταξυ???????

    ReplyDelete
  7. αμαναμου περτιτζιν μου νιωθω σε! τζαι εγω διδυμη ειμαι η καημενη. θυμουμε την πρωτη φορα που με ερωτησαν ημουν ΔΗΜΟΤΙΚΟ! ελεος! επιεννα χορο τζαι οι κορουες οι ομορφες, οι παστες τζαι η χαι βλαξ ρωτησαν με τι ζωδιο εισαι, τζαι ειπα τους εν ξερω τι σημαινει, τζαι επεριπεζαν με. τζαι μετα ειπαν μου οτι ειμαι δυδιμος τζαι αρκεψαν τζαι ελαλουσαν εισαι ετσι, τζαι αλλασσεις χαρακτηρα συνεχεια, τζαι μετα εν με εκαμναν παρεα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τζε εσυ παστη ομορφη εισαι!!! εγω νομιζω ζηλεφκουν μας που ειμαστε το καλυτερο ζωδιο!! αχαχαχα

      Delete