Saturday, August 25, 2012

Συνδρομο Καταναλωτικης Μανίας!

Επαρατήρησα οτι πάσχω που το σύνδρομο της καταναλωτικής μανίας!!!!

Έιχα ένα γραμμάτιο μικρό στην τράπεζα που μου το εκαμε ο παπας μου πριν χρονια! Εν ηταν μεγαλο, 3000 ευρω. Ειπεν μου τουτες τες μερες πριν φυω να το σπασω τζε να χρησιμοποιησω τα λεφτα για πραγματα που "χρειάζουμε". Ιντα ηεθελε να μου πει ετσι πραμα? Μολις το εσπασα εξεκινησαν τα ριαλια να πετουν που τζοιμεσα!!!! Καμνουν φτερα παντες τζε ήπιαν ρετ μπουλ!
Είμαι πολλα άρρωστος με τες αγορές. Οτι θωρώ θέλω το! Εν αντέχω. Αν δεν το αγοράσω εννα σπάσω! Κάτι άλλο άσσημο πανω μου είναι οτι εν μπορώ να θωρώ το τσεντί μου γεμάτο! Πρέπει να το φκερώνω συνέχεια!!!!

Επίαμε που λέτε εχτές να πάρουμε την αρφή του πεζουνιού τζε την φίλη της στη Λευκωσία. Ήταν να παν κάμπιγκ!!! Αφήκαμεν τες στους φίλους τους, τζε λαλώ του πεζουνιού! Πάμε
Μολ να δούμε τίποτες?? Πάμε λαλεί μου... Αντά τζε παμε τζε μπαίνουμε μέσα εμαγνητίστικα! Είδα τζινες τες τιμές του Ζάρα τζε έθελα να τα αγοράσω ούλλα! Ήταν πάμφτηνα! ¨Το πεζούνι κάμνει 3 ώρες ώσπου να αποφασήσει ίνταμπου θέλει! Εγώ πάλε μες σε 15 λεπτά επία 2 φορές στο ταμείο! Το πεζούνι έσβησε που με εθώρε με την μανία τζε γρηγοράδα που εγόραζα πράματα! Μετά την 3 επίσκεψη στο ταμείο λαλεί μου το πεζούνι: ΦΕΡ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΑ! ΚΑΝΕΙ! Τζίνον ήταν, λαλώ που μέσα μου: περτίτζι πιας την στράτα φύε γιατί εννά φκείς φαλλημέτο! Ετράβησεν με το πεζούνι κωλοσυρτό έξω που το Ζάρα! Τζε έθελε να παει να δει κάτι στο Μπέρσκα! (ήταν 8 παρα δέκα εντομεταξυ τζε εμαχουνταν να κλείσουν τα καταστήματα).. Εμπήκαμε μέσα τζε εμένα έπιασε με πάλε τζίνο το πράμα! Εθέλα έθελα έθελα! Αλλά ευτυχώς έθκιωξεν μας η κοπέλλα γιατί έιχαν κλείσει! Ενι γουέι εφύαμεν με το πεζούνι αφού εκλείσαν. Τζε έιμαι σίουρος εννά μου το φακκά μιαν εφτομά!

Ώρες ώρες αναρωθκιούμε! Ώσπου μπορεί να φτάσει η μανία του ανθρώπου για κατανάλωση??? Ξέρω το ότι εν λάθος. Ξέρω το οτι εν πρέπει να το κάμω! Αλλά πάλε θέλω τα! Έχει φορές που μπορεί να μεν έχω λία λεφτα μες το τσεντί μου, τζε να νοίωθω την ανάγκη να το φκιερώσω πάλε! Έν μπορώ! Κάτι πρέπει να κάμω! Να έβρω τρόπο να έχω όριο πας την κάρτα μου στες αγορές που θα κάμνω! Εντά τωρά που εννά πάω αγλλία τζε θα σιονοστώ μες την Όξφορτ στρήτ να δείς χάζι! Εννά κλεέι μερόνυχτα η κάρτα μου! Εννά φκιρρώσει κάποτε που θα πάει! (αλλά αν φκερώσει εν εγώ που θα κλεώ)
Ξέρτε τι νομίζω εγώ? Επειδή ποττέ εν τα ελήφτηκα τα λεφτά (μετρημένες στα δάκτυλα οι περιπτώσεις που εν είχε ο παπας μου πολλα έξτρα λόγω κρίσης) πάντα έιχα, πάντα εδίαν μου ο παπάς μου, πάντα έβρησκα ποτζί ποδά! Γι αυτό με πιάννει τούτο το πραάμα! Εν εστερήθηκα κάτι να δω τι σημαίνει. Τζε εν άσσημο τούτο! Γιατί κάποτε μη κακό εγινεν κάτι τζε μέινω χωρίς λεφτά, εννά έχω μεγάλο πρόλημα. Έν θα ξέρω πως να τα φκάλω πέρα!

Προς το παρών είμαι δαμέ. Αγοράζω αγοράζω αγοράζω....Ανττίλ δε φτζιέρωμα οφ μαη κάρτ!



Υ.Γ: έφυα τζίνο το σπαστικό πράμα που πρέπει να βάλεις κωδικό για να κάμεις κόμετν! εν ήξερα ότι υπήρχε!

8 comments:

  1. Έχω να δηλώσω ότι ότι είπεν έιναι σωστό.... αλλα εν θα σου το φακκώ μια φτομάν επειδή τζε εγώ έτσι είμαι ... Ξαπόλα με μια μέρα μεσε ένα αππολ στορ να δεις τι κακό θα σε έβρει.. Μια φορά στο ΕΞΕΤΕΡ, έμπικα μεσε αππολ στορ με μιάν κάρτα που νομίζω είσσεν μέσα 300 ευρώ... μέσε μισί ώρα έφκηκα έξω πατισμένος :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. λαλε μου ετσι να σιερουμε!!! εν ειμαι μονος μου!

      Delete
    2. what would you do without me...

      Delete
  2. Έχει μια χαρά το να αγοράζεις πράματα, κάμνει μας να νιώθουμε όμορφα.

    ReplyDelete
  3. ναι τούτο το συνήθειο να προσπαθήσεις να το αλλάξεις πρίν να βρεθείς στην oxford street και στα markets του Λονδίνου γιατί στο τέλος του μήνα εννά τρώεις μακαρόνια κ ρύζι επειδή εν θα σου μεινείσκουν λεφτά!

    μια συμβουλή τωρά που εννά πάεις για σπουδές..εν καλά τα ψώνια,τα ρούχα,τα παπούτσια etc αλλά τωρά που εννά είσαι Λονδίνο προτίμα να τρώεις τα λεφτά σου στα θέατρα/musicals/παραστάσεις/συναυλίες/μουσεία/exhibitions παρά να γοράζεις πράματα που θα τα βρείς και μετά όπου και να είσαι!
    επίσης αν μπορείς κάθε μήνα να φυλάεις λίγα you can travel anywhere in Europe με τραίνο ή με αεροπλάνο με dirt cheap prices!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes i know....ξερω οτι θα χορτασω καποτε που τουτα. τζε εχω υποψη μου θεατρα τζε μουσεια που θελω να παω...το θεμα ειναι οτι πρεπει να φυλαξω λεφτα..αμαν παω ελπιζω να βαλω στοχους!

      Delete
  4. κοίτα στο Λονδίνο ειδικά εν πολλά έφκολο να φύουν τα λεφτά πότε εμπήκαν, πότε εφκήκαν εν θα το καταλάβεις! Θωρώ σε εσένα μέσα του μήνα να αγοράζεις ρύζι με το κιλο για να περάσεις το υπόλοιπο του μήνα. Το καλύτερο ειναι τραβούμε που την κάρτα μας Χ ποσό τζε περνούμε με τζίνο καμιά εβδομάδα..βέβαια εμένα ποτέ εν ελυτούργησε τούτο πάντα χρησιμοποιώ την ύστερα που μια μέρα αλλά τούτο είναι μια άλλη ιστορία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα...τζε εγω ετσι με θωρω..τζε τωρα στον στρατο ετσι εκαμνα...επισκεπτομουν την ATM 2-3 φορες την μερα!

      Delete