Thursday, October 11, 2012

ΑΜΜΑ ΡΕ!

Σημερα εν ειχα μαθημα...Ειχα μερα φρι. Ωραια ευκαιρια να κατσω να διαβασω λαλω...Ε τζε σιγα το διαβασμα που εκαμα δηλαδη. Ισια ισια που εκαμα το pre-lab session που εχω για αυριο τζε ενα worksheet.

Το δειλης λαλω να παω τεσκο στην πολη να πιασω λια πραματα που ηθελα. Btw το πανεπιστημιο που την πολη εν 15 λεπτα με το λεωφορειο, 25 περπατητος. Επια με το λεωφορειο το οποιο καρτερας στη σταση για κανενα μισαωρο! Σκατα εγγλεζοι που ενε δαμεσα..Ηρτα μες τα χωρκα μες τα τριβιλλουρα γαμω το κερρατο μου. Καρτερω το πουστο-λεωφορειο μιση ωρα μες το σιονι! Τζε θελω 2 ωρες να παω τζε ναρτω να ψουμνισω! τζε του χρονου εν θα δικαιουμε εστια τζε θα πρεπει να μινισκω στην πολη! Τελεια...Μια μεταγραφη νομιζω παιζει του χρονου. Εν κανει που εχω κατι πενταωρα πιντομενα μαθημα. Π.χ την παρασκευη εχω 11 το πρωι με 5 το απογευμα! που τες 1 ως τες 5 χωρις διαλειμα!
Θκιαολε ινταμπου ενομισαν?

Που το τεσκο ηρτα περπατιτος γιατι εβαρκουμουν να καρτερω το λεωφορειο. Τζε σαν ερκουμουν θωρω γυρω μου.... Τζε θωρω τα τριβιλλουρα. Τζε λαλω που μεσα μου: Τι στον θκιαολο καμνω δαμε? Μονος μου? μες τα χωρκα τα ξενα? Εδυσπιρκασα.
Εγω τζε οι αλλοι οι συμφοιτητες μου οι  Κυπραιοι της Βιολογιας(3 ειμαστε μεν νομισετε, μες το law Τζε το bussines εσιει ολακαιρα χωρκα κυπραιους) επανικοβληθηκαμεν λιο, γιατι σε 2 μερες ηρτεν μας μια υλη ΒΟΥΝΟ κυριολεκτικα, τζε τα χειροτερα επονται. Δυσκολεφκουμε τζε με την γλωσσα. Η μαλακια ειναι οτι εκαμα apply για foundation, τζε δεν εβαλα το Sheffield που τοσο πολλα ηθελα να παω γιατι δεν ειχεν foundation στην βιολογια, τζε τελικα ουλλα τα πανεπιστημια που εβαλα που ειχαν foundation βιολογια αντι να με πιασουν με το foundation  που εβαλα, επιασαν με ΟΥΛΛΑ πρωτο χρονο! Θκιαολε την τυχη μου.

Θελω  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΘΚΙΑΒΑΣΜΑ για να φερω την ισια μου. Τζε αρκεψαν τζε τα essays τζε τα assesments. ΟΙΕΗΠς9θεηυ8ς9ΓΥΗς08ΓΗΘ;Π

ΚΑΝΕΙ ΣΙΟΡ ΕΣΣΟ ΜΟΥ ΤΖΕ ΚΑΝΕΙ!! ΑΜΜΑ ΡΕ!

12 comments:

  1. κριση πανικου βλεπω... μεν ανυσηχεις. ακολουθει τζιε που μενα παρομοιο ποστ.

    ReplyDelete
  2. Μην αγχώνεσαι. Αν και ειναι δύσκολο να το καταφέρεις όταν όλα μοιαζουν βουνο. Εστίασε στο αποτέλεσμα. Αν και να πω την αμαρτία μου το μόνο που δεν πεθύμησα απο τη φοιτητική ζωή είναι αυτο: το διάβασμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. επηα τζε 2 χρονια στρατο τζε δεν θυμουμαι τιποτε...what to do.!

      Delete
  3. κοιταξε αν εχουν ιστοσελίδα τα λεωφορεία, αν εχουν εχουν ριαλ ταιμ ποτε περνά που την κάθε στάση:)

    υπομονή τζαι μεν αχώνεσαι, εν το χειρότερο πράγμα;/

    υγ.καλημέραα:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. εν σου ξαναετυχε να τα αντιμετωπιζεις ουλλα που την ζαβη τους μερκα? ετσι μου ερκουνται εμενα! ουλλα ζαβα!

      Delete
  4. ε student life has studying in it δεν μπορείς να το αποφύγεις!

    ReplyDelete
  5. Για τα μαθηματα τα πιντωτα, υποθετω παντου ετσι ενι...Τζαι εμεις δαμε που εκαμναμεν μονοι μας το προγραμμα μας, ειχαμεν πιντωτα γιατι μετα εν νομιζω να ετελειωναμεν στα 4 χρονια (σημειωση στην Αμερικη ολα τα πτυχεια εν 4, ειτε εκαμες τζαι 7η ιδιωτικου ειτε οχι). Τουτα που νοιωθεις εν φυσιολογικα....αλλα τζαι τουτα χτιζουν χαρακτηρα...Μεν σκεφτεσαι που την πρώτη μέρα πως να φυεις, να σκεφτεσαι πως να οργανωθεις για να πετυχεις! Γιατι ειμαι σιουρη οτι μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα γιατι τουτο που επελεξες αγαπας το! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ουφφου μαχουμαι..προσπαθω να τα βαλω σε μια σειρα. εν δυσκολο. αλλα οι εν τα παρατω!

      Delete
  6. μανα μουυυυυυ! που τjιαιρός......που εσκέφτουμουν τα ίδια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. πιστεψε με εγω εν θα ξαναηθελα να ζησω τουτα τα πραματα, αν τζε ξερω οτι τα χειροτερα επωνται(σιουρα εν λαθος!)

      Delete