Thursday, November 8, 2012

Το ξεσπιτωμα!

Ετσι για να αποκαταστησω το προηγουμενο ποστ που ηταν ενα ξεσπασμα. Πιαννει με ωρα ωρα αμαν φορτοθω με πολλα πραματα. Τζε ειχα παρα πολλα πας την τζεφαλη μου προχτες.

Anw εξιασα να σας πω τοσο τζαιρο οτι εφκαλα τρυπα πας το φρυδι! Παντα ηθελα. Τζε περσι που εφκαλα εν μου εκαμαν προβλημα στο στρατο ( λογω του οτι ημουν στα ΚΑΑΥ τζε ηταν χαλαρα!), τζε ο τζιρης μου εφκαλεν με εξω που σπιτι κατανυχτα!
Ηταν 18 του Αυγουστου θυμουμαι. Ημουν διανυχτερευση τζε ο παπας μου ερκετουν την νυχτα που Κερκυρα που επηε με την γενεκα του ( εξαναπαντρευτηκε ο παπας μου ειπα σας το?) Εγω επηα τζε εφκαλα την τρυπα την ημερα που εφυαν ετσι ωστε να μπορω να φκαλω το σκουλαρικι οταν θα ερκουνταν τζε να βαλω μισινα να μεν το δει. Εν εμπορεσα να το φκαλω τελικα, τζε αν τα τζε ηρτε σπιτι τζε θωρει το ακουσεν τον ουλη η επαρχια Λαρνακας! Εφκαλεν με εξω τζε ειπεν μου να μεν ξαναπαω αν δεν το φκαλω, τζε ειπα του εν το φκαλλω τζε εφυα! Επηα στην Μεγινα τη φιλη μου να μεινω.  Ε τζε τελικα επιασεν με το πρωι να παω σπιτι. Αντεξεν 2 μηνες να με θωρει με το σκουλαρικι. Αλλα καθε μερα ελαλεν μου 158562626 φορες : Ατε γιε μου πηεννε φκαρτω τζε εν μπορω να το θωρω. Ατε γιε μου πηεννε φκαρτω τζε μονο οι αλητες φορουν ετσι πραματα..... Εεε ποσο τζαιρο εβαρεθηκα να μου λαλει τζε εφκαλα το! Εεεεε τζε το τωρα που ηρτα Αγγλια εξαναεβαλα το. Ειδεν το που το οβο αλλα εν ειπε τιποτε! Κυριε ελεησον! Η μαμα μου η καημενη τιποτε εν ειπε. Εν την ενδιαφερουν ετσι πραματα. Εν πιο μοντερνα!

και θα σας βαλω ενα υπεροχο τραγουδι που μου εστειλε το πεζουνι....τζε χαζιρι να να κλαψω που το ακουσα...






Y.Γ : Με μεγαλη χαρα σας ανακοινωνω οτι στες 2 του μηνα εκλεισα 3 μηνες μπλοκοζωης και ειμαι πολυ χαρουμενος. Εφτσασα τες  2240 βιους τζε εφκαρηστω ολους τους συμπλοκερς και μη που αντεχουν τζε θκιαβαζουν με.

9 comments:

  1. ΕΝ ΤΕΛΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΤΖΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΩ ΤΟ!
    οσο αφορα το ξεσπιτομα, ουλλοι επερασαμε τα (ελπιζω! να μεν ειμασταν μονο εγω τζαι εσυ)
    τζαι τζιντο σκουλαριτζι παει σου ΟΜΑΓΚΟΝΤ
    τζαι εν χρειαζεται να δικαιολογηθεις για το προηγουμενο ποστ.
    μμμα ΧΧ

    ReplyDelete
  2. Ε ρε ουλλη εχουμε ξεσπασματα...εν φυσιολογικο...κυριως αμαν καποιος περνα μια τοσο μεγαλη αλλαγη!Οτι καλυτερο θα ευχηθω στο μπλογκ σου! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ελπιζω να μεν εχω ξανα...συντομα τουλαχιστον!

      Delete
  3. να σου ζήσει το blog:))

    ε κάμε του ρε και εσύ το χατήρι και μεν το φορείς μπροστά του! βάλε το άμαν φεύκεις που σπίτι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. που θα παω κυπρο εν θα το φορω...εννα το φκαλω... λυπουμε τον. εν κανει που πληρωνει τοσα λεφτα για να ειμαι δαμε..

      Delete
  4. εγω σκεφτουμε να ξεσπασω παστα μαλλια μου εντος του μηνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εχω μηχανη αν θελεις ξιουρισμα κκελες!

      Delete
  5. Να τα χιλιάσει το blog σου!! Τα ξεσπάσματα είναι ευεργετικά σε ορισμένες φάσεις τις ζωής μας!!

    ReplyDelete