Thursday, February 14, 2013

Παχουλλα τζε ασπρα ερωτηματα

Ηρτεν η σειρα μου να γινω Σικρετ Πικος Απικος τζε οφειλω να πω οτι εν πολλα ωραιο παιχνιδι! Εσιει λιο παραπανω αξιον που τον Σαντα! Πρας ευχαριστουμε που καθεσε τζε καμνεις τα παιχνιθκια τουτα τζε ποσκολιουμαστε!

Εμενα εππεσεν μου μπλοκερ που δεν εθκιαβαζα παλε. Εν ετυχε να την συναντησω καπου. Εν μια γυναικα συναμενη, ασπρουλλου τζε πασσιουρτου. Οι ερωτησεις μου ηταν σοβαρου περιεχομενου μπορω να πω γιατι ετσι με ενεπνευσε που τα γραφωμενα της! Ταραταααααμ! Ασπρο και Παχυ ειμαι ο Απικος σου! Ιδου οι ερωτησεις μου τζε οι απαντησεις της!

Ερωτησεις
Απαντησεις
Σχολια μου

1. Εισαι σχετικα καινουργιο ατομο στην μπλοκοζωη. Πως αποφασισες να καμεις μπλοκ και ενταλως εθκιαλεξες το "Ασπρο και Παχυ" ?

Εθκιάβαζα για κάμποσον τζαιρό διάφορα μπλοκς τζαι άρεσκεν μου πολλά ο τρόπος που έγραφαν οι μπλοκοφίλοι, ο ελεύθερος τρόπος που εκφράζονταν, η παρεϊστικη ατμόσφαρα τζαι το χιούμορ τους.  Σε κάποιαν φάσην εσκέφτηκα, "λαλείς;" Τζαι παρ' όλο που εν παίζω την τεχνολογία στα δάχτυλα μου, επαιδεύτηκα λλίον τζαι τελικά "here I am!!!".  Το "Άσπρο και Παχύ" εθκιάλεξα το επειδή θυμούμαι τούντο ποίημα που  ήμουν μητσιά τζαι έλεεν μου το η μάμμα μου τζαι άρεσκεν μου, αλλά τζαι επειδή, παρ' όλον που  ασπρουλλουιν μπορεί να μεν είμαι ακριβώς, τον σεβαστόν τίτλο του "παχύ" εκέρτισαν τον με το σπαθί μου (τζαι την μασέλλα μου) :(

παντως μια χαρα τα παεις με την τεχνολογια! Αμαν βαλλεις τζε λινκ!

2. Εισαι 25 χρονια παντρεμενη με τον "λατρεμενο σου ετερο ". Ποσο δυσκολο ειναι να εισαι τοσα χρονια μαζι με ενα ανθρωπο, να αντεχεις τες ιδιοτροπιες και τα ελαττωματα του?
Για να είμαι ειλικρινής, αποδείχτηκεν πολλά πιο εύκολο από ότι εφαντάζουμουν.  Άκουσα το ένστικτον μου όταν τον εγνώρισα τζαι εν έππεσα έξω.  Φαντάζομαι θα ήταν δύσκολον αν δεν ετερκάζαμεν.  Ιδιοτροπίες τζαι ελαττώματα έχουμεν τζαι οι θκυο μας, αλλά άμαν αγαπάς τον άλλον, στο τέλος εν τα προσέχεις.  Μόνον άμαν πρόκειται να "περιοδεύσω" ενοχλούμαι με κάποια πράματα, αλλά τζείνες τες μέρες, ενοχλούν με τα πάντα τζαι έμαθεν τζαι τζείνος τζείνες τες μέρες να ένει πιο ...προσεκτικός.

Ηντα δυσκολο πραμα ομως. Εμεις οι μιτσιοι καμνουμεν τα μαυρα τζε γεριμα με τουτα. Που να κατσουμε να ανεχτουμεν το αλλο! Θκιο ππαλιες βρεθετε εξω της πορτας!

3. Εσιεις μια κορη που πανω κατω εν στη ηλικια μου φανταζομαι (ή σε κοντινη ηλικια). Εν δυσκολο να επικοινωνεις μαζι της? Ποσο? Καμνετε πραματα μαζι? (π.χ shopping, βλεππing and other stuff?
Οι κόρες μου ένει 24 η μια τζαι 20 η άλλη.  Επικοινωνώ πιο εύκολα με την μεγάλη.  Ο λόγος νομίζω ένει ότι επειδή έσιει φύει που σπίτι τζαι άρχισεν να αντιλαμβάνεται ότι τελικά εν είμαι τόσον "πρήχτισα" όσον ενόμιζεν τζαι ότι για κάποια πράματα που της έλεα τόσον τζαιρόν είχα τελικά δίκαιο τζαι έλεα της τα επειδή θέλω το καλό της τζαι έχω την έννοια της.  Είμαι σίγουρη ότι όταν έρτει η ώρα να γίνει τζαι τζείνη μανούλα, τότε εννα επικοινωνούμεν ακόμα καλύτερα (τζαι εγώ εκατανόησα εντελώς την δική μου μάμμα όταν έκαμα μωρά).  Δεν κάμνουμεν τζαι πολλά πράματα μαζί, παρ' όλο που θα το ήθελα πολλά. Ο κυριότερος λόγος ένει η έλλειψη χρόνου.  Άμαν έσιει όμως ώρα,  κάθε λλίες μέρες έρκεται για κανέναν καφέ τζαι κουβεντούλαν.
 
Για την μικρή μου την κόρη είμαι ακόμα πολλά μεγάλη "πρήχτισσα", παράλογη τζαι εξωγήινη.  Αν της εμιλούσα κινέζικα μπορεί τζαι να εξηγούμαστειν καλλύτερα.  Όμως όσο ζω ελπίζω, ότι κάπου κάποτε εννα αρχίσουμεν να μιλούμεν τζαι με τζείνην την ίδια γλώσσαν.

Νομιζω ουλοι οι μοιτσιοι ετσι ειμαστε ωσπου να φυουμε που σπιτι. Επαρατηρησα το τζε εγω. Εν εσυνεννοουμουν με τον παπα μου ωσπου τζε εφυα για σπουδες! Δυσκολη η αλλαγη!

4. Εζησες αρκετα χρονια στην Αγγλια. Τι εν τζινο που σε εκαμε να στραφεις πισω στην Κυπρο? Εμετανιωσες ποττε για την επιστροφη σου?
Την Κύπρον πάντα αγαπούσα την, με ούλλα τα στραβά της έβλεπα τζαι τα καλά της.  Τζαι τα καλά της επεθυμούσα τα πολλά, όσα χρόνια ήμουν στην Αγγλία.  Εν τούτα τα καλά τζαι το ότι επεθυμούσα πολλά τους δικούς μου, συν το ότι αρρώστησεν η μάμμα μου, που με έκαμαν να στραφώ πίσω.  Έτσι τζαι αλλιώς είχαμεν σκοπό να στραφούμεν.  Εν εμετάνοιωσα ούτε για μια στιγμή για την επιστροφή μου, ούτε εγώ ούτε ο λατρεμένος μου, παρ' όλο που εν τζαι ένει ούλλα τέλεια.  Αλλά η Κύπρος ένει ο τόπος μας τζαι οι κυπραίοι οι δικοί μας αθρώποι τζαι εν δαμέ που ανήκουμεν.

Ακριβως. Πρεπει να φυεις εστω για λιο για να καταλαβεις την αξια του τοπου σου! ΑΑΑΧΧ ΚΥΠΡΟΣ μου τζε που εισαι!


5. Ποση ελευθερια διας στες κορες σου? Τζε που ηταν πιο μικρες ακομα, στην εφηβεια, τι ορια τους εβαλλες? Αφηννες τες αρκετα ελευθερες να κανουν κατι που θελουν τζε να παρατηρησουν τα λαθη τους μονες τους ή αποτρεκφες τες που το να καμουν κατι οταν το εθεωρουσες λαθος


Τωρά πλέον διώ τους ελευθερία 100%.  'Οσον ήταν πιο μικρές επροσπαθούσα να θέσω τα όρια που εθεωρούσα σωστά.  Δηλαδή να μεν φκαίνουν έξω καθημερινές αφου είχαν σχολείο, να διούν σημασία στα μαθήματά τους, επροσπάθησα να τες διδάξω να έχουν σωστή συμπεριφορά, να εκτιμούν τους αθρώπους βάση του χαρακτήρα τους, να έχουν το θάρος της γνώμης τους, να ξέρουν ότι οι πράξεις τους έχουν επιπτώσεις τζαι να μπορούν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. 


Τωρά που το σκέφτουμαι, τότε μπορεί να εγίνουμουν λλίον πρήχτισσα, γιατί έφκαλλεν η γλώσσα μου μαλιά να τους τα λαλώ τούτα ούλλα επειδή θεωρώ τα πολλά σημαντικά.  'Οσον όμως εμεγαλώναν ετραβούσα λλίον πίσω τζαι άφηνα τες να κάμνουν τα λάθη τους, πάντα παρακολουθώντας τες με αγωνία τζαι έννοια να μεν πληγωθούν.

 Λάθη σίουρα έκαμα, όπως πχ το κλασσικόν, δηλαδή ότι ήμουν πιο αυστηρή με την μεγάλη.  Που ήρτεν η σειρά της μιτσιάς να κάμει τα δικά της ήμουν πλέον παλιά καραβάνα τζαι κάπως πιο χαλαρή.

Καλυττερα που εφκαλεν η γλωσσα σου μαλια τοτε τζε τωρα εσιεις την κκελε σου πιο ησυχη. :p

Μα έντα καλές ερωτήσεις ήταν τούτες Α!  Απόλαυσα το πολλά που τες απαντούσα.  Ελπίζω τζαι εσύ που εννα τες θκιαβάσεις.

25 comments:

  1. Τουτο το ποστ εν τα χρωματα της Αμερικάνικης σημαίας! Εφκηκαν τα μαθκια μου!

    Ακομα μια ομορφη συνεντευξη απο την οποία εμάθαμεν πολλά!!! :))))

    ReplyDelete
  2. να τα αλλαξω λαλεις? τζινο το backround colour εν φεφκει! ινταμπου να καμω!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παιξει με το τέμπλειτ τζαι τα φοντς τζαι χρωματα τζαμε που γραφεις το ποστ.

      Τζαι αν μου επιτρέπεις, το τζαι εν με αι! :)))

      Delete
    2. εεεε ντα σιορ ινταλως καμνεις!

      Delete
  3. Νομίζω εκάμετε το ποστ κυπριώτικο σκετς. άτε σαν την Κύπρο μας έν εσσει. εβίβα κουμπάρε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εν που εζήσαμεν στα "μαύρα ξένα". Δύσκολον πράμαν.

      Delete
    2. indeed! Σιουρα σαν την κυπρο εν εσιει! ρωτα με τζε εμενα που ειμαι μες τα χωρκα τα ξενα! τωρα εκαταλαβα την αξια της!

      Delete
  4. Εν έκατσα να θκιάβασω εις βάθος το μπλογκ σου(ακόμα) αγαπητή μου αλλά ενόμιζα σε για πιο μιτσιά, πολλά πιο μιτσιά :D

    (.........στην ηλικία της κόρης σου ασπούμαι; ooopsss)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άτε ρε!!! ουουου!!!! ευχαριστώ σε πολλά.

      Delete
    2. κουχ κουχ! ασπρουλλα εν εηθελα να θυξω την ηλικια σου! εν τζε εθυξα την τωρα που το σκεφτουμε! :P

      Delete
  5. το ασπρουλλη εν που τα αγαπημενα μου.τζιαι εγω ενομιζα την για πιο μιτσιαν!ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...μα που εχαθηκες?????????εψες ελαλουν της dagger να σου γραψει email να δουμε αν ζεις!φιλακια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. εμμμμ ασπρουλλουην μου...το:ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ηταν για τον χασιμιον τον περτικον!!!αλλα ειμαι ιδιαιτερα ευτυχησμενη τζιαι συγκλονισμενη που ζιεις τζιαι βασιλευεις...!!!α χα χα χα χα χα χα

      Delete
    2. oups! Ε, θέλεις εν θέλεις έμαθες τζαι για μέναν ότι είμαι καλά.

      Delete
    3. κορη θαλασσα ειμαι πνιμενος ως τον λαιμον! παραδιδω βηρα εργιασιες! εν μπορω εννα πελλανω δαμεσα!!!!!

      Delete
  6. mana mou to asproulli mou en mia glyka JAI EN DEXOUMAI KOUVENTA EPI TOUTOU!!!!e jai afou tis ekame jai interview o pello xamenos toso to kalittero! eprepe na tin rwtiseis episis giati en etsi glijia opws to melin!!!giati einai! mana mou re ti wraio post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βασικά I can't help it. Έτσι είμαι, γλυτζιά, υπέροχη τζαι μετριόφρων!

      Delete
    2. προσεχε να μεν σε φαει η ντακερ ετσι γλυτζια που εισαι... εφκηκεν μας πολλα λιξισσα η ντακερ! :p

      Delete
    3. ampalate!!!!xalas mou tin mostran!

      Delete
  7. Ου τζαι 'γω είχα την εντύπωση ότι η ασπρουλλου εν πολλά πιο μιτσιά!

    Ωραία συνεντευξη!

    ReplyDelete
  8. Περτικούιν μου, ελπίζω να εβοήθησα έστω τζαι λλίον να καταλάβεις πώς σκεφτούμαστεν εμείς οι γονείς τζαι γιατί κάποτε μουρμουρούμεν λλίον παραπάνω που το κανονικό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. βοηθησες αρκετα! οντως μουρμουρουν λιο παραπανω που το κανονικο οι γονεις! ειδικα ο παπας μου μεν δεις! Αλλα τωρα που ειμαι μονος μου δαμε, καταλαβω τες ανησυχιες του τζε τα μουρμουρκα του!


      Ευχαριστω Ασπρο και παχυ! (ηταν να γραψω ασπρη και παχυα αλλα ηταν να ακουστει ασσημο εννε?) :p

      Delete
  9. τι καλά που ανακαλύπτουμε νέα πράματα με τούντο game!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι εννε? τζε εγω ενθουσιαστικα! :p

      Delete