Tuesday, September 25, 2012

Απολογισμός

So let's see.. ειμαι στες Αγγλιες 7 μερες τωρα.! Ο απολογισμος μου???? 600 λιρες επετησαν τζε ενα δωματιο γεματο τσεντες τζε ρουχα! κωηιθςληγιαγηοθαςηγςραηγ.

Περνω ωραια προς το παρων. Εχτες ηρτα που το Σεφηλτ. Ακομα εν ηρτα τζε επια να τον εβρω. (Αφου ειμαι αθκιασερος λαλω τι να καμω?)
Εν του ειπα τιποτε.Εκαμα του εκπληξη.  Εκοψα εισητηρια με το τρενο τζε επιασα την στρατα τζε επια. Ελαλεν μου οτι εν νιωθει καλα τζε εν μονος του. Εεεε εν τζε εθελα τζε πολλα. Εσιονοστηκα μες το τρενο τζε εβρεθηκα στην πολη Sheffield (που το Λονδινο εν 2 ωρες). Κατεβαινω που το τρενο μες σε μιαν αγνωστη πολη που εν ξερω κανενα. Τζε πρεπει να παω να εβρω το σπιτι μονος μου! Βεβαια το περτιτζι επρονοησε πριχου να παει να παθει που μηνικσκει που ενα φιλο μας, να τα βαλει πας τα Google maps τζε να παει.
Επιασα το τραμ τζε εκατεβασεν με εξω που το πανεπιστημιο. Ειχεν λιο περπατημα ως σπιτι του. Εβρεχεν τζιολας, ωσπου να παω εγινηκα σαν τον καττο τον βρεμενο. Επια τζε εσταθηκα εξω που την εστια του μες το σιονι τζε εκαρτερουν τον να τελιεωσει το μαθημα. Στο μεταξυ εγω εμιλουν στο τηλεφωνο με τον φιλο μας τζε ελαλεν μου ποτε τελιωσαν το μαθημα. Τζε οταν ετελιωσαν εστειλε μηνυμα του πεζουνου ναρτει στην εστια γιατι μισση μου θελει να του πει κατι. Εεε ο πεζουνος επιασεν την στρατα ναρτει. Σαν ερκετουν επιασεν με τηλεφωνο να δει τι καμνω τζε λαλω του ειμαι οξφορτ στρητ τζε ψουμνιζω παλε.( τζε ημουν εξω που εσσο του!) Εχωστηκα πισω που ενα τοιχουι τζιαμε στη εισοδο. Μολις ηρτεν επεταχτηκα τζε λαλω του: τσαααα! Μολις με ειδε εσβησε. Αφου πριν 2 λεπτα εμιλουσαμε τζε ειπα του ειμαι οξφιρτ στρητ. Επηρεν του 6-7 δευτερολεπτα να καταλαβει τι εγινηκεν τζε αρκεψε τζε επετασσετουν ισια πανω που την χαρα του τζε αγκαλιασεν με! ςεξκφγυθρ;ςηιγη
Εχαρηκεν παρα πολλα.  Επερασαμεν ενα πολυ ωραιο weekend. Εγυρισεν με ποτζι ποδα μες το Σεφηλτ. Επιαμεν τζε night-out. Ηταν ωραια. Αρεσεν μου πολλα το Σεφηλτ.

Εκαμεν μιαν φιλη εγγλεζου ο πεζουνος τζε ερκετουν μαζι μας. Εν τζε τζινη ετσι ταραμενη.

Βρεχει ουλη μερα δαπανω. Εν με πειραζει, μονο που το φαε φαε νερα αρρωστησα τζε ειμαι λιο ασσημα. Επια τζε εγορασα φαρμακα περκει μου περασει ως την Κυριακη που θα παω στο Πανεπιστημιο. Κατα ταλλα επειδη ακομα εχω πραματα να καμνω εν με επολλοπηραξεν που εφυα. Δηλαδη επεθυμησα την Κυπρο αλλα οκ. Δαμε στο Λονδινο οι συγγενεις της ξενιθκιας καμνουν με να νιωθω οτι ειμαι στην Κυπρο. Τελικα εν πιο Κυπραιοι που εμας δαμε. Εχουν οτι πρεπει να εχει ενα Κυπριακο σπτι (εχουν πραματα που στην Κυπρο εμεις εν τα πιαννουμε). Τιποτε δεν τους λιφκεται. Μονο η Κυπριακη φιλοξενια τζε ζεστασια.

Any though...εβαλα πας το μιξποτ 2 τραγουδια που ενα μπαντ που μου αρεσκει παρα πολλα τζε εκφραζουν ακριβως τζινα που νιωθω τωρα. Εμενα εν παιζει το σκατοπραμα.Ελπιζω εσεις να τα ακουτε.



13 comments:

  1. Ου μάνα μου ρε!!! How sweet!!! :))) Μπραβο ρε! :))))

    Τζαι προσεχε που τα νερά, τζαι σαν επιστημων to be να ξερεις οτι θέλεις αλλα αντισώματα για τες Αγγλίες ετσι προσεχε....

    Τουτο με την φιλοξενια εν αλήθκεια....θωρω το τζαι δαμε εγω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. τωρα εσυ χρυση μου θα παεις πισω...τυχερουλλα. Σαν τους κυπραιους εν εχει νομιζω. Ειμαστεν αλλως πως

      Delete
  2. Θα συνηθίσεις περτίτζι μου!! Και μετά εν θα θέλεις να φύεις!! Θελέις έτσι λιο τζαιρό να προσαρμοστείς, και έτσι όπως σε κόφκω έναν φατσίσεις γυρώ της Αγγλίας:). Και αμα σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου, εμείς είμαστε εδώ:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευκαριστω κοπελλουα μου...αρεσκει μου να γυριζω! ανοιω τα φτερα μου τζε οπου με φκαλει η στρατα!

      Delete
  3. Άτε μπράβο :).
    Καλά ξεκίνησες! Λίο easy με τα ψώνια όμως!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. πρεπει να βαλω καβουρες μες το πορτοφολι μου!

      Delete
  4. omg en to e3era oti epaixtike etsi i fasi!! xairomai!
    to mixpod en doulefkei kanenou telika?
    oh london.. <3

    ReplyDelete
  5. Εμένα το μαραφέτι με τη μουσική δουλεύκει - τζαι αντελοσσιάζει με όποτε μπω στο μπλογκ :P. Ωραία τραγούδια :)

    ReplyDelete
  6. Εν ωραιο να σου κάμνουν εκπλήξεις...τυχερο το πεζούνι.
    Περαστικα

    ReplyDelete
  7. εκαμα μεταγλώτιση (ΛΟΛ) ότι είπεσ για την Εγγλεζού τζε ειπα της τα μπουαχαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. πως εκαμες μεταφραση το ταραμενη; (γιατι εν μεταφραση που εκαμες, οι μεταγλωτιση)

      Delete
    2. τι τηε ειπες? you are moved?? lol! hahahah

      Delete
  8. κωλοφαρδο πεζουνιν (: γλυκητατη περτικα

    ReplyDelete