Wednesday, September 19, 2012

Once again... London

Ειμαι δαμε... Ηρτα. Στην αγαπημένη μου πολη. Εν το πιστεφκω ακομα. Καθουμε στο Αντεργκραουντ τωρα που γράφω το πόστ. Παω να εβρω τον φιλο μου τον τηανι. Εσσιει 3 μήνες να τον δω επεθυμησα τον. Εν πολλη κρυαδα για εμενα.. Αρεσκει μου ομως. Τους Εγγλέζους εν τους χωνεφκω. Ειδικά τους λονδρεζους εν τους παω ιντζα.. Αλλα ιντα να καμω δαμεσα που ηρτα. Εναν την καταπιω! Το πεζουνι εν σεφηλτ, η σνοουφλεηκ Ρώμη, ο ντριμερ μάντσεστερ, η σαρονα τζε ο πουτσος κυπρο, η μεγινα μπρατφορτ. Εμιραστηκαμε ποδα ποτζι. Πειραζει με πολλα. Ειμαι μια μερα δαμε τζε ήδη νιωθω μονος μου.
Έφτασα στον προορισμό μου.. To be continue...

Τωρα εν νυχτα, ηρτα σπιτι. Μετα απο μια αρκετα κουραστηκη μερα...
Αν το εβρετε τι εκαμα σημερα..! Εσιωνοστηκα κυριολεκτικα μες την Oxford Street...Μα επρεπε να δειτε το περτιτζιν με ηντα μανια αγοραζε πραματα..(Επηα τελεια μονος μου για να μεν εχω κανενα πας την τζεφαλι μου!) Στο τελος εφορτωθηκα πραματα τζε ωσπου να τα παρω εσσο με το tube τζε το λεωφορειο εκοπηκαν τα σιερκα μου!

Πολλα οξινοι οι Εγγλεζοι. Καθουνται οπως τους κουφους μες το tube. Με μιλουν με τιποτε. Το μονο πραμα που πεθυμω πας τους Κυπραιους εν η κοινωνικοτητα τους. Χαρκουμε οτι αν φκω εξω που σπιτι δαμε εννα δω τες κυπριακες τες γειτονιουες. Εν πιο θερμες. Πιο ανθρωπινες. Εν πολλα περιεργο. Πεθυμας την κυπρο οντως. Τωρα που εσυνειδητοποιησα οτι εν θα την ξαναδω για 8 περιπου μηνες εκακοφανηκεν μου. Ουφφου!
 Θα περασω ωραια τουτες τες 11 μερες που θα ειμαι στο Λονδινο (λαλω το τζε γεμωνει το στομα μου μελια!)αλλα μπορει να φακκησω τζε πουποτε αλλου τον γυρο μου. Αυριο θα παμεν με τον Περτικο-father στο Βρετανικο μουσειο, στο Science museum τζε Big Ben τζε τα γνωστα. Να καμουμε τζε λιο τουρισμο! (εν με εκανεν η Ιταλια θελω τζιαλλα!)

Good evening!

2 comments:

  1. εζήλεψα λίο:p
    τους Λονδρέζους you get used to them με τον καιρό και σε λίγο θα σου φαίνονται και συμπαθητικοί!

    keep your eyes and your mind open! enjoy:))

    ReplyDelete