Thursday, January 3, 2013

Ερκουμαι πισω

Ειμαι πας το αεροπλανο τζε στρεφουμαι. Σκεφτουμαι τα οσα επερασα στην Κυπρο τζε χαμογελω (οξα να κλαιω?)
 Εκατσα να διαβασω λια μπλοκς γιατι εβαρεθηκα. Αλλα κατι μου ετραβησεν την προσοχη. Εσιει μιαν κοπελλα που καθεται διπλα μου, τζε διαβαζει τζε τζινη μπλοκ! Εξαναειδα για να σιουρεφτω, τζε ναι διαβαζει μπλοκ!
-Εει κορου? Ναι εσυ που εκαθεσουν διπλα μου! Εγω ειμαι! Ο περτικος!
 Εσυζητουσαμεν το με την ντακερ,την θαλασσα τζε την πρασιναδα που εβρεθηκαμε, το οτι εν απιστευτο ποσος κοσμος διαβαζει μπλοκ πλεον! Τζε θωρε συμπτωση! εκατσα διπλα της!

Ενι γουεη! Η διαμονη μου στην κυπρο εσημαδεφτηκε με επισκεψεις σε γιατρους, επηα 2 φορες πρωτες βοηθειες, χαπια, αλλεργιες, ατυχημα με το αυτοκινητο.. Εν ηταν και οι καλυττερες μου γιορτες, αλλα σκεφτουμαι οτι εχει και χειροτερα. (π.χ η χιονονιφαδα εφυεν που εσσο της)...
Τεσπα..

Το ποστ τουτο εν αφιερωμενο στο πεζουνι ομως. Ναι εχωρισαμε με τον πεζουνο.
2-3 εβδομαδες πριν ναρτουμε Κυπρο εσταματησε να μου μιλα. Δεν απαντα τηλεφωνα μηνυματα, τιποτε. Απλως εχαθηκε. Εσταματησα τζε εγω να του στελνω. Επερασα τες πιο απαισιες μερες της ζωης μου. Εν επηεννα μαθηματα. Εκλαια..Ποιος? ΕΓΩ εκλαια!  Εκαμνα εντλες σκαηπ κονβος με την χιονονιφαδα τζε εσυμπαραστεκετουν μου. (θενκς κορη !) Τζε τζινος να ηταν μες την τρελλη χαρα, μες την αναισθησια.
 Ηρταμε κυπρο, εγω στες 14 τζε τζινος στες 17. Τζε στελνει μου μηνυμα:
-Ηρτα κυπρο
-Ξερω το, λαλω του
-εν εχεις τιποτε να πεις? να με ρωτησεις γιατι εξαφανηστηκα, να με ξιτιμασεις και τα συναφη
- οι εν θελω να μαλλωσουμε...

Ειπα του ναρτει να συζητησουμε. Εμιλησαμε. Ειπεν μου οτι εν ενιωθε κατι πλεον, εν δουλεφκει το πραμα. Οτι η αποσταση εσκοτωσεν τα ουλλα. Τζε θελει να χωρισουμε. Εσυζητησαμεν το λιο. Ειπα του οτι αγαπω τον ακομα. Τζινος οπως παντα ροτσος. Εν του ειπα οτι θελω να συνεχισουμε τζε να τον παρακαλω. Υπαρχουν τζε ορια.

Ενα μηνα μετα ακομα ειμαι πληγωμενος, τζε αγαπω τον, τζε νιωθω σκατα αμαν τον θωρω. Οπου δικλισω θυμουμαι τον, μες το φεηςμπουκ, πας το κομπιουτερ μου, την μουσικη που ακουω ΟΥΛΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΟΥ ΤΟΝ!. Τωρα διαβαζει το τζε περιπεζει με, αλλα ποττε του εν θα καταλαβει τι σημαινει να αγαπας καποιον. Ειπαμεν οτι εν θα χαθουμε τζε θα βρεθουμαστε. Ετσι τζιαλλιως εν ανακγαστηκο λογω παρεας. Εν μπορω να τον θωρω σαν να μεν εσηνεβηκε τιποτε. Να εν μια χαρα. Να μωρεφκετε τζε να συμπεριφερετε σαν 15 χρονων. Εν 21 τζε αντιμετωπιζουμεν τον σαν το μωρο.. Τουντο ποστ εννεν για να τον καψω ή να τον κατηγορησω αλλα επειδη θελω το καλο του. θελω να καταλαβει οτι εν ωραιο πραμα να αγαπας τζε να το δεχνεις τζε να το λαλεις. Γιατι ποττε καποιος εν θα ειναι ευτυχισμενος μονος του. Παντα εννα νιωθει ενα κενο.  Παντα περιπεζει τη χιονονιφαδα που δειχνει τα συναισθηματα της. Τζινος εν ενας ροτσος που ποττε του εν νιωθει τιποτε τζε κοροιδευκει τζε μειωνει τους αλλος που νιωθουν. Τουτο καμνει το γιατι ζηλευκει που τζινος ποττε εν θα καταλαβει τι σημαινει να αγαπας καποιον. Να του λειπει καποιος. Παντα θα ειναι incomplete. Εν κριμα.Εγω εδειξα του την αγαπη μου με οτι ηταν δυνατο. Τζε δεν το εκτιμησε. Παντα εδιουν τα παντα σε τζινον για να παρω πισω ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΕ. Αλλα παλε ημουν τζιαμε.  Παντα ημουν ο τελευταιος τζε ολα τα αλλα πρωτα για τζινον. Ειμαι πληγωμενος ναι, γιατι εν αντιμετωπιστηκα οπως αξιζα.
Νομιζω εν καλυτερα για μενα που εφυα πιο νωρις που την κυπρο. Να εχω τζαιρο δαμε να ξεχασω. Εν θα τον ξεχασω ποττε. Σαν ανρθωπο αλλαξεν με. Τζε ευχαριστω τον. Αλλαξε τες συνηθειες μου, την μουσικη που ακουω, τους τοπους που συχναζω, εγνωρισα χρυσα ατομα μεσω του τζινου, που αποκαλω φιλους ( χιονονιφαδα, ντρημερ, σιαορνα, φαρα). Παντα ενναν μες την σκεψη μου. Τζε οτι θελει δαμε εννα ειμαι. Παντα εννα θελω το καλο του. Παντα ηθελα να τον θωρω χαρουμενο τζε να γελα. (σταματα να περιπεζεις τζε σοβαρομιλω!)

Ελπιζω καποτε να βαλεις νου, τζε να αρκεψεις να εκτιμας τουτα που εχεις. Γιατι αν τα χασεις εννα τραβας τα μαλλια σου. Ειπα σου εν θελω να χαθουμε, αν τζε τουτο εν λιο δυσκολο γιατι εσυ χρειαζεσαι βιτζι να σε τραβα για να μεν χαθεις.  Ευχουμαι σου οτι καλυτερο, τζε καλη επιτυχια με τα μαθηματα σου...

see you soon again...

Υ.Γ: ειμαι φωθκια πηρουμενη γιατι τουτο το ποστ εγραφα το μες το αεροπλανο τζε μετα που ηρτα σπιτι εσβηστηκε,τζε εχασα ουλα τζινα που εγραψα ετσι επρεπε να το ξαναγραψω. Εννε το οριτζιναλ ομως!



40 comments:

  1. νομιζω αδικας τον λλιο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. εν αδικω κανενα..ειπα απλα καποια γεγονοτα.τζε σκοπος μου εν ηταν να τον μειωσω. ετονισα το.α απλα τουτα νιωθω.! ΝΑ ΜΕΝ ΤΑ ΠΩ ΩΣ ΤΖΕ ΔΑΜΕ? ΟΥΣΟΥ ΑΤΕ! :P

      Delete
    2. σορυ αλλα ναι αδικας τον! εν συμπεριφερεται σαν μωρο, εν ξερω τι εννοεις οτι αντιμετωπιζουμεν τον σαν μωρο, ξερει τι σημαινει να αγαπας καποιον (απλα εν με τον τροπο του)
      "Τζινος εν ενας ροτσος που ποττε του εν νιωθει τιποτε τζε κοροιδευκει τζε μειωνει τους αλλος που νιωθουν. Τουτο καμνει το γιατι ζηλευκει που τζινος ποττε εν θα καταλαβει τι σημαινει να αγαπας καποιον. Να του λειπει καποιος. Παντα θα ειναι incomplete." αν εν καποιος κυνικος τζιε το χιουμορ του εν ειρωνικο, εν σημαινει τιποτε που τουτα που λαλεις.
      ερμ, οκ, εισαι πληγωμενος καταλαβω το, αλλα να διπλοσκεφτεσαι τζιε να μεν λαλεις κουβεντες που μπορει ναν βαρετες τζιε που μπορει να αλλαξεις αποψη με τον χρονο. ειδικα οταν ειναι δημοσιως!

      Delete
    3. εμμ ντριμερ. εν το μπλοκ μου. εν τζε να κατσω να μαλλωσω για το ποστ. εσυ εισαι φιλος του, εγω εβλεπα που τουτη τη γωνια τα πραματα. εγω ημουν η σχεση του οι φιλος του.

      Delete
    4. εμμ περτικε; φιλος μου εισαι τζιε εσυ αν δεν το ξερες τζιε εγω σημερα θωρω θκιο φιλους μου να ξεκατινιαζουνται δημοσιως. ως φιλος τζιαμε που εσιεις λαθος εννα σου το πω. αμα το καμνεις δημοσιως εννα σου το πω δημοσιως, του αλλου λαλω του τα ιδιαιτερως, για να μεν νομιζεις!

      anw,enough of this, keep me out

      Delete
    5. τζε εγω φιλο μου σε εχω..τζε εχω σε ψηλα.. i know οτι θελεις το καλο μας...
      anw εν θα σε πρισω αλλο. εν ηταν στοχος μου το ξεκατινιασμα.

      Delete
    6. εν μπορω να μεν σχολιασω πας το σχολιο του ντριμερ τζιαι εν πειραζει που εν τον ξερω.ξερω τον περτικον τζιαι τουτον αρκει με.λοιπον!κανενας που μας ενηξερει το πεζουνι.τζιαι να τον ηξεραμεν το ιδιο θα ηταν!το περτιτζιν δαμε γραφει μονον για τον ιδιον τζιαι για κανεναν αλλον.το περτιτζιν εισσιεντα με τον πεζουνον τζιαι οχι εμεις.μονον το περτιτζιν ξερει πως ηταν ο πεζουνος μεσα στην σχεσην τζιαι μονον αυτος εχει δικαιωμα να τον κρινει.τζιαι να του φτυσει τζιαι να τον ποδοπατησει!μονον το περτιτζιν!!!τζιαι εμεις ουλοι πρεπει να το σεβαστουμε.ετσι απλα.λογοκρισια στα αισθηματα εν δεχουμαστε που κανενα!!!τζιαι ο ντριμερ που εν φιλος τζιαι των δκυο,να σας κατσει χαμε τζιαι να σας τα πει ενα χερακι.δικαιουτε.αυτο που ΔΕΝ δικαιουτε ειναι να ερκετε δαμεσα τζιαι να κρινει τα εσωψυχα σου.τουτον εν το σπιτι σου τζιαι οτι θελες γραφεις.τζιαι οποιου του αρεσκει.ηρτεν να μας πει οτι τον αδικα μισσιημου!ετσι νοιωθει σιορ!αδικημενος τζιαι προδομενος.τζινος τα εζησε τζιαι τζινος τα νοιωθει.ΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟΝ!!!αηστε τον να πνασει!!!ΟΒΕΡ...αγαπημενε μου αμπαλατε...

      Delete
    7. οωωω θαλασσα.. εχεις το πολλα το λεγιν γαμωτο. περνα σου!

      Delete
    8. μα εντζιεν το λεγειν που εχω!εν το δικαιον που εχω!!!ενταξει...τζιαι λλιον τα νευρα!!!

      Delete
    9. -ερμ, βασικά οι, έν εσση κανένας το δικαίωμα να με "κρινει.τζιαι να του φτυσει τζιαι να τον ποδοπατησει” just to clear things out
      - οτι θέλει ας γράψει, προς θεού, όπως ότι θέλει ας γράψει τζε ο ντρήμερ, τζε εγώ, τζε εσύ, τζε η ντάγκερ, τζε ο κωστής που τα γκάζια.
      - Θαυμάζω την σύνδεση σου για ένα άτομο που εγνώρισες μόνο μια φορά… Αη Ρήλλη ντού! Πρέπει να σου έκαμε κλικ το περτίτζι.. εκτός τζε αν το κάμνεις συχνα τούντο πράμα :Ρ
      - Έν εμπορούσα να μεν σχολιάσω πάνω στο σχόλιο σου, ακόμα τζε αν δεν σε ξέρω. Χέστικα πιον ξέρω βασικά!

      Delete
  2. darling, u r hurt! όλα ξεθωριάζουν και όλα ξεπερνιούνται! και εννά εύρεις και συ τα μίλια σου! το πεζούνι απλά εν σου ταιριάζει. έχει ανθρώπους που διούν μες τα πάθη και τον έρωτα, που εν φοούνται, που πέφτουν χαμέ κ τσακκίζουνται και σηκώνουνται και συνεχίζουν, τούτη εν η ντάγκερ άι θινκ, και εσύ άι θινκ. έχει ανθρώπους που περνούν και μόνοι τους καλά, που φοούνται ή που δυσκολεύκουνται να δεθούν, που γελούν και πελλαρίζουν άμα νιώθουν αμήχανα ή άσχημα, σηκώνουν τον εαυτό τους που χαμέ έτσι. τούτη είμαι εγώ ή μπορεί και το πεζούνι, μπορεί να φατσάρει αναισθησία αλλά it is what it is! μερικές φορές εν αναισθησία-εν κακό? μερικές φορές εν συγκάλυψη!
    οι ανθρώποι εν διαφορετικοί! είσαι πληγωμένος αλλά εννά περάσει και εννά δεις και συ τα λάθη σου και εννά ωριμάσεις ώστε να δεκτείς κάποιον άλλο που να σου ταιρκάζει καλύτερα!
    take ur time!

    ReplyDelete
    Replies
    1. καπου εσιεις ποιντ... Μερικα πραματα εν εξηγουνται αλλιως. καποτε λαλω του εαυτου μου: γιατι να το περασω τουτο χωρις την συγκαταθεση μου. αλλα μετα περνα μου..εννα χρειαστω πολλλλλλλλυν τζαιρο φατσαρο.. :(

      Delete
    2. en telioni potte, to na vriskis ton eafto s! apla na ta exis kala mesa s k ola ta alla ginunte!

      Delete
    3. η beatrix νομιζω εκαλειψεν με επι της ουσιας.

      Delete
  3. Καλή επιτυχία στη ζωή! Life is a joungle, welcome!And join the club (των χωρισμένων και πληγωμένων)

    ReplyDelete
    Replies
    1. θενκς...καλος σε βρηκα!

      Delete
    2. τζιαι γω στο κλαπ!!!τζιαι γω στο κλαπ!!!

      Delete
    3. ελατε ολοι μαζι οι πονεμενοι! μουαχαχαχ!

      Delete
    4. μα γιατι εν μπορουμεν να καμουμε σχολια μεσα στο μπλοκ της σαμαριτισσας;;;εν αδικον!!!τζιαιν τοσον ωραια που γραφει!!!

      Delete
  4. egw mallon ksereis pws se katalavainw mallon kalitera pou oullous enne; re pertike mou enne thema an adikeis kapion i oi telika. i should know! alla en thema ti mas tairkazei jai ti oi. nomizw eshei dikio i beatrix! jai esi jai o pezounos jai oulloi telika vriskoun jeino pou tous aksizei! etsi thelw na pisteukw! an pragmatika yparxei kati pou onomazetai balance ston kosmo :) filia, eimaste dame gia sena jai ksereis to! take care baby xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ουλλοι ετσι λαλουν μεχρι αποδειξεως του αντιθετου...ελπιζω να εχεις δικαιο...μονο να ελπιζουμε μπορουμε μες τουτο τον κοσμο. με σχεδια με τιποτε. ουλλα εν ενα ψεμα.

      Delete
    2. epanerxomai..panw milises gia adikia. epeidi eniwses adikimenos tounto prama ponei se akoma pio polla jai stoivazei parapanw erwtimata typou:
      - ma ti ekama lathos;
      - ma ti exw egw pou en to thelei sior;
      - ma pios enna kalitteros pou mena;
      - ma ti tou ekama;;;;
      STOP!!! stamata na rwtas jai na perimeneis dikaiosini! apla kame jeino pou kamnw pleon egw meta pou analwthika tosous mines na rwtw tounta pramata jai na karterw jai apantiseis! vale FULL STOP! men rwtas! theleis na eisai mizeros; na eisai! theleis na gelaseis; gela! theleis na klapseis; kame to! alla men rwtas allo! zise to telos me oulli tin simasia tis leksis jai meta o ponos enna fyei (pistepse me panta feukei) jai esi tha paeis parakatw! panta enna ton thimasai, panta isws na aporeis..alla en tha se koftei pleon! filakia agapi mou na pernas kala

      Delete
    3. η καλη μου θεια ντακερ...this is you... xxxx

      Delete
  5. περτίτζι μου έχει πολλά πουλιά στον ουρανό! εσυ να αγαπάς και να το δείχνεις αφού έτσι είσαι!

    καλά πετάγματα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. πουλια πολλα αλλα τι ζητουν τα παραπανω?

      ευχαριστω ρανια.. ! ;p

      Delete
  6. Εδκιαβαζα σε τζαι ένιωθα τον πόνο σου. Αντεξε εν θα νιώθεις για πάντα χάλια τζαι μπορεί τωρα να σου φαινεται παράξενο να συμβει αλλά ο πόνος περνα. Εν θα τζαμε για πάντα.

    ReplyDelete
  7. Σε λιο καιρό το μόνο που θα θυμάσαι που τουτη τη σχέση θα εν οι όμορφες στιγμές, τα γέλια τζαι τες χαρές. Τα υπολοιπα τα σβήνει ο χρονος τζαι μεινισκουν μονο οι ομορφες αναμνησεις. Για να γινει τουτο θέλει χρονο ομως. Θελει τζαι χρονο για να συνυπάρξεται τζαι σαν παρέα. Οι φιλοι σας επειδη το κατανοούν θα σας συμπαρασταθούν τζαι στους 2 μέχρι να βρεθούν οι ισορροποιες.

    Προσωπικά πιστευκω οτι η αγάπη ενεν ποτέ, μα ποτέ αρκετη. Οσον τζαι να αγαπάς, οσο τζαι να σε αγαπουν, αν υπάρχει αλληλοεκτιμηση, σεβασμός, να δεχεσαι τον άλλον οπως ειναι κτλ, εν μπορεί να συνυπάρξουν δυο άτομα.

    Τζαι χωρις να θέλω να δικαιολογήσω κανένα, ισως ενεν ρότσος, ισως "παιζει πελλο" γιατι λανθασμένα ή σωστά εν ο τροπος του που αντιμετωπιζει τα θέματα γενικα.

    Δωσε χρονο, ζησε τες εμπειρίες τζαι μεν ανησυχεις, το μελλον απλωνεται μπροστα σου! :)))))

    ReplyDelete
  8. (τωρα ειδα το ποστ!)αγαπημενε μου αμπαλατε.το πουλλιν επεταξε!(βλεπε πεζουνι).ετελειωσεν η ιστορια.το τι νοιωθεις,μονο εσυ το ξερεις.οτι τζιαι να σου λαλουμεν παλε μονος σου εν να το περασεις.να εισαι σιγουρος ομως πως θα το ξεπερασεις.δεν ταιριαζατε.τελεια!παμε για αλλα.βαλλε τον νου σου να δουλευκει πανω σε αλλα θεματα.καμνε περιπατους.εφκαιννε εξω.καμνε σσιοππιν θεραπι.πιαιννε δυπλα που τες γραμμες του τρενου(προτιμω να μεν δωκεις μεσα)τζιαι την ωρα που περνα,τσιριλλα οσπου να μεν εσσιεις φωνη.(εν πολλα θεραπευτικο.εκαμα το τζιαι εγω παλια τζιαι ξερω.αεισε που εν σε ακουει κανενας!)παιξε κουτσο τζιαι βασιλεα.καμε τελοσπαντων κατι το δημιουργικο!μεν αφεθεις τζιαι μεν παραδωθεις.αυτα προστοπαρον.αγκαλιες απειρες...και τελος μια απαιτηση:ΒΑΛΤΕ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΜΕΣΑ!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΣΙΡΙΛΛΟΥΝ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. άσχετον μεν, αλλά τζι εγώ θέλω τρέεεεεενα. Και μετρό αν γίνεται!Plssssss!

      Delete
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΝ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΝ!!!

      Delete
    3. εισαι μια θαλασσα απεραντη! συμπαθω σε πολλα! τουτο προσπαθω να καμω δαμε για να μεν σκεφτουμε. να καμνω αλλα πραματα.

      Η ιδεα με τα τρενα δεν ειναι κακη! τζε 300 μετρα που δαμε περνα μια γραμμη! αχαχαχα εννα πιαω τα ορη κορη θαλασσα!

      Οσο τζε να τσιριλλας εν θα σε ακουσει κανενας για να βαλουν τρενα! χαχαχα

      Delete
    4. 1ον:δοκιμασε σιγουρα τα τρενα. 2ον:ΜΕΝ πιαεις τα ορη τζιαι τα παραρα γιατι που τα επιασες ειδαμεν φωτο ηντα που εκαμες!!! 3ον:εγω αγαπημενε μου αμπαλατε, αγαπωσε...φιλακια...

      Delete
  9. Εγώ πιστεύω ότι εννά έρτει η μέρα που εννά παρακαλάς αυτός που μόλις χώρισες να είναι χαμογελαστός και εντάξει και να μην σου πρίζει τα συκώθκια με ατάκες του στυλ: "να προσπαθήσουμε" , "δεν μπορώ χωρίς εσένα" και άλλες μαλακίες :P.
    It's easier if at least one is ok! :P.

    ReplyDelete
  10. Η απόσταση σκοτώνει και δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές. Σου άλλαξε τη ζωή... ο 1τος χωρισμός πάντα είναι δύσκολος, μετά μαθαίνεις σιγά-σιγά. Ο καθένας βρίσκει ό,τι του αξίζει ή κάτι λιγότερο αν πιστεύει ότι αξίζει πιο λίγα.

    ReplyDelete