Wednesday, January 30, 2013

Τι να πω

Εν εκαταλαβα γιατι.
Ειμαι τζε ημουν νεκατωμενος. Που το τελος μεχρι το εσχατο τελος ηταν ενα περιεργο πραμα. Εδεχτηκα μετα την παρακληση του να γινει ετσι. Εμιλουσεν μου απαισια. Εστελνε μου συχνα πυκνα μες το φεηςμπουκ, απαντουσα του. Ειχεν παραπονα οτι εγραφα τον, οτι εκαθυστερουσα να του απαντησω. Εν το εκαμνα επι σκοπου. Τον τζαιρο που τα εκαμνε τζινος ηταν καλα τζε εγω ο μαλακας να τον καρτερω ποτε να του καπνισει να απαντησει ΘΚΙΑΟΛΕ ΜΑΥΡΕ! ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΟ ΕΤΕΛΙΩΣΑ ΜΙΑ ΤΖΕ ΚΑΛΗ ΤΟΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ? Για να μεν τον πληγωσω? Γιατι παντα να με κοφτει παραπανω που τους αλλους? Εν ξερω γιατι ηρτα ετσι τα πραματα. Εγω επροσπαθησα. Ειπεν μου επεθυμησε με. 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ! Αν ειναι δυνατον. Τωρα εθυμηθηκε να με πεθυμησει. Τοτε εκαμνε πειραματα να δει αν θα με πεθυμησει τζε τελικα ΔΕΝ. 
Ειπα του να μεν μου ξαναμιλησει, να μεν με ξαναενοχλησει, εβαρεθηκα να μου μιλα ετσι, ακομα τζε τωρα. Να μεν ξιτιμαζει. Εκαμεν με μπλοκ. Να σου πω κατι? ΣΤΑ ΑΡΤΖΙΘΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΕ! ΕΒΡΕ ΤΖΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ ΝΑ ΠΠΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΝΙΕΙΣ.

Καμνω χαρες αλλον, τζε εν το θελω τζε καμνει μου κακο. Πρεπει να το κοψω. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΝΩ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΤΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Εφερε με στο σημειο να λαλω μακαρι να μεν ερκετουν ποττε μες τη ζωη μου. Να μετανιωσω την πρωτη φορα που τον ειδα μπροστα μου! Να μεν τον εθωρουν ποττε.

Υ.Γ: ΜΕΝ ΤΖΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΡΑΦΩ.

10 comments:

  1. εννοείται δικαιούσαι να νιώθεις όπως νιώθεις και να γράφεις οτι θέλεις..και νομίζω είναι φυσιολογικό να νιώθεις πίκρα αλλά ολα αυτά που ζούμε μας βοηθούν στο να ξέρουμε τι θέλουμε και τι να αποφύγουμε στο μέλλον..

    'ΕΒΡΕ ΤΖΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ ΝΑ ΠΠΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΝΙΕΙΣ' ...μεν τα λαλείς τούτα. Δεν είναι ωράιο και είμαι σίγουρη οτι δεν το εννοείς απλά μιλούν τα νεύρα..

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχχχ ποσο με καταλαβεις... :p συμπαθω σε πολλα εσενα... :p

      Delete
  2. reeeeeeee :)))) agapi mou kali irema!!!kapote otan xwrizoume exoume jai kapoia paratragouda giati apla en kseroume pou pame jai pou erkoumaste! pws na to pw re agapi! eimaste metewroi! men thimwneis, men xaliesai apla krata apostaseis an afto se voitha jai zise tin zwh sou oso kalitera ginetai. e;;;;;;;;;;;;;; PAW IKEA! SKEFTOUMAI NA AGORASW NEROPISTOLO!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. κορη πιας μου τζε εμενα ενα τζε που θαρτω να παιξουμε νεροπολεμο! ουφφου επεθυμισα!!!!! :p

      ειμαι καλα τωρα.. σε ευχαριστω φιλεναδα! :p

      Delete
  3. Θυμήθου το σχόλιο που σου έγραψα στην τελευταία ανάρτηση που έκαμες γαι το ίδιο θέμα :P. Βαριέ να επαναλαμβάνομαι.

    Θέλω να σου στείλω email για κάτι άσχετο btw. Αν δεν το κάμνει η καρκιά σου να με αγνοήσεις στείλε μου email να σου το στείλω σε reply :). xxx

    ReplyDelete
  4. αγαπημενε μου.εσσιει μιαν ωρα που ειδα το ποστ τζιαι εν εξερα τι να σου πω!εν δυσκολο.πολλα δυσκολο!να ξερεις ομως οτι στα σταυροδρομια της ζωης μας εμεις πρεπει να διαλεγουμε τον δρομο.κανενας αλλος!εχεις δικαιο σε οτι και να λες σε οτι και να νιωθεις.ηρεμησε ομως και ασχετα με το τι εγινε και το τι ακομα γινετε παρε με καθαρο μυαλο και πληρη αποδοχη του τι νοιωθεις τις αποφασεις σου.μην παρασυρθεις απο κανενα μας.μονος σου βρες τι θελεις και πορευτου με την αποφαση σου αποδεχομενος και τις οποιες συνεπειες.αν θελεις να μιλησεις να σου πω το σκαιπ μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. επηρα τες αποφασεις μου θαλασσα πλατυα. Αρκησα αλλα επηρα τες. Τουτα τα λογια σου εν τοσο ωραια... ηρεμουν με.. :p

      Delete
  5. Πεεεε μεν μου συγχύζεσαι μόνο. Νιώσε ό,τι πραγματικά νιώθεις για αυτό το θέμα και αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. αποφασισα...σιοινι που εκοπηκε! :p

      Delete