Tuesday, March 5, 2013

Μα σαννα μου τζε εννα δω περιοδο?


Ξυπνω σημερα η ωρα 9:45 με 3 ωρες υπνο. Να εχω λαπ η ωρα 10, να βουρω οπως τον πελλο να σαστω για να παω! Φεφκω που σπιτι χωρις νια πιω καφε! τζε νηστικος.Ειχα ενα πονοτζεφαλο που εν περιγραφετε! Βουρω οπως τον πελλο μες το καμπους. Φτανω στο λαπ η ωρα 10:05, μπεννω μεσα. Να θωρω τον πορτογαλλο καρτζι μου πρωι πρωι με την γαριλλα μες το ματι. Nα με σιερετα.(Εν κανει το λαπ που ειχα ηταν τζε ecology, my worst, εν τζε δευτερα γαμω το κερατο μου). Να καμνουμεν μαζι το λαπ εγω τζε τζινος! Φκαλουν μας εξω μες την φυση παλε μες τα κακκαφα! Να παμε να καμουμε μετρησεις of solar radiation. Να μεν θωρω καρτζι μου τζε να με φορτωνουν ενα μετρο, 2 καλαμια τζε ενα light transmitter. Βουρα ποτζι βουρα ποδα εκαμαμεν το λαπ. Τζε να του λαλω του γαρου μετα που ετελειωσαμεν, -What you doin now? going home? -τζε να μου λαλει ΝΑΙ Ο ΓΑΡΟΣ! ΤΖΕ ΕΦΥΕΝ!! ΑΕΡΩΛΚΘΑΣΣΑΡΦΒ

Επηα τζε εγω σπιτι, ανοιω μπενω μες το φλατ. Η πορτα του δωματιου μου ανοιχτη τζε να ακουετε θορυβος που μεσα! Μπαινω τζε τι να δω! Η καρτανα η κοτζιακαρη η καθαριστρια ηρτεν να μου καθαρισει το μπανιο παλε! ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΖΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΡΦΑ! ειπα της εν θελω να μου καθαριζει το μπανιο μου με τα ταντζικα τα σκατα της τζε παλε καμνει το! Τζε τα γεριμα τζε τα σκοτεινα εν 1 ωρα που το εκαθαριζα εψες! ΕΨΕΣ! τζε ναρτει σημερα να μου το καμει γεριμο παλε! Ασηχτηρισα την καλα καλα, εφα, τζε παω στο επομενο Lecture αντι να πεσω να κοιμηθω! Η κκελε μου καζανι ως τωρα!
Σηκωννουμε να παω. 2ωρο μαθηματικα. Την τυχη μου. Μπαινω μεσα στην ωρα μου. Καθουμε. Τζε θωρω αγνωστη καθηγητρια κατω. Ξεκινα να μιλα η ζαοκασια η ξιμαρισμενη, "Employability after university" λαλει πας το projector. ΤΖΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΖΕ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΥΝΙ!
Ετσι ηρτεν μου να σηκωστω πανω τζε να την ξιτιμασω τζε τζινη εστι νευρα που ειχα! 3 λεπτα αντεξα τζε εσηκωστηκα τζε εφυα!
Ουλλα ηβρα τα καρτζι μου σημερα θκια μαριτσα! Ηρτα σπιτι. Εππεσα να κοιμηθω! 1 ωρα εκαταφερα να κοιμηθω πριν να αρκεψουν τες τσιριλλιες οι συγκατοικες μου! Παντες τζε εσφαζαν τες γαμω το! Παναηα μου παναηα μου εφκικεν το γιεμα πας την τζεφαλη μου! Εφκικα εξω τζε αντακωσα παουρκες ετσι νευρα που ειχα! Η κκελε μου ηταν να σπασει!
Εσηκωστηκα να παω γυμναστηριο να ησυχαω λιο. ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...


Υ.Γ: Μα σαννα μου τζε εννα δω περιοδο?

12 comments:

  1. ou panagia m! relax mate, ne prepei na en i periodos s :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. τελικα πρεπει ολα να τα εχω στα αρχ@@@α μου νομιζω .. :p

      Delete
  2. φάε nutella..most effective cure against pms!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μακαρι να με εκαλμασρισκεν η νουτελλα τζινητ τη μερα τζε ετρωα μιαν κασια!

      Delete
  3. piae fora jai xtipa tin kkelen sou paston toixo! pistepse me enna fyrteis tou ypnou in no time! jai oute ou paourkes enna se ksipnisoun oute i katharistria!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εν μια τζε καλη που εν θα ξυπνησω, εννα μεινω σεκκος τζε να βουρας να με συναεις να με παρεις στα εκτακτα περιστατικα πτηνων με περιοδο.. :p

      Delete
  4. ουφφουυυυυυυυυυ!!!μανα μου αγαπημενε μου τζιαι τι να σου πω τωρα?ετο εν μια που τζινες τες μερες τες παραδκιανταλες.ξιαστην!που εννα ερτεις εννα σου φερω οτασπιδες να παρεις μαζι σου.γραμμες του τρενου ειπαμε εσσιει τζαμε???ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 λεπτα περπατημα που δαμε εν οι γραμμες! χαχαχα

      Delete
  5. είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζεται επειγόντως μια twix king size.

    ReplyDelete
    Replies
    1. τζε τα σουβλακια καμνουν μου εμενα... :p

      Delete
    2. great answer mitsostome haha :P

      Delete