Wednesday, March 20, 2013

ΟΧΙ

Αρρωστησα παλε. Εξυπνησα το πρωι μια χαρα. Εππεσα μετα τον γαμο του κουτρουλλη  που λεγεται κυπριακη βουλη γιατι ειχα πονοκεφαλο. Στο λιο που ειπα να ππεσω, ξυπνω η ωρα 11! Με πονολαιμο, κλειστη η μυτη μου, να αφουνιζουμε καθε 57.3 δευτερολεπτα. Εσπασαν τα νευρα μου να αρρωστω δαμεσα γαμω το ανασοποιητικο μου γαμω.
Τεσπα ινταμπου να γραψω? Εν εχω με ορεξη να γραψω με τουτα ουλα που γινονται.
Εθωρουν την συζητηση του νομοσχεδιου για το κουρεμα στην βουλη. Τι να πω. Εξεκινησαν μια χαρα να τα λαλουν οι μικροι μικροι, ερκεται ο Αβερωφ τζε ο Κυπριανου τζε αντακωννουν το φκιολιν τους τζε εσκατωσαν τα ουλα τα μαλακισμενα. Αισιχτιρ λαλω... Ευτυχως αππορριφθηκεν. Και μετα τι αγαπητε κυπριε πολιτη? ΤΙ? εμειναμεν ετσι παλε! Εμειναμεν να κρεμμουμαστεν που τα χειλη του Πουτιν του ππεζεβεγκι. Λαμπρος να μας καψει παντως. Εκαμαμεν τα μαυρα τζε γεριμα τζε εβαλαν μας νευτη πας τον κωλο τωρα. Νομιζω εν σαζουντε τα πραματα. Παμεν προς χρεωκοπια. Να φυουμε τζε που την ευρωζωνη να πνασουμε. Εσιει που το 2004 που εμπηκαμε, ουλλο προβληματα. Ενα καλο εν ειδαμε που τουντη σκατο ενωση της διαλυσης.

Το τι λεγεται δαπανω παντως εν μεγαλη υποθεση. Εμαθαν μας ουλλοι. Τζε ο καθε κινεζος σημερα εμαθεν την κυπρο δαμε. Εκαμαμεν τζε μιαν εκδηλωση διαμαρτυριας στα squares του πανεπιστημιου. Εσυναχτηκαμεν καμιαν 50-60 Κυπραιοι τζε εκρατουσαμεν πανω με τα γνωστα συνθηματα και τα συναφη.  Ειμαστεν πρωτη ειδηση παγκοσμιως. Μια μικρη τατσα σαν την Κυπρο εσουσεν ολοκληρη την Ευρωπη τζε τες διεθνεις αγορες. Το "ΟΧΙ" μας παντως εννα αφηκει εποχη. Οι καημενοι οι καλαμαραες μες το τουιτερ εσυρναν καντηλια που τα νευρα τους. Εσιει 2 χρονια εποφκαλαν τους τζιμεσα.
Ελπιζω να μεν μας περιμενει τζε εμας το ιδιο.

Να δουμε ινταμπον να μας ξημερωσει αυριο! Ατε γεια τζε εχω τζε presentation να καμω γαμω την κοινωνια μου. Εβαλαν μες να τους πω για το Climate change, ετσι ερκεται μου να παω να τους τα καμω ουλα ισια ισια τζε να φυω, εβαρεθηκα.

Κυριακη σι γιου ιν Σαηπρους ντιαρ, αν υπαρχει δηλαδη ωσπου ναρτω! Αντε γεια!

3 comments:

  1. anti na sheresai pou en tha eksigas pleon pou en i Kypros mourmouras!!!!!!!!axariste!!!

    ReplyDelete
  2. Για το πρεσεντέησιον σου πε τους ένα βροντερό ΟΧΙ. Αη αμ ε σύπριοτ ρε! πε τους τζαι εννα κρύψουν.

    ReplyDelete
  3. περαστικα σου αγαπημενε μου.τζιαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΑΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΤΕ ΝΑ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ατε σε περιμενουμε..................

    ReplyDelete